"Jag är strax tillbaka."

 
 
Jag läser som så många andra Alicia Starnights blogg, och jag läste hennes inlägg där om den nya emoten som smygit sig in i spelet. Ja, ni kan ju själva se på bilden x)
 
Man får fram den genom att skriva /brb i chatten. Äntligen så har det kommit något som visar att man går brb för en liten stund. Nackdelen är dock att det är en emote: bara dem som är i närheten kan se det och bara dem som är i närheten när man väl skriver in sin emote kan se den. Jag skrev ett inlägg för hujeda mig riktigt längesen om en brb-symbol som ni kan läsa om HÄR.
 
Där är ju problemet löst för alla andra spelare som rider förbi en själv. Frågan är dock, kan man utveckla det till chatten också? Nuförtiden när jag går brb ibland så kan jag se att vänchatten blinkar men ingen som är inne har skrivit till mig. Så personen i fråga har alltså loggat ut. Just i vänchatten skulle det vara smidigt om det kom upp någon text i samband med att man tar fram sin brb-symbol som ni kan se i inlägget jag länkade, typ "Renee är inte här här för tillfället" eller något liknande.
Vore det inte smidigt? Så det slapp skapas missförstånd :3
 
 


Den har funnits enda sen emotes kom, men starstable har bara inte lagt till den i listan;)

2015-02-21 // 11:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback