Utan tvekan..

 
... en av de bästa instrumentala låtarna världen skådat. <3
 
 

Det här med min stavning

 
Jag har x antal gånger fått noteringar ifrån mina läsare om min stavning.
 
"Du, du stavade fel där..." eller "det stavas faktiskt xxxx". Vissa börjar till och med undra över hur gammal jag är.
 
Jag är 19 år gammal och kommer fylla 20 i juli. There you go, nöjda nu?

Det är det att när jag skriver så skriver jag fort, och samtidigt som jag skriver så tänker jag i huvudet vad jag ska skriva - som alla gör! Men ibland så får min hjärna ett himla försprång före mina fingrar och skriver ett ord som kanske kommer senare eller stavar fel helt enkelt. Jag har oändligt med gånger skrivit med när jag egentligen ska skriva men, orden är ju trots allt väldigt lika. Ibland lägger jag till en bokstav, jag ska skriva vår men det blir vårt. Det är också något vanligt, T ligger precis brevid R på tangentbordet och mitt finger har en vana att ibland trycka på den också när den ändå är igång vid R.
 
Jag läser alltid igenom mina inlägg innan jag publicerar dem, men ändå så missar jag felstavade ord. Det ungefär som sådana där texter som är omgjorda på något sätt, som bilden nedanför:
 
 
Kan ni läsa det? Det står "Images and Text will be reversed!" alltså att bilder och text kommer vara spegelvända. Trots att texten är spegelvänd så kan vi läsa det ändå, hjärnan kan registrera det (vilket jag tycker är väldigt häftigt). Så är det ungefär när jag läser väldigt små felstavningar i min text, min hjärna gör om det så det blir "rätt".
 
Så om ni ser något som är felstavat kan ni väl säga till så kan jag ändra det? Istället för att slänga några halvmalliga kommentarer om att "Hey, det är faktiskt felstavat (:".
 
~ Peace out.
 

Klubbnamnskaos

 
Jag kollade på klubbnamn idag och jag måste säga, det var ingen rolig upplevelse. 90% av alla namnen jag tog som förslag var upptagna. Jag kände liksom what the actual heck??
 
Låt mig visa ett exempel.
 
 
Jag valde Night som första namn och kollade igenom alla förlsag för namn nummer 2. Gissa hur många som var upptagna? Alla utom Night Gorillas, den klubben fanns tydligen inte. Bara detta är otroligt många klubbar!! Till och med när spelet plockar fram ett random namn åt en (som Trotting Walruses Unit) så är det namnet upptaget. Då känner man verkligen, "va fan game?".
 
Jag tycker verkligen det är på tiden att SSO lägger till fler alternativ som man kan välja mellan. Alltså vi kan inte ha det såhär :/ Efter ett tag blev jag glad att ett namn ens funkade, oavsett vad det var för namn. Nu är det verkligen kaos.
 
Men ja, varför jag kollar på klubbnamn är för att Saturn Protectors har upplösts. Eller ja ska upplösas ska jag väl säga. Ledarna har pratats vid och vi känner att eftersom ingen av oss är särskilt aktiva kan vi inte hålla i en klubb som försöker vara någorlunda aktiv. Så Mammut har bestämt sig för att upplösa innan klubben blir för stor. Så nu tittade jag på namn till min oaktiva klubb, och den är 100% oaktiv. Den finns endast för att jag ska slippa klubbinbjudningar.
 
Då tänker kanske ni "Så du har skapat en ny klubb? Då hittade du alltså ett namn du gillade och valde?" Ja det stämmer, men det var fasiken inte lätt när typ allt är upptaget lol. Det fick bli Fire Swallows som betyder rätt och slätt Eld Svalor. Jag hade en himla tur att jag hittade något som jag tyckte om xD Jag tänkte på the Mockingjay's bild när jag fick fram Fire Swallows haha!
 
 
Jag hittade Fire Swallows av en ren tur, först kollade jag på namn som skulle vara mysigt att ha och passar för en rätt oaktiv klubb. Summer Woods, Silent Sisters, Enigma Hunters. Alla är namn jag skulle med glädje välja, men tro fasen att alla är upptagna! Alla bra namn är det :(
 
Det finns dock ett namn som jag skulle bli hur glad som helst om det blev ledigt.
Dragon Riders.
Återigen, ni vet att jag är ett fantasyfan och Eragon-böckerna är mina favoritböcker ever, så ni kan nog gissa hur glad jag skulle bli om Dragon Riders blev ledigt! Mammut och jag kollade på namnet till och med när vi skulle skapa Saturn Protectors (då Sun Chariots) men of course så var det upptaget då med. Dragon Riders skulle vara det ultimata klubbnamnet för mig, jag skulle välja det istället för Lightning Wolves Order, och jag fattar knappt själv att jag säger det eftersom LWO betyder en hel del för mig.
Jag skojar inte när jag säger att jag skulle ge 100 SC till vem som än äger Dragon Riders just nu om jag fick namnet av henne eller honom. Fantasy ligger mig så varmt om hjärtat att det skulle inte göra min dag, utan det skulle göra hela min vecka om jag fick det namnet. Jag tror nästan jag skulle kunna bli mer aktiv på SSO till och med haha :')
 
För att sammanfatta detta inlägg, jag vill att SSO lägger till fler alternativ på klubbnamn, jag har skapat en klubb vid namn Fire Swallows för att slippa klubbförfrågningar och jag skulle blir hur lycklig som helst som jag fick klubbnamnet Dragon Riders.
 

Jorvik City Galleria

 
Igår så introducerades vi till den nya gallerian som ligger i Jorvik City! Många var väldigt förvirrade när man stod och väntade på bussen, har jag missat den? När kommer den? Hur många minuter? Men idag så upptäckte jag att det står hur många minuter det är kvar på busskylten!
 
 
Här syns det klart och tydligt att det är 1 minut kvar tills bussen kommer :D Jag är dock osäker på om minuterna räknas som i verkligheten, eller om det räknas i spel-minuter: alltså att 1 minut i spelet är kortare än 1 minut i verkligheten. Jag tror det är så i alla fall, för efter att 2:an blivit en 1:a så dröjde det inte så länge förrän det stod 0 och bussen kom x) Men nästa gång ni ska till gallerian, kolla på skylten så vet ni hur lång tid det är kvar! :D
 
Själva gallerian tycker jag är riktigt fin!
 
 
 
 
 
Riktigt fräscha affärer, känns nästan som att gå i en riktig affär där inne. Lite skillnad mot shopparna i resten av Jorvik C;
 
 
Hästshopen var ju riktigt söt, Snow fick en box att stå i xD En sak jag märkte dock är att jag följde med här! Snow står själv i boxen när man köper hästutrustning, men när man köper hästaccessoarer följer karaktären med haha cx
Diggar det nya systemet när man shoppar by the way! Väldigt smidigt och man hittar lätt det man letar efter :D
 
 
Caféet tycker jag är hur mysigt som helst. Vänliga färger för ögonen och hemtrevliga dekorationer.  Om det hade funnits soffor i ett hörn som man kunde sitta och fika vid hade jag helt klart hängt här ofta :D
 
 
Rulltrapporna var roliga tycker jag x') Ser så roligt ut när alla åkter upp och ner haha! Jag är rätt säker på att det väldigt snart kommer kännas segt och man önskar att rulltrapporna gick fortare xD
 
 
Nu shoppade inte jag så mycket så att väskan blev full, men om det är så att vissa får det så är det otroligt smidigt med dessa förvaringsskåpen. Det är som att öppna garderoben i sitt hemstall, allt ligger där! Sjukt bra :D För att kolla vad jag köpte, kolla nästa inlägg!
 
En annan sak som jag upptäckte var när jag kollade på kartan, så verkar det som att de har flyttat Jorvik City från där de placerade staden förut.
 
 
Eftersom jag loggade ut igår pga nätvärksfelet mitt under ett uppdrag fanns det en liten gul prick på kartan för mig mitt ute i ingentstans. Och som ni kan se på kartan som visas när man åker färja (som ni säkert har gissat är stjärnan platsen där den gula pricken är) så har de flyttat Jorvik City västerut. Kan det vara något tillfälligt eller har de flyttat staden för att den ska finnas på vår karta när den väl släpps?
 
Som alltid så skapas det nya frågor när något nytt kommer till spelet, men annars så tycker jag gallerian var ett trevligt tillskott i spelet! Jag lär nog åka dit och shoppa mer :D Inom en snar framtid ehehe.
 

Första shoppingrundan

 
Detta är det jag köpte! ^^
 
 
Jag vet att både Ding Dong-tröjan och den rosa västen fick man från uppdragen men jag la till dem ändå xD Gud som jag längtat efter ett silvrigt schabrak! *-* Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har gjort en outfit och behövt ett sådant.
 
Av det orangea jag köpte blev det en ny outfit :D
 
 
Jag älskar starka färger, eller ja, kanske inte starka färger men tvärtemot matt färg. Om ni kollar på bilden med sakerna jag köpte. Bilden med det silvriga schabraket, sadeln jag har där - den svarta färgen är väldigt matt i jämförelse med den svarta sadeln jag köpte där den svarta färgen är stark (eller hur man nu säger). Så om jag får lov att använda det uttrycket i det här inlägget, så föredrar jag starka färger istället för matta.
Och det var det starka tränset och sadeln som fångade min blick, de var så fina och hade en underbar guld-orange färg som jag bara var tvungen att skaffa :D Jag ska säga att det var svårt att hitta en topp som passande men GÅD jackan funkar finfint om jag får säga det själv!
 

Snabb-titt

 
Jag fick bara en snabb liten titt på Jorvik City Plaza innan jag fick nätverksfel kanske 5 minuter efter jag loggat in... Undrar om de kan bero på för att det är många online samtidigt? Att man får nätverksfel?
 
 
Tror jag loggar in på imorgon på förmiddagen istället C: Mest för att skippa fler spelare och hoppas på att det inte är lika mycket fel med servern då! Och då kan jag även njuta av gallerian och göra uppdragen i lugn och ro. Jag kollade inte i någon shop alls förut - utan bara gjorde uppdrag-, så jag har mycket att titta på imorgon x')
 

Ett tomt blad

 
Oh well... vad ska jag slänga in här? Vet verkligen inte vad jag ska blogga om just nu. Dock lär det nog bli mer imorgon då Jorvik City Plaza kommer!
 
Jag slänger in en låt som jag lyssnar på väldigt mycket just nu, en norsk :3 Hittade den genom att kolla topplistan i Norge på Spotify.
 
 

På onsdag...

 
... så kommer köpcentrumet! :D
 
 

GDC

 
För en gångs skull så sprang jag GDC igår, vilket jag inte gjort på månader. Och jag måste säga att jag är förvånad över att det är lika många som deltar som det brukade göra.
 
 
 
Jag trodde det skulle vara färre som deltog, att fler känner som jag - börjar tappa lusten för SSO. Men nope, det var lika mycket som det brukar x) Dessutom hamnade jag i grupp 1 som jag inte gjort på jag vet inte hur länge.
 
 
 
Och kan ni gissa vilka som låg i täten? Fjordingarna.
Jag vet själv hur det är att rida mina, de känns otroligt smidiga och har hög bonus i styrka som hjälper till när man hoppar. När jag levlade dem fick jag personligt bästa på i stort sett alla loppen och slog ett tidigare rekord som jag kämpade för. Så om man är fokuserad och rider en fjording kan man få riktigt bra resultat på tävlingarna, och komma högt i topp på championat x)
 

Frisyrproblem

 
Idag så bytte jag frisyr på Rännan! Eller ja, jag bytte färg lol.
 
 
Jag är brunett IRL och oavsett frisyr i spelet så hamnar jag alltid tillslut på den bruna färgen om jag haft någon annan för ett tag x) Just den här formen på håret är min favorit, så det är därför jag rider runt i den nu!
 
Jag bestämde mig också för att det kanske var dags för ett man-byte på Snow också. Han har i stort sett ridit runt i den långa manen enda sen manstylist-funktionen kom!
 
 
Knoppar kommer inte på tal, jag gillar verkligen inte knoppar på hästarna. De ser så... tomma ut på huvudet haha :( Dock vissa hästar, speciellt andalusierna, skulle jag kunna tänka mig i knoppar. Men då skulle jag vilja välja en annan svans! Jag hoppas vi kommer kunna välja man och svans separat i framtiden!
 
Åter till Snow. Den korta manen ser snyggare ut på honom på bild, men det visar sig att jag kan inte rida runt med honom i den frisyren. Många säger att ens häst blir som ny när den får en ny man, och det stämmer verkligen. Jag har testat på mina andra hästar och i många fall har jag blivit mer fäst vid dem när de fick ny man! Men i Snows fall, nej. Nej nej nej!
Han blev en som en annan häst, men fulare :c Därför bytte jag oerhört snabbt tillbaka till den långa manen.
 
 
I den ska han stanna och förbli ♥ Om det inte kommer nya frisyrer som han skulle passa i x')
 

Ännu mer!

 
Klicka er in på den HÄR länken så kan ni se ett klipp som SSO la upp på sin Instagram! Ännu en sneak peak efter videon vi fick på rulltrappan med ett par ben. Är det bara jag som känner att Godfrey ska skjutsa oss ytterliggare en gång till Jorvik City?
 

Mining-paradiset

 
För att tjäna ihop guld hyfsat fort brukar jag hugga i stenar i en gruva för att få Raw Stone som jag sedan säljer.
 
 
Ni ser det jag ringat in, det är en sten för sig som man hugger i. Kolla sen på hela bilden så många det är, och inga andra spelare! Jag får allt för mig själv, det är rena paradiset när man är ute och hugger haha *-*
 

Mysig belysning

 
Om jag minns rätt så var det inte lika mycket dekorationer på Alla Hjärtans Dag förra året som det är i år. Alla blommor, hjärtan osv minns jag inte att vi haft förut xD
 
En plats som jag gillar väldigt mycket med alla dessa nya dekorationerna är Fiskebyn. På varje stople finns en liten lykta utplacerad, blommor kantar shopparna med ballonger lite här och var. Jag tycker det är himla mysigt att rida där på kvällen!
 
 

"Jag är strax tillbaka."

 
 
Jag läser som så många andra Alicia Starnights blogg, och jag läste hennes inlägg där om den nya emoten som smygit sig in i spelet. Ja, ni kan ju själva se på bilden x)
 
Man får fram den genom att skriva /brb i chatten. Äntligen så har det kommit något som visar att man går brb för en liten stund. Nackdelen är dock att det är en emote: bara dem som är i närheten kan se det och bara dem som är i närheten när man väl skriver in sin emote kan se den. Jag skrev ett inlägg för hujeda mig riktigt längesen om en brb-symbol som ni kan läsa om HÄR.
 
Där är ju problemet löst för alla andra spelare som rider förbi en själv. Frågan är dock, kan man utveckla det till chatten också? Nuförtiden när jag går brb ibland så kan jag se att vänchatten blinkar men ingen som är inne har skrivit till mig. Så personen i fråga har alltså loggat ut. Just i vänchatten skulle det vara smidigt om det kom upp någon text i samband med att man tar fram sin brb-symbol som ni kan se i inlägget jag länkade, typ "Renee är inte här här för tillfället" eller något liknande.
Vore det inte smidigt? Så det slapp skapas missförstånd :3
 
 

Från SSO's Snapchat

 
 
En rulltrappa som åker neråt och sen kommer ett par ben. Ser ut som om det kan komma ifrån ett Köpcenter, kanske Jorvik City? Det är den största teorin som snurrar runt på instagram cx
 
Ska bli spännande vad SSO har planerat åt oss!

En ny bugg?

 
En person la upp den här bilden på Facebook i en SSO grupp som finns för svenska spelare.
 
 
Verkar som att någon hittat på ett sätt att välja sitt namn? Jag citerar det Haley Rainstorm kommenterade på inlägget:
 
"Tror det är någon som trollar. För väääldigt länge sen så fanns det en bugg som gjorde att man kunde ''välja'' sitt namn själv om man skrev vissa specifika saker i chatten. Den togs bort men kanske är det nån som har hittat ett sätt att gå runt det..."
 
Jag minns den buggen, jag lärde mig använda den typ en liten period innan den försvann xD Det intressanta är hur någon gjort på bilden ovan :3 Det verkar som att det hände på server 3.
För övrigt tycker jag den är en häftig bugg, hur det än funkar x)
 

Ståtlig frieser

 
Efter att de väldigt korta uppdragen var klara ringde jag hem och fick syn på otroligt många friesrar, så jag blev sugen själv och tog hem min egna tjej :D
 
 
Jag tänker ibland tillbaka på den tiden då frieserhästarna lades till i spelet. Sommaren 2013, det var den första hästrasen med ny kroppsform. Alla red omkring på en frieser den närmaste tiden efter att de kommit. Det var faktiskt en häftig syn när man tänker efter :'3
 
 

Minnen!

 
Som de flesta vet älskar jag gamla Disney-filmer, jag växte upp med dem. Men är det nån mer än jag som ryser när man lyssnar på den här låten och tänker hur bra det stämmer in på sig själv?
 
 
 
"Att ha kraften att va stark, att ha visshet att va klok - allt det där det lär du dig till slut."
 
"Se du närmar dig ditt mål nu, tog dig dit av egen kraft."
 
Jag kan citera hela låten, det stämmer så bra in på mig själv så det är läskigt.
 
 

Sherlock <3

 
Försöker bli frisk medan jag tittar på min favoritserie :D
 
 
 
 
 
"Don't talk out loud, you lower the IQ of the whole street" <3
 
 

Vinnaren av lottningen

 
Jag skrev alla namnen på en lapp som jag sedan skakade i en burk. Och namnet jag fick upp var Ebba Flowerstorm! Grattis!
Jag kommer skicka koden till dig via mejlen du angav ^^
 
 

Usch och fy

 
Nu har jag, som så många andra, dragit på mig en förkylning :( Näsan rinner och halsen kliar så jag vill hosta hela tiden. Verkligen inte roligt...
 
Glöm förresten inte bort lottningen som sker ikväll här på bloggen! c:
 
 

Lottning

 
Som så många andra så har jag fått ett mejl med en kod innehållande 14 dagars Star Rider som jag kan dela med mig till en kompis.

Jag har ingen jag kan ge den till dock, för alla jag känner är antingen Lifetime eller Star Riders redan, så jag har bestämt mig för att lotta ut koden.
 
Så om du vill vara med i lottningen om koden till 14 dagars Star Rider, kommentera ditt namn så är du med! Jag lottar ut vinnaren på måndag den 16/2 kl. 20.00. Se till att skriva med en mejladress som funkar, för när jag lottat vinnaren kommer jag skicka koden via mejl! (:
 
 

Pics av Peppar

 
Han blir finare för varje dag *-*
 
 
 
 
 
 

Hotpepper aka Peppar

 
Yäääääh... det blev en ny häst idag.
 
 
 
 
Så himla söt kille *w*

Bilder från dagens uppdrag

 
 
Vacker symbol rajt there
 
 
 
Om vi bortser från att man fick springa fram och tillbaka några hundra gånger för att plocka smultron och blåbar så tycker jag faktiskt det var rätt mysigt! Tycker det borde finnas som något litet uppdrag, att om man ser blåbär eller smultron i skogen kan man plocka dem för att sedan sälja det för JS :D Så skulle man även kunna göra med svampar, blommor osv... För det kan man göra i AA! c; Nämen det är ju dem små sakerna som gör skillnad. Lite mer 'aktiviteter' på SSO som förslaget jag nämnde skulle göra så mycket!
 
 
 

AA video

 
Nu har jag gjort min första ArcheAge video :D Återigen så fick jag inspiration när jag hörde låten och red runt i spelet x') Den blev rätt kort men är nöjd med den ändå!
 
 
 
Notera att jag har laddat upp den här videon på mitt andra YouTube-konto, det som inte är mitt SSO-konto.
 
 

I-landsproblem

 
Idag så deltog jag för första gången i uppdragen vid Crimson Rift!
 
 
 
Det är mäktigt när så många samtidigt rider fram över marken :D
 
Vid ett speciellt klockslag i spelet så öppnas en portal där väldigt starka fiender kommer ut. Det finns tre uppdrag i närheten som säger att om man dödar ett visst antal av tre olika starka fiender får man något som heter Honor Points i belöning. Totalt kan man får 500 Honor Points.
 
Vanligtvis skulle jag inte delta i något sånt här, men nu har jag blivit väldigt sugen på att skaffa något som man måste köpa för just Honor Points.
 
Bild tagen ifrån Google.
 
Kolla in denna snygga mount! *-* I'm in löve. Det krävs några steg för att skaffa denna mount - som även kallas Thunder Dash - och totalt så kostar det 50 000 Honor Points. Då kan ni själva räkna ut hur lång tid det kommer ta för mig att skaffa den... Ugh, so sad. Typical i-landsproblem haha x')
 
Vi får se om jag spelar ArcheAge så länge att jag hinner skaffa den tills dess, men man kan ju drömma för tillfället! c;
 
 
 

Ny design!

 
Japp, jag kände att det var dags för något nytt nu :3 Som ni säkert redan sett har jag inkluderat ArcheAge på headern, för jag kommer förmodligen blogga mer om det i framtiden när jag inte har lust för SSO. Jag gör det mest för att hålla bloggen vid liv ^w^
 
Och ja, jag blev faktiskt så nöjd med den redigerade bilden så den fick bli header c'x Jag hoppas ni gillar designen för jag kommer att ha den ett tag!
 
Jag känner dessutom att jag ska skippa signaturen, mitt namn som jag lägger in i slutet av varje inlägg. Det känns lite onödigt eftersom det bara har varit och är jag som bloggar här x) Visserligen hjälper signaturen till att se när inlägget är slut, men längst ner till höger av varje inlägg står det alltid "Kommentera inlägget", så där kan ni se när det är slut istället! ^^
 
 

"Kontrollera det"

 
"Jag vet att jag är den utvalda med alla mina märken, men jag kan fortfarande inte kontrollera allt..."
 
 
Jag är faktiskt väldigt nöjd med den här redigeringen! Även fast jag inte är sugen på att spela SSO betyder det inte att jag inte är sugen på att redigera! Jag måste säga att min ritplatta har gjort det så mycket enklare *-*
 
Redigeringstid: Ca 2 timmar totalt
 

Bästa jag sett på länge

 
Kommer ni ihåg den här killen förra året som gjorde parodi på Melodifestivalens finalister? Jag länkade videon nån gång under den perioden :3 Så himla bra gjort xD

 
 
Nu har han gjort två nya videos (inte om Melodifestivalen though) där han är en nyhetsuppläsare i olika landskap medan han pratar dialekten ifrån det landskapet! Alltså jag kan inte sluta garva x') Min favorit är lätt del 2!
 
 
 
 
Göteborskan <333
 
Om du inte tittar på de här klippen missar du dig ett gott skratt!
 

En annan man

 
Brisingr blev bra snygg i svart man :D
 
 
 
Var ju ändå tvungen att testa manbuggen innan SSO fixar den, för har läst att den har rapporterats in och kommer förmodligen försvinna snart c:
 

In och ut

 
Loggade in en snabbis på SSO idag för att kolla läget. Jag har inga dagliga att göra eller häst att levla så jag ställde mig vid hemstallet och läste Global, och det ångrar jag direkt.
 
 
Jag tänker inte gå in på detaljer för isåfall kommer jag säkert göra någon upprörd där ute, men det var ingen rolig läsning.
 
SSO är tråkigare än någonsin. De gånger jag loggar in blir mer och mer sällan och när jag väl är inne loggar jag ut en kort stund senare. En lösning för att göra SSO roligare är att joina en aktiv klubb, kanske ni tänker då. Men nope.
1. Aktiva klubbar kräver att man kommer på event, i alla fall ett visst antal event, och jag har lärt mig att jag vill inte känna mig tvingad att logga in till ett spel för då kommer jag må dåligt i slutändan.
2. Saturn Protectors, klubben är jag med i nu, där har jag flera av mina nära kompisar. Speciellt kompisar ifrån LWO (gud vad jag saknar den tiden </3). Jag vill inte bara lämna dem där och när jag väl loggar in känner jag mig trygg i tanken att jag kommer till en klubbchatt där jag känner alla.
 
Lusten för SSO minskar drastiskt, mer än vad jag trodde att den skulle göra. Ni som läst mina inlägg där jag berättar om alla spel jag spelat innan SSO; IMVU, FH mm... det var i ungefär 2-3 år var. Frågan är ju då, är det snart dags att avsluta kapitlet om SSO? Tanken är läskig men tyvärr börjar den bli alltmer realistisk. Det enda som SSO har som fördel till mina tidigare spel är att det uppdateras varje vecka, men oftast är det inget stort och de uppdrag som kommer spelar man ut väldigt snabbt.
 
Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker det är synd att ett så fint spel som SSO ska falla i tristess när man har spelat länge och har gjort alla uppdrag att det inte finns någonting längre att göra.
 

Hur man laddar ner ArcheAge

 
För att kunna spela ArcheAge måste man först ladda ner en launcher som heter Glyph. Men allra allra först måste man dock skapa ett konto, HÄR.
 
 
När du skapat ditt konto trycker du bara på Download Now-knappen.
 
 
Då kommer Glyph laddas ner och du får instellera det, tror jag? Det var längesen jag laddade ner det x)
 
Sen när Glyph är installerat dubbelklickar du på ikonen som hamat på skrivbordet och loggar in med kontot du nyss skapat.
 
 
Jag är osäker men jag tror att när du startat Glyph kommer du få välja spel, då väljer du bara ArcheAge och man kommer till den här sidan. Till skillnad från mig där det står Play kommer det istället stå Download eller Update för dig eftersom du måste ladda ner hela spelet och installera det.
 
Att ladda ner spelet och installera det gör datorn automatiskt när du tryckt på den röda knappen, men det tar lång tid. För mig tror jag det tog 2-3 timmar. Så om du vill installera det och spela, planera att gå ifrån datorn och göra något annat medan spelet laddas ner.
 
För att hoppa fram lite, nu när du laddat ner spelet måste du välja vart du ska spela någonstans. Antingen på Europa-servrarna eller North America-servrarna. Det väljer du i launchern, uppe i högra hörnet.
 
 
Jag har valt Europe som du kan se, om du klickar fram fliken står det även North America och Public Test. Public Test tror jag är nån testserver men det behöver du inte bry dig om. Så när du valt vart du vill spela trycker du äntligen på Play!
 
 
När alla små filmer och sånt har spelats klart kommer du till den här sidan. Nu ska du välja server inom området du valt (Europa eller North America). Jag har tagit en bild på Europas servrar. Så nu väljer du server och trycker på "Connect". Efter det trycker du på "Create Character" som ska synas rätt tydligt på skärmen och börjar spela! :D
 
Jag har sagt det några gånger men jag säger det igen, jag spelar på Eanna, Europa :) För er som vill veta.
 

Mina mounts

 
Det finns många olika mounts man kan välja mellan i AA, och här är dem jag har! (Min grafik är inte den bästa för att jag ska kunna köra spelet på min laptop, så om ni vill se mountsen med bäst grafik så får ni googla!) Jag har även tagit av all utrustning som man sätter på sin mount för att ni ska kunna se dem bättre.
 
 
Black Lilyut Horse - Den här fina hästen har jag döpt till Sophonax. Hon är en av de snabbaste mountsen i spelet som man köper på Mirage Isle för 50 Guld. Eftersom min karaktär är en nuian så har dem hästar som sin startmount, men den häst som jag hade från början är långsammare än Sophonax så han stoppade jag undan x)
Det finns alltid tre färger av samma sort, och på Mirage Isle kan man köpa den här hästen antingen i färgen svart, vit eller skäckfärgad. Startmounten för nuians däremot kostar 10 Silver och även dem finns i tre färger varav namnen jag inte kan cx
 
 
Coalmane Snowlion - Här har vi Simba, ett svart lejon ifrån andra sidan havet. Snowlions är firrans (kattmänniskor) startmount, och eftersom det är en startmount kan man även köpa dessa för 10 Silver. (Det är väldigt billigt). Snowlions finns i färgerna svart, brun och vit. Simba red jag mest innan jag kunde ha råd med Sophonax.
 
 
Elk - Jag vet inte riktigt hur man ska översätta elk, älg? Ren? Hjort? Något där i alla fall xD Detta är Serena, en lila elk som jag köpte ifrån alvernas (elves) startområde. Nuians och elves bor på samma kontinent - Nuia. Medan firrans och harani (typ japaner) bor på samma kontinent - Haranya.
Elks finns att köpa i färgerna lila, grön och vit.
 
 
Leomorph - Jag förstår fortfarande inte riktigt vad detta är för mount. Jag tror det ska vara något mellan en robot och ett djur. Detta är då haranis startmount, och man kan nästan se det på den cx Leomorpherna är nog den mount jag gillar minst, men jag döpte den här killen till Zenxi.
De finns i färgerna vit, svart och brun (pälsfärgen då. Inte 'plåten' som sitter på kroppen)
 
 
Grey Donkey - Japp, det finns åsnor också! Åsnorna kan man bara köpa på Mirage Isle (där jag köpte Sophonax) föööööör... ja va fasen. Det var något mellan 15-20 guld. Åsnorna är långsammare än de stora mountsen men är underbara att ha när man ska leverera ett trade pack! Snabb förklaring av trade pack: man kan skapa olika sorters rätter i olika områden. Dessa rätter blir stora 'paket' som karaktären får på ryggen vilket gör att man blir otroligt långsam. Om man sätter sig på en mount blir även den långsam, men åsnan är den enda som håller en rimligt snabb fart! Vilket gör dem väldigt bra att ha. Den här killen har jag döpt till Sammy, och han finns att köpa tillsammans med vita, svarta och bruna åsnor.
 
 
Grey Wolf - Okej, detta är visserligen ingen mount men hon är med de andra djuren så jag tar med henne x) Artemis heter den här fina vargen och hon är inget mount utan ett pet (husdjur). I detta fallet ett battlepet, så hon kan hjälpa mig att slåss mot fiender om så behövs ^-^
Det finns endast 2 battlepets i hela spelet (vad jag vet), vilket är vargarna på Nuia kontinenten och katterna på Haranya kontinenten.
Vargarna finns i vit, svart och grå. Katterna tror jag är vit, orange och nån färg till x')
 
Jag är som sagt väldigt inne i ArcheAge nu, så om ni vill ha fler inlägg (eller kanske rent av videos) därifrån - säg bara till!

Den är klaar!

 
Äntligen är headern färdig! Vad tycker ni? ^^
 
 
Klicka er in på saturnprotectors.weebly.com för att se headern i sin rätta form :D
 

Siffran har slagit över till 17

 
 
Det var väl trevligt att komma upp i level! Det känns som att det inte var så längesen alla red runt och som högst kunde man vara i level 13 x) Många frågar ofta "vilken är maxleveln?" Det finns ingen maxlevel eftersom vi fortsätter få XP och leveln ökar hela tiden. Däremot finns det ju en maxlevel för hästar - 15.
 
En sak jag inte riktigt begriper mig på är varför folk är så ivriga på att levla upp. När jag gjorde uppdragen hos Andy idag såg jag i chatt att någon skrev "åhh xp!! *-*" och lite senare var det någon som skrev "JAAAAA LEVEL 17!!!!!!!". Då känner jag liksom, "Vi gick bara upp en level, världens sjunde underverk hände inte direkt."
EDIT: Visst får man bli glad av att levla upp, jag tycker bara vissa människor blir lite överdrivet glada :)
 
Men en positiv sak med att levla upp är ju att vissa klädesplagg blir tillgängliga! Visserligen känner jag inte till några plagg i nuläget som kräver att man måste vara level 17 men det lär nog komma ^^
 

Gamla minnen #2

 
 
Oh good lord... detta är en av mina första redigerar och jag minns att jag var riktigt nöjd med den. Men jag ser hur många fel jag gjorde som jag kunde rättat till x')
 
 
Denna bilden tycker jag är riktigt häftig trots att det var så längesen jag tog den! Den är inte redigerad alls, utan jag hoppade bara bakom vattenfallet och lyckades ta den här bilden så det ser ut som att jag och Snow är spöken :3
 
 
Den här tyckte jag var så häftig för det såg ut som att jag och Snow var lika stora som slottet. Även denna är inte redigerad, utan jag står på en kulle en bit ifrån :)
 
 
En av de första gångerna jag tog mig upp på kullen ovanför Firgrove x')
 

Yay :D

 
Äntligen level 50!
 
 
Som belöning köpte jag Patron för en månad, man kan säga att det är som Star Rider för ArcheAge C: Jag har faktiskt inte varit inne på SSO sen i onsdags då Venus blev level 15...inte ens loggat in lite snabbt för att kolla om stallhjälpen är kvar cx Nämen jag är helt inne i AA nu.

Jag är dessutom mycket medveten om att ni klickar er in hit för att läsa om SSO, men tyvärr blir det inte så mycket om man inte har lust :3 Dock ska jag försöka fixa ett "Gamla minnen"-inlägg till :D I alla fall det som är planerat. Tänkte även göra ett inlägg om alla mina mounts (djur som man rider) i ArcheAge om ni skulle vilja se det ^^