Google Translate

 
Alltså vet ni hur kul man kan ha med den sidan eller? xD
 
Jag satt förra veckan och skulle lyssna hur man verkligen uttalar Firgrove, och det är Fuur-grove. Inte Firgrove som jag trodde xD Sen började jag lyssna hur det låter med andra namn, och jag testade även lyssna när tjejen säger det på svenska. HAHA asså det är sjukt kul!
 
Jag tror inte jag garvat så mycket när jag skulle lyssna hur det lät på spanska.
 
För att höra hur det låter trycker man på ljud-ikonen!
 
Hollow Woods uttalar Google Translate på spanska "Holla Woooods", och Fort Pinta "Fårat Pintaaa" HAHAH dooooog!
 
Den svenska är ju inte så mycket bättre, Jorvikstallet uttalar Google Translate på svenska "Jarviikstallet" LOL
 
Ni borde testa, man kan sitta och underhålla sig själv i timmar x'D
 

Utmaning Dag 12 - Det Deluxe-set jag tycker bäst om

 
Det är helt klart Firgrove-setet. Jag älskar naturen, och det här setet har massa "skog" skrivet på sig! Jackan är för himla snygg, och jag minns, trots att den kostade typ 150 SC köpte jag den mycket tidigt i mitt SSO-spelande. Sparade SC i typ 3 veckor för den xD
 
Detta är faktiskt en gammal bild som SSO la upp på Nyheter för länge sen!
 

Utmaning Dag 11 - Min favoritoutfit

 
Jag har faktiskt några stycken som ligger varmt om hjärtat, så det är lite svårt att välja en x3
 
 
 
Jag är fruktansvärt nöjd med båda dessa outfits, och de passar allra bäst på den hästen som jag rider på de respektive bilderna ^w^ Skulle kunna rida runt i dem forever.
 

19 år gammal!

 
Idag är dagen då jag - personen bakom spelfiguren Renee Bluebridge - fyller år. Hela 19 somrar gammal. Wow, tiden går faktiskt väldigt fort x) Vad är inte bättre än att fira födelsedagen nere i somriga Kreta?
För att fira så bjuder jag på en IRL-bild av mig själv ^w^
 
 
Detta är då jag, och i verkliga livet så heter jag Josefine ^^
 

Utmaning Dag 10 - Bästa shoppingstället

 
Jag skulle nästan säga Fiskebyn. Jag har hittat sååå mycket kläder och utrustning därifrån! En utav shoparna har jag nästan totalt köpt ut x)
 
 

Utmaning Dag 9 - Mitt favoritställe

 
Det är nog Fort Pinta stranden! Jag flyttade till Fort Pinta i första hand på grund av stranden faktiskt. Tycker det är så himla mysigt där nere, för att inte tala om den lilla udden :D
 
Arkivbild.
 

Har ni tänkt på...

 
... vilket enormt community vi har skapat kring SSO? Jag menar, seriously xD Jag har:
 
- ett Facebook-konto till min spelkaraktär
- ett Instagram-konto till min spelkaraktär
- ett YouTube-konto till min spelkaratkär
- en blogg till min spelkaraktär
 
Det är crazy! Om man tänker efter :o Liksom, om jag exempelvis skulle spela World of Worldcraft eller Minecraft, jag skulle aldrig sätta mig ner och börja skriva en blogg om vart jag gör på dem spelen xD Eller skapa ett Instagram-konto, lägga upp bilder på en Minecraft gubbe och bara "Yo, har varit och utforskat idag".
Det kanske det finns, vad vet jag? Men jag skulle aldrig göra något sånt xD
 
Frågan är ju då, varför har det blivit så med just Star Stable Online? Varför skaffar vi SSO-konton till så många olika medier? Det tål att tänkas på...
 
Rännans Facebook.
 

Utmaning Dag 8 - Den tävling jag tycker minst om

 
Åh ja det är inte svårt. Lilla Hoppbanan x) Den får gärna ta och försvinna från Jorviks yta. Så många gånger som jag dampat på den, och är det inte lite konstigt utifall man får farligt fall vid ett sånt hinder?
 
 
Bild från Google, är inte alls lat.
 

Utmaning Dag 7 - Min favorittävling

 
Jag tror nästan det är Jorvikstallets Elittävling.
 
Arkivbild.
 
Jag gillar alla hoppen som kommer efter varandra, och musiken är bra häftig alltså! Sen är miljön mysig med, så ja, det är nog min favorit hittills :3
 

Byebye Sverige

 
Imorgon (lördag) 06.05 går planet till Kreta. Kan inte vänta *-* Är borta i en vecka, så under den tiden får ni leva på tidsinställda inlägg! ;) Jag svarar på kommentarer när jag kommer hem :3
 
Om ni ser mig online däremot, så är det underbara Mel som är inne och tar hand om mitt konto! Hon är så snäll och sa att hon kunde ta hand om mina hästar och dessutom göra ryktes-uppdragen hos Sunfield (som jag dessutom ligger efter med) Tack honey <3 :*
 
Önskar man kunde se en så här fin solnedgång ifrån nån strand så man slapp bugga sig upp i himlen xD
 
Med dem orden tackar jag för mig, och vi ses om en vecka! :D
 

Utmaning Dag 6 - Min drömhäst i spelet

 
Enda sen jag köpte Daim.. så har jag faktiskt ingen drömhäst ännu xD Jag vet att många önskar sig fjordingar, nordsvensk osv. Men jag är så pass okunnig inom världen av hästraser, så jag kan inte sånt! Och jag skulle tro, eftersom jag inte hade något intresse av hästraser innan SSO - och har egentligen inte det fortfarande, men bara lite grann då det påverkar spelandet lite x) - så vet jag ju knappast vad som finns ens! Alltså, de hästraser som jag kan är endast dem som finns i spelet hittills xD
 
Min fina Helge näst längst till höger <3
 

Min mupp <3

 
Tog hem min mupp nu på kvällen ^-^
 
 
Shoppade nämligen loss på GÅD deluxe-setet, har varit sugen på det ett tag nu! Daim såg inte så bra ut i det, så tog hem min Snow istället :D Jag får nog ta och vänta med levlingen av Daim tills jag är hemma från Kreta igen, han är bara level 12 x)
 

Utmaning Dag 5 - Mina tankar om huvudstoryn

 
Ja alltså, vart ska jag börja? Jag bara älskar huvudstoryn!
 
Den har spänningen, den har magin, den har en riktig story, den har ett fantastiskt innehåll och awesome dialog. Det enda negativa med den, är att fortsättningen släpps waaay för sällan. Sen en sak som jag önskar av hela mitt hjärta är att vi en dag kommer kunna använda våra krafter på samma sätt som Linda, Alex och Lisa gjort hittills - de skjuter ut sin respektive kraft genom händerna.
 
Jag har så många bilder ifrån de senaste uppdragen så det finns inte...
 
Även att vi kommer kunna använda dessa krafter utanför uppdragen, liksom när vi springer runt som vanligt! Ni som följt mig vet att jag snackat om att vi typ ska kunna hela varandra/våra hästar när vi använder Stjärnan inom oss (eftersom vi kan använda alla de fyra SSO-elementen) precis som Lisa. Om det skulle komma... jag kommer hoppa av glädje!
 

Detta...

 
.. var överlägset det bästa med hela uppdateringen. (OBS, det är inget uppdrag)
 
 
 
 
 

Utmaning Dag 4 - Min historia med Star Stable

 
Det här kan man ju tolka på två olika sätt cx
 
Den är faktiskt inte alls så lång. Innan jag hittade SSO visste jag ingenting om varken företaget eller något av spelen alls. Så det är tack varje en Facebook-annons som jag hittade SSO, och kom in i världen av Star Stable!
 
Eller om det menas med att man ska skriva sin SSO-historia, vilket jag redan gjort HÄR återigen!
 
 

Flytande hattar mm

 
Idag blev jag äntligen Gillad med Sunfield gården! Fick denna topp med det otroligt fina namnet.
 
 
Sen börjar den vanliga diskussionen i klubbchatt, vad kommer hända på uppdateringen imorgon? Iza börjar svamla om en flytande hatt i cirkusen. Jag skrattar först, "what? xD". Men visst fasen finns det en hatt som flyter omkring i luften där inne o.o Är det bara jag som missat det eller?!
 
 
Vid druiderna också.. detta blev misstänktsamt..
 
Så nu hoppas jag också att det kommer något med hatten imorgon xD
 
Sen måste jag bara säga det, när jag levlar så ligger min fokus till 100% på träningen. Jag skriver bara i klubbchatt annars levlar jag bara. Så om du ser mig och vill säga något i Säg-chatt, då måste du typ ställa dig framför mig så att jag ser pratbubblan! Det hände idag nämligen att jag gjorde ett lopp, och nästan alla chatterna blinkade. Så jag tryckte upp alla för att blinkandet skulle sluta, så ser jag att något skrivit till mig i Säg. Jag blir så sur på mig själv att jag missar sånt! Så som sagt, var tydliga när ni ska kontakta mig och jag är på levlingsrunda x)
 

HAHAH ASSÅ

 
Jag tror jag skrattar för mycket som man borde till den här videon x'D
 
 
 

Utmaning Dag 3 - Mitt stall

 
Mitt stall består just nu av 13 hästar. Jag har rensat bland dem faktiskt och sålt en och annan som jag inte riktigt klickar med längre. Jag vet att jag skulle kunnat låta dem stå kvar på Hästön, men sanningen å säga är att om det gick, så skulle jag inte ha någon av mina hästar alls på Hästön. Om man kunde, så skulle jag ha alla mina i mitt stall, så att jag lättare kan rida dem när jag vill. Och hästarna jag sålt vet jag att jag inte skulle rida, knappt alls. Så ja, de fick tyvärr lämna.
 
Bild från mitt stall så som det ser ut nu! En häst av varje kroppsform ;)
 
 

Stafett

 
Idag blev stafetten av! Och jag kan säga er, det var stressande. En i laget kunde inte komma in för datorn skulle uppdatera något, en andra hade problem för det hade varit ett åskoväder i närheten och den tredje gick inte att få tag i.
Reserverna började träna på banorna en halvtimme innan starten skulle gå, och allt eftersom klockan tickade närmare 19.00, och lagkamraterna inte kom in, steg också paniken i klubben. Skulle vi inte kunna delta pga för få tävlande?
 
 
Men jag tror varggudarna var med oss idag! Klara lyckades komma in, och även Jen till slut!
 
Lag orange 8)
 
Trots att jag fixade hem mitt engelska fullblod Lycka, så behövde jag alltså inte tävla ändå. Alla sprang till sina platser och Dakke startade på bilden nedanför!
 
 
Silent Town 3 kom etta, vi kom tvåa, East Knights trea, Metal Mules fyra och Moon Mustangs Friends femma.
 
Ett silver, vi fick ett silver! Trots att det blev lite missar på vägen!
 
 
Det är i sådana här lägen som man är en riktigt stolt Alfa <3 Får även tacka Virre som fungerade som kommunikatör haha ;) <3
 

Utmaning Dag 2 - Min starthäst

 
Min starthäst är min alldeles egna mupp Snowdream <3
 
 
Varför jag valde just honom vet jag inte.. På den tiden jag skapade mitt konto, så gillade jag "stilrena" hästar. Alltså hästar som inte hade så mycket mönster och tecken, en färg på pälsen helt enkelt! Och det har ju pållen på bilden ovanför, så det fick bli vitt! Jag tänkte faktiskt välja vit man och svans, men det kändes för vanligt, så jag gick med svart istället.
 
Snow är... hm, tja väldigt speciell skulle jag säga. Min kärlek till honom är komplicerad xD Ibland så tycker jag så sjukt mycket om honom att jag inte skulle kunna tänka mig att rida en annan häst i mitt stall, men ibland så får jag känslan att jag skulle vilja ha en annan starthäst. Ändock, oavsett humör jag är på, så kommer han alltid vara den häst som följer med mig på huvudstory-uppdrag. Han är ju trots allt min Soulrider-häst, även om jag kanske inte gillar honom så mycket ibland <3
 

My beloved wolves <3

 
 

Utmaning Dag 1 - Om mig

 
Vem är då jag?

Tja, mitt namn är Renee Bluebridge, även känd som Rännan Blåbro. Jag "föddes" den 4 april 2012 och det var den dagen jag började mitt äventyr på ön Jorvik!
Jag älskar att umgås med mina vänner, man har aldrig en lugn stund, och man blir alltid på bättre humör då ♥ Just nu äger jag klubben LWO - Lightning Wolves Order. Den skapades den 12 novemer 2013, och jag förstår knappt själv att den fortfarande finns.. men tanke på alla jobbigheter jag fått stå igenom som klubbägare. Jag gissar på att det är alla medlemmar i den som gör att den fortfarande finns <3
 
Som person är jag snäll och omtänksam, ibland (okej, ganska ofta) går mina vänners välmående före mitt. För jag vill att de underbara människor jag umgås med ska må bra, för då mår jag också bra! Jag är även envis, och om det behövs så kan jag ryta ifrån ordentligt.
 
Klicka HÄR för att läsa min SSO-historia!

Gammal bild på mig! Detta är även mitt första och originalhår :D
 

Nytt!

 
Ny outfit igen!
 
 
Hatt - Silvergladebyn ll Jacka - Firgrove ll Handskar - Byggarbetsplatsen i Moorland ll Byxor - Goldspurs Gård ll Stövlar - Jarlaheim
Träns - Valedale ll Sadel - Fiskebyn ll Schabrak - Silvergladebyn
 
Varför skapade jag denna outfit? Jag minns faktiskt inte HAHA för att vara ärlig xD Det jag minns dock är att jag har velat göra en outfit av sadeln och tränset sen en lååång tid tillbaka, och nu blev det gjort :D
 

20-dagars utmaning

 
Jag tänkte köra den här 20-dagars utmaningen som jag sett många göra/gör!
 
 
 
Nästa vecka på lördag den 26 så åker jag och familjen till KRETA i en vecka. Dundundun *-* Längtar något förskräckligt!! Jag ska då vara så snäll att fixa tidsinställda inlägg åt er :3 Och jag tänkte då att utmaningen ovanför skulle kunna stå för de flesta utav inläggen! Det kommer bli 1-2 inlägg per dag, så förhoppningsvis kommer det inte ens märkas att jag är borta x)
 
Jag tänkte börja med utmaningen imorgon, så stay tuned :D
 

Just nu..

 
.. är jag ute på levlingsrunda!
 
 
Ni kanske såg i mitt tidigare inlägg att jag bytt hår, det känns faktiskt rätt skönt att ha bytt tillbaka till brunt! Eftersom jag hade brun färg när jag började SSO, så anser jag det som min karaktärs originalfärg xD Så som sagt, det känns bra :D Den svarta ombrén va också snygg, men det fick bli brunt nu c;
 

Fredagen i bilder

 
 
 
 
 
 
 

Phew

 
Min medicin är (ursäkta ordvalet) för fan instrumental musik. Följande tre namn gör att jag överlever vardagen.
 
Two Steps From Hell. Thomas Bergersen. Ivan Torrent.
 
I alla fall, idag när jag loggade in så fick jag äntligen spela i lugn och ro! Jag läste igenom massa brev, levlade lite och gjorde uppdragen.
 
Jag tycker faktiskt att uppdateringen var helt okej, för ryktet med familjen Sunfield har vi just faktiskt haft innan, och det är alltid skönt att bygga upp och bli klar med ett rykte!
 
 
Dessa är ju de tre familjer i Skördebygden. Goldspur är vi klara med sen innan, med uppdragen med Isolde och Loke. Nu ska vi bygga upp med familjen Sunfield! Jag gillar det! Hellre det än att skapa ett nytt rykte som vi ska börja med x)
 
Apropå rykten, så är vi ju fortfarande bara Populära med Solens Cirkel...
 

So stressful

 
Den här veckan alltså.. WOW.
 
Mitt jobb pågår från halv 8 på morgonen till ca 5 på kvällen. Jag får inte alls många timmar att planera och spela SSO, och jag är oftast trött på kvällarna från de långa arbetsdagarna. Vanligtvis skulle jag inte haft så mkt att göra med klubben, men nu är det så att vi har tackat ja till en stafett gentemot andra klubbar som Silent Town 3 anordnar! Starten går av nu på måndag den 21 juli kl 19.00 i Steve's paddock för er som vill komma och kolla! Detta gör ju då att det krävs massor av planering, planering som jag knappast hinner med.
Idag till exempel (onsdag) har jag och vårt lag ifrån LWO på att studera banan i ungefär 2 timmar på kvällen. Jag har inte ens hunnit kolla in det nya i uppdateringen.
 
Det som är skönt är att jag kommer till 90% chans va ledig på fredag, så kan ta det lugnt och spela i lugn och ro! Minns ni Daim som jag köpte i söndags? Tja han är fortfarande i level 6, inte har jag hunnit levla honom inte xD
 
 
Detta är då vårt lagt ifrån Blixtvargarna! Jag står bara som reserv, så istället för mig är det Jennifer Starrock som ska vara med. Tyvärr loggade hon ut tidigare ikväll <3
 
Glöm inte att heja på oss på måndag! ;)
 

Dagens fråga

 
 
Vilken gillar du mest, You Learn eller Aideen's Legacy?

Mitt svar: Aideen's Legacy! Jag är helt klart mer nöjd med den videon, älskar låten och är supernöjd med redigeringarna som jag gjorde till den videon ^w^
 

Idag

 
Jag kom in sent idag, precis i tid till att ett event skulle börja. Men jag hann ju knappt va med förrän jag va tvungen att gå brb, och när jag kom tillbaka var jag utloggad, usch o fy ;_;
 
 
Spenderade lite tid med älsk ikväll <3
 
 Och flummade självklart runt med bästa vargarna c': <3
 

Dangersmash aka Daim

 
Det gick inte att stå emot länge! Låt mig presentera en ny tävlingshäst i Blåbro-familjen :D Min nya kille Dangersmash aka Daim <3
 
 
Han passar superbra i både blått och rött *-*
 
Lyckades få upp honom till level 6 idag :D
 
 
Fotade Daim tillsammans med Reggi och hennes starthäst Braveknight, verkar som att Brave och Daim är bröder :D
 
Ps. mitt Photoshop funkar inte än, så därför jag kan varken redigera, fortsätta på mitt senaste video-projekt eller göra i ordning hästarnas bilder till Mitt Stall. Får se när det är fixat!
 

Klubbinfon

 
En väldigt bra funktion som vissa inte verkar känna till, är att i varje klubb så finns det en klubbinfo.
 
 
Först så måste man ju trycka upp sin klubb, på knappen ovanför.
 
 
Sen får man upp denna lilla ruta. Man väljer sedan att trycka på "klubbinfo"-fliken, så kommer detta fram. Självklart så är det bara klubbägaren som kan ändra texten, men man kan skriva många bra saker här som kan vara bra för de i klubben att veta/kunna!
 
Till exempel nästa eventet som ska ske, som jag skrivit på bilden. Fast det har jag lagt tid hela tiden nu x) Att vi har sommarlov kan vara bra för alla vargar att veta, för vissa slarvar med att läsa klubb bloggen.
 
Så en uppmaning till alla, inte bara min vargar utan ni andra som är med i en anna klubb, håll koll på klubbinfon! (Om du inte är en klubbägare förstås) Texten kan ändras till ett viktigt meddelande, eller när nästa event är på G :3
 

Bloggar

 
I samband med att jag började läsa SSO-bloggar för ca 10 månader sen, så upptäkte jag Bokmärkes-funktionen som finns i Firefox. Man kan spara websidor där så slipper man komma ihåg en massa namn, supersmidigt!
 
 
Den största delen av mina bokmärken består av SSO-bloggar xD Och de är uppdelade i två mappar, Vänner - där har jag alla mina vänners bloggar samt de ifrån LWO. Andra - här har vi bloggar från de större bloggarna, Alice Winterbell, Alicia Starnight, Esme Silverforce osv. Här är det också bloggar ifrån andra spelare, vars bloggar kanske inte är så stora men jag följer dem i alla fall!
 
Som ni säkert vet, så slutar många att blogga/pausar för de vet inte vad de ska blogga om. Jag fortsätter ihärdigt vidare, för än har jag inte tröttnat xD Men, jag vill ju också har något att läsa!
 
Kommentera din/någons blogg som du tycker är en bra blogg att läsa, den får gärna va hyfsat aktiv x) Jag kommer kolla in allihop, och om jag gillar bloggen (utseende - det är faktiskt rätt viktigt så läsningen blir trevlig och inte för jobbig, upplägg, aktivitet) så kommer den troligtvis hamna i Andra-mappen bland mina bokmärken! c;
 

En häst som drar

 
Jag har skrivit rätt många gånger, att en häst som jag vill ha är det holländska varmblodet hos Marley, fast med vit man och svans.
 
Bild från mitt andra konto.
 
It's sooo gorgeous *-* Fast chansen att SSO inför en byta-färg-på-man-och-svans-funktion när man ska köpa en ny häst känns inte så stor, inte heller så troligt. Och om en sån funktion skulle komma, så tror jag att det dröjer. För den där pållen har börjat dra ännu mer nu än vad den gjorde förut ;-;
 
 
Grejen är den att jag redan har ett namn och smeknamn till hästen, vilket är fruktansvärt farligt om man tvekar till att köpa en häst. Det brukar sluta med att man köper den xD En annan faktor som gör att jag är positiv till att köpa den, är att den är billig. 490 SC liksom o.o De flesta hästarna som jag köpt den senaste tiden har kostat högre än 800 SC. Så priset gör mig motiverad också... x)
 
Ni som har den här hästen, gillar ni den och är den värd köpet?
 

Jaha?

 
När jag och Emmis var i Kittelkärr så hittade jag det här repet.
 
 
Ingenstans där inne fanns det ett likadant rep, av vad jag kunde se. Som om bryggan här är förtöjd till berget xD Men jag gissar på att repet visar att man kan hoppa över till en liten klippa där! Om jag minns rätt finns det en stjärna gömd i de svarta buskarna där inne, och repet är nog en liten indikator på att man kan hoppa över dit och leta :3
 
EDIT: Nej, jag har faktiskt aldrig sett det här repet xD Och ofta man kan på det? Tja jag testade ju aldrig lol.
 

Usch och fy

 
Om det finns någonting jag hatar på SSO, så är det en full ryggsäck.
 
 
Jag är en sån som måste ha ordning på saker och ting, och veta vart de finns. En full ryggsäck ser så kaotisk och stökig ut, klarar inte av att ha det så under en längre tid xD
 

Hälsade på några släktingar idag :D

 
 

Icke-nämna dekorationer

 
Förra veckan kom ju det här högsommar-setet till Fiskebyn, men SSO sa aldrig att det tillkom dekorationer till det! Efter att ha sett en bild på blommorna gav jag mig av på jakt i Fiskebyn för att hitta dem xD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag fann dem till slut, i shopen bredvid caféet :3 De kostade bara 15 SC styck, så köpte dem direkt. Vem vet när man kan få användning av så fina blommor :D
 

..

 
.. jag trodde väl inte mitt namn var så svårt att stava till xD
 
 
 

Min åsikt om dagens uppdatering

 
Jag har faktiskt längtat länge efter en transport till Ridhuset, äntligen så fick vi det idag :D Uppdragen tyckte jag va lite småroliga, och det va roligt att följa transportens färd till Ridhuset c;
 
 
Jag vet inte hur många gånger man har planerat ett event vid Ridhuset - eller om någon annan håller ett event där - och så har man typ 2 minuter på sig att ta sig dit för att man loggade in lite sent, så måste man först åka till Vingården sen rida ner till Ridhuset. Gud va skönt att vi får slippa det nu *-* 
 
En annan bra grej är att vi fick transporten genom ett uppdrag. Jag menar, jag älskar uppdrag, tycker det är skitroligt att vara en del av utvecklingen på Jorvik och läsa den fantastiska dialogen. Men vissa uppdrag, som det vi fick i Jarlaheim med husdjurs-affären när vi skulle hjälpa till att starta uppden, jag tycker det uppdraget var totalt onödigt. Men dagens uppdrag, mycket bättre! För nu när vi är klara med uppdragen har vi faktiskt någonting kvar efteråt som vi kommer få massa använding av :D Fler sådana uppdrag tack, SSO!
 
När vi ändå pratar om Ridhuset, jag vill sjukt gärna ha en brevlåda där också! Den närmaste är vid Vingården, och jag är förundrad över att inte Jasper har en :o En brevlåda skulle sitta fint vid något hörn av Ridhuset :D
 
 
Flaggorna är ju kvar efter uppdraget också! Plus i kanten för det SSO, nu kan man tydligt se vart man kan gå över till Skördebygden :D
 
De nya kläderna som kom till FP var helt okej. De nya skjortorna som kom va faktiskt snygga, får se om jag köper någon! Jag tycker fortfarande inte om shortsen xD
 

Natur-lig outfit

 
Mitt photoshop funkar inte :((( Pappa får hjälpa mig fixa...
 
 
Hjälm - Valedale ll Tröja - Jarlaheim ll Handskar - Silvergladebyn ll Byxor - Goldspurs gård ll Stövlar - Jarlaheim
Träns - GÅD Stallet ll Sadel - Fiskebyn ll Schabrak - Moorland ll Benlindor - Silvergladebyn
 
Varför skapade jag denna outfit? Jag ville testa något nytt, och jag visste sen innan att min fina kille Brisingr passar superbra i grönt. Av en slump testade jag brunt med grönt, och det blev himla snyggt!
 

Event

 
Va ett tag sen vi hade event nu, och att en del kom gjorde det också roligare ^-^
 
 
 
 
Love you lots <3
 

Tur man har

 
Igår så drabbades vi av strömavbrott, pga ovädret som drog fram över södra Sverige. Det ironiska var att jag va precis påväg att logga in på SSO, så dör strömmen. Och min laptop var helt slut på batteri xD Så jahapp, haha.
 
Lite random fråga här, oftast när jag får myggbett, så kliar dem de första timmarna men sen så kliar dem inte mer. Men de myggbetten jag har nu kliar massor och jag fick det för flera dagar sen, jag hatar sånna myggbett, gör inte ni det? x-x
 

Historia har skrivits

 
Idag gjorde jag något som jag aldrig gjort förut... Jag bytte man på en häst till en kort man. Jag älskar de långa manarna, för jag vet inte, jag älskar långt hår också xD Så gillar de frisyrerna bättre. Men idag, när jag tog ut alla mina hästar för att fotas, så bytte jag frisyr på Brisingr. Jag tror jag hade sett min kära vän Sandy (Eveningforest) rida runt på sin fuxandy med den korta frisyren, och konstigt nog så föll jag för den.
 
Såhär såg han ut förut (gammal bild):
 
 
Och såhär ser han ut nu:
 
 
 
Den Brisingr hade förut gillar jag starkt, men det är alltid kul med lite förändring! Så jag får se hur länge han får ha den korta manen xD
 
Jag tog ut alla hästar för att fota dem till deras nya kort som ska in under "Mitt Stall"!
 

I'm home!

 
Nu är jag hemma från Öland! Så nu får alla på SSO passa sig, Rännan is going active again ^w^
 
 
Mina två tinkrar Olympia och Molle är fortfarande inte med under "Mitt Stall", jag vet >< Men jag hade tänkt förnya bilderna lite så de inte ser så tråkiga ut! Ska försöka fixa det snart :D
 

Jäkla bronsmedalj

 
Idag loggade jag in igen! Jag är fortfarande på Öland, kommer hem först på söndag c; och börjar jobba igen på måndag... blööö
 
Men jag loggade in, checkade brev, gjorde skattjakt, pratade med vargar i klubbchatt och sprang faktiskt ponnychamp. Jag har en oskriven regel att jag måste samla på alla medaljer ifrån alla champ.
 
Medaljerna ligger faktiskt i den ordningen som champen kom! MLC kom först, sen GDC osv :D
 
Som ni ser så har jag alla medaljer, utom en ynka liten bronsmedajl ifrån ponnychampet. Jag har fortfarande inte tagit den haha xD Så som ni kan gissa gick det inte bättre när jag körde idag, kom på andra plats cx men jag fortsätter kämpa för bronset, och det är ju inte så att jag måste skynda mig för att PC kommer försvinna! ;)
 
Sparar ni på era medaljer eller säljer ni dem?
 

Nytt igen

 
Indianoutfiten är endast till för filmning, skaffade mig en ny som jag ska ha när jag spelar som vanligt ^-^
 
 
Keps - Vingården ll Tröja - Midsommar-skattjakt ll Handskar - Goldspurs Gård ll Byxor - Silvergladebyn ll Skor - Fort Pinta stranden
Träns - Fiskebyn ll Svansrosett - Fort Pinta (?)
 
Varför skapade jag denna outfit? Jag ville inte byta från min brun-blåa... var så nöjd med den.. Men som alltid, så behövs det förändring då och då, och jag tycker palmtröjan som man fick i skattjakten är riktigt snygg faktiskt. Så efter att ha gjort uppdragen idag vid hästmarknaden så knåpade jag ihop outfiten ^w^
 
Jag ska för övrigt inte skaffa någon av tinkrarna, och tyckte uppdateringen var helt okej! Hawaiiskjortan man fick av Eddie och Ferdinand var ju bara för läcker x)
 

Indianoutfit

 
Som ni säkert gissat så kommer min nästa video innehålla två indianflickor -hint hint, scrolla ner lite på sidan-. Några av er undrade vart vi skaffat alla kläder, så tänkte berätta det nu :D
 
Den blicken though...
 
Hatten kommer ifrån Trädgårdsuppdragen i Vingården. Linnet är köpt i Silvergladebyn, någon av shoparna vid fontänen har jag för mig. Jeansen i Silvergladebyn likaså, shopen vid Notarien. Mel har i det här läget bättre handskar än mig. Ni vet handskarna man får/fick ifrån midsommar-skattjakten? Hon fick ett par med perfekt brun-orange nyans (hon har på sig dem på bilden), men jag har inte dem så fick ta ett par ljusbruna istället, också köpta i Silvergladebyn cx
 
Stövlarna är köpta i Jarlaheim, skoshopen vid torget. Det hade varit optimalt och allra bäst om det hade funnits orangea strandskor (skorna man kan köpa på FP stranden), för indianer gick ju runt i typ sandaler x3 Tränset till hästarna är köpta i Moorland för 670 JS, kommer ihåg priset för det var väldigt billigt xD
 
Guud va bra det skulle va om SSO kunde lägga till fjädrar som dekoration till huvudet och/eller svansen på hästen *-* Men, här har ni outfiten i alla fall :D