Phew

 
Det var några dagar sen nu som jag gjorde det här!
 
 
Har bara kört några tävlingar varje dag, men nu tog jag mig själv i kragen och gjorde allihop :D
 

Nån som håller med?

 
 
Ni får dela om ni vill! Om ni säger vart ni tog bilden ^w^
 

Tre bilder från ikväll

 
 
 
 

Har ni tänkt på..

 
.. att när det här visas på skärmen, så ser alla ens vänner och klubbkompisar den blå bubblan i högra hörnet där det står "Renee Bluebridge loggade in".
 
 
Det tog ett tag innan jag förstod det! För när laddar-rutan försvinner och man ser sin karaktär, DÅ trodde jag den blå bubblan kom fram. Men nej, det kommer upp redan här xD Så det är därför det tar lite tid för vissa, men även mig, att svara i chatt, laddar-rutan laddar länge ;)
 

FY SSO!

 
Okay, jag gillar faktiskt de nya kläderna lite grann!
 
Byxorna här ovanför plus de grå som ser likadana ut som de bruna till höger! De rutiga måste jag skaffa *-* Benlindorna till hästen var också väldigt fina :D Blir nog en del shopping därifrån xD
 
 
Men en sak är jag dock väldigt besviken över. Jag blev faktiskt rätt glad att läsa att vi äntligen skulle få lite uppdrag, men när man har gjort de dagliga som går att göra idag, vad händer? Ingenting, inte har vi ökat vårt rykte med Goldspurs gård :/ Och vi kan inte låsa upp tävlingen.
 
Jag tycker det är väldigt tråkigt att man inte får några uppdrag samma dag som de släpps, utan att vi måste vänta ännu mer i alla fall! Hallå SSO, vi i level 15 börjar tröttna här! Om ni vill att vi ska fortsätta spela, lägg till nya saker för oss ;___;
 

Woop

 
Har haft en del att göra idag, har även haft körlektion vilket gjorde att jag kom hem lite senare! Men nu ska jag in och kolla vad som lagts till på uppdateringen ^-^
 
 

Onsdagsuppdatering

 
Är i desperat behov av huvudstory uppdrag..
 
 
Vill öppna fler dörrar i Jon Jarls gravvalv, vill möta Lisa och hjälpa Starshine, vill fortsätta spionera på Dark Core plattformen, vill lära mig mer Soulrider krafter!
 
Vill så mycket, men SSO kommer typ aldrig med det :c Fy dem!!
 

Diamond look

 
 
En gammal favorit som jag hade ofta förr :D
 
Varför skapade jag denna outfit? Ville ta på mig något nytt ^w^
 

Åhh

 
Så nära nuu!
 
 

Update

 

Hellu allihop. Ni kanske undrar hur det ser ut för Rännan just nu? Tja, jag har dragit på mig en ordentlig förkylning, med snuva, ont i halsen och huvudvärk. Skulle inte vara förvånad om jag får stanna hemma från skolan imon ;-;
 Har varit riktigt hängig ><
 
Idag har jag spenderat min dag med att ligga i soffan, snyta min näsa 24/7 och tittat på gamla barndomsfilmer <3 Typ det bästa man kan göra som sjuk x)
 
En annan härlig sak när man är sjuk, är att lyssna på musik. Så vad är inte härligare än Panetoz ♥
 
 
Jag skäms inte, älskar den här låten! Man blir så glad <3
 


Uteritt!

 
Hade uteritt med klubben på kvällen, och medan antalet personer minskade så flummade vi bara runt på slutet c8
 
Vi hade ett par glasögon som förföljde oss.. xD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mycket trevlig kväll <3
 

Photoshoot

 
 
 
 
 
 

Att äga en blogg

 
Att äga en blogg, hur känns det egentligen? Jag skulle säga att det känns roligt ^w^
 
Jag skapade min blogg för att andra spelare ska få en liten inblick i mitt SSO liv, mina åsikter och hur jag är som person! Dock så gäller det att inte bli för personlig, det kan användas emot en. (Jag tänker inte gå in på detaljer)
 
Om man lyckas skaffa sig en skara följare, så är det naturligtvis viktigt att hålla bloggen vid liv. Tror inte det är så kul att besöka en blogg och mötas av samma inlägg hela tiden, right? Jag har därför som mål att skriva minst ett inlägg per dag, på det sättet håller jag bloggen flytande ^-^ Vissa dagar har jag torka/hinner inte med bloggen så då blir det bara ett inlägg per dag, lite olika vilken tid på dygnet x) Andra dagar kan jag skriva runt 5 inlägg, då blir det roligt att läsa haha ^^
 
Men när man läser en blogg, så kan det vara viktigt att kolla när inlägg skrivits. T ex, om det är en blogg som inte uppdaterats på läääänge, och så står det ett inlägg "skapade denna klubben idag!", men egentligen så var det kanske för 1 månad sen och klubben är nu upplöst. Därför är det viktigt att vara källkritisk som det heter, kolla noga när informationen lades upp!
 
Här syns det när jag skrev mina inlägg!
 

En annan faktor är väldigt viktig när man håller i en blogg - desingen. När man läser en blogg ska man vara, tja avslappnad. Man bör inte jobba på något sätt.
Till exepmel, en blogg kanske har en väldigt liten text, då måste man kisa för att kunna se något, eller föra huvudet närmare datorn. Andra bloggar har en design som är väldigt mörk eller väldigt ljus, så då måste man (om man har en laptop) vinkla skärmen så att man kan se något över huvudtaget.
 
Så när jag ska byta design är jag väldigt noga med att välja färger som man kan titta länge på utan att det blir jobbigt, det ska ju trots allt vara kul att läsa en blogg!
 

Det går frammåt!

 
När man väl ligger i så går det fortare än vad man tror :3
 

#Logiskt

 
 

Bloggdesign

 
Jag har fått en del frågor angående min bloggdesign! Både vart jag fått den ifrån och hur man ändrar färg på vissa saker.
 
Skulle ni vilja att jag gjorde ett inlägg om det? Kommentera vad du vill att jag ska ta upp/visa!
 

Purple Princess

 
Ny outfit :D
 
 
Mössa - Fiskebyn ll Jacka - Uppdrag ll Handskar - The Fashion Barn ll Jeans - Silvergladebyn ll Stövlar - Fiskebyn
Träns - Firgrove ll Sadel - Marley's Bondgård ll Schabrak - Silvergladebyn (ny filt!)
 
 
Varför skapade jag denna outfit? Min lila 'fashion' outfit har jag haft i snart en vecka känns det som, och då var det ju lägligt att det här sjukt snygga schabraket lades till i gårdagens uppdatering. Som av en slump passar den skitbra in med jackan vi fick i uppdraget hos Rob och Bob. Är jättenöjd med outfiten *-*
 
EDIT: JAG LOVAR att jag inte har tittat på någon annan blogg/person och kopierat outfiten, jag gjorde den självmant! Såg först nu att fler hade gjort en liknande outfit som jag med den nya filten.
 

Ny Sida!

 
Ny sida på Klubb bloggen! Jag introducerar, valparna! :D
 
Klicka på bilden för att komma dit!
 

Frisören

 
Man och svans frisörerna har fått sig ett ordentligt lyft denna veckan :D
 
 
 
Kameravinklarna är såååå mycket bättre än förut! Nu kan man verkligen se hur frisyrerna ser ut :D Som pricken över i:et så spelas Ponnylopps-låten när man står inne i boxen ;) Där skulle jag kunna stå länge haha! Älskar den låten c8
 

Dags för nästa kille

 
Nu är det Caspers tur att börja klättra på levlingsstegen ;3
 
Den manen!!! <3
 

Omg *-*

 
Jag fullkomligt älskar långa manar, så jag typ dog när jag fick se de nya manarna som kommit idag *-*
 
Nivea ser ut som en prinsessa, guuud vad hon passar i den här manen! *w*
 
Casper blev också sjukt söt i lång man, dock inte lika söt som Nivea haha xD
 
Nu måste jag rida mina araber oftare, så vackra som de är nu c8
 

Gaaah, äntligen!

 
 
Brisingr är äntligen i level 15 xD Så nu är det bara en häst kvar att levla! Fast tja, "bara och bara", jag lär köpa fler hästar i framtiden x) Men för nu i alla fall, ska bli skönt med lite levlingspaus sen :D
 

Ökat intresse

 
I takt med att fler människor har hittat min blogg, så har även fler personer fått nys om min klubb Lightning Wolves Order. Jag har bara några saker att säga om detta.
 
Min klubb är en plats där man ska kunna må bra, få nya vänner och kunna ha roligt! Vi har inte event varje dag, det är en mer fri klubb skulle jag kunna säga.
När jag ska lägga till nya personer, så granskar jag dem noga. Känns den här personen okej? Är hon/han värdig att testa på LWO? Jag måste helt enkelt känna mig bekväm med personen.
 
Om det är så, att tidigare så har personen bråkat med personer, ljugit osv, men vill börja om på nytt, så tänker jag låta personen göra det! MEN, om jag hör att det snackas skit om mina medlemmar, om någon startar bråk eller håller på att ljuga, antingen tar jag ett snack med personen eller så åker den ut direkt. Jag är stenhård på att alla ska trivas, och detta har hjälpt i tidigare situationer.
 
När det gäller att gå med i klubben, personer som jag redan känner och är vän med får gå med direkt. Nya människor som jag inte känner dock får gå med på en "prövovecka" (prova vecka som jag skriver i SSO, eftersom prövovecka censureras), där personen får testa på klubben och se hur den trivs. Under denna tiden så har personen titeln Omega (se vår klubb-blogg för info om titlarna), och nu när många vill testa på LWO, så kommer gränsen för Omegas vara 5 stycken. Alltså så får bara 5 personer testa på klubben samtidigt, annars kommer det bli för många nya personer i klubben på samma gång!
Om det är fler som vill testa på klubben, så får de vänta tills en Omega blivit en Medlem, eller lämnat/avlägsnats från klubben.
Så hoppsan, det verkar som att det kanske kommer skapas en kö till LWO.. trodde jag aldrig skulle hända x)
 
Detta var lite information till er som precis gått med/sökt om att få gå med/har tänkt att söka till klubben. Länk till klubb-bloggen finns i min högermeny!
 

Lektion!

 
Sally hade terränglektion för oss idag, det va mycket trevligt c8
 
 
 
 
 

Namn

 
Jag skulle nog våga påstå att min efternamn (Bluebridge) är av det lite mer ovanliga slaget i SSO cx
 
Jag kommer alltid tycka det känns lika konstigt att se sitt namn såhär!
 
För jag menar, jag har inte sett en enda människa som heter Bluebridge, förutom mig! Några som heter Renee har jag sett (nu räknar jag bara på den svenska servern, både server 1 och 2), men ingen Bluebridge.
 
Har ni sett en annan som heter så? Det skulle ju vara fräckt med en "släkting" ;)
 
Fast på ett sätt så är det najs att vara en bland de få som heter Bluebridge, för ju färre som heter ett namn, desto lättare kommer man ihåg personen, eller hur? :D
För att ta några exempel (alla är med i min klubb, hittar inte på något namn nu), Suncake. Solkaka. Så himla sött xD Det fastnade i hjärnan direkt! Sen så har vi Winterforce, Vinterkraft, hur häftigt är inte det?!
 
Jag ska väl erkänna att jag inte tänkte igenom mitt namn så noga när jag skapde min karaktär. Min favoritfärg är blå, valde "Blue" och sen så tog jag "bridge" direkt typ. Bara för att jag tyckte "blue" och "bridge" passade ihop xD
 
Så jaa, jag hoppas ni tänker noga innan ni väljer namn! c8
 

You are gorgeous ♥

 
Man blir ju som kär på nytt när man har tagit hem en häst från Hästön!
 
 
 
 
Min fina Ashy <3
 
Fick besöksrekord idag förresten, tack allihop! :D När jag nått 100 unika läsare kommer jag nog ha en tävling 8)
 

Mitt Stall

 
Här är alla hästar som jag har just nu! De visas även i den ordningen som jag köpte dem :3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack! <3

 
Jag måste först tacka alla för era fina kommentarer om min video :') Det värmer SÅ mycket att höra att den är bra när man har lagt ner så mycket tid på ett stort projekt som detta. Fina ni <3
 
På grund av detta så har jag legat på latsidan med spelandet av SSO de senaste dagarna, men nu kan jag köra igång med levlandet och allt igen! (Gaah, levling... Cx)
 
Brisingr har inte så långt kvar till level 15 nu, kanske ungefär en halv XP meter :D Sen så ska jag börja levla Casper som bara är i level 2 haha cx
 
 
Båda bilderna är Arkiv-bilder!
 

DEN ÄR FÄRDIG!

 
Oboy oboy oboy vad jag har längtat efter den här dagen :D Äntligen är den klar! 8D
För att bara bestå utav redigerade bilder tycker jag ändå att jag lyckats rätt bra med den! ^-^
 
 
 
Glöm inte att titta i HD, det ser mycket bättre ut!
 
Vad tycker ni om den? :D
 
 

Dagens fråga

 
Medan jag redigerar de sista (WOHOO) bilderna till mitt videoprojekt så slänger jag in en liten fråga :D
 
 

Sorreh!

 
Ledsen för lite dåligt bloggande idag, men har haft mycket att göra. Plus, nu är jag inne i en "inspirationsfull period", och börjar närma mig slutet på mitt video projekt :D Ska försöka få det klart så fort som möjligt!
 
Så brb, ska jobba lite mer C;
 

Äta upp

 
Idag gjorde jag inte så mycket online, jag bestämde mig för att ta en dag levlings-ledigt, även om Brisingr snart är i level 15... Så jag gjorde GED uppdrag och bestämde mig för att äta upp sakerna som man fick ifrån uppdragen med kärleksbreven xD
 
 
Mazarinen såg faktiskt god ut! Och de är ju sjukt goda IRL *-*
 

 
Den största kraften man kan få, är att lyckas göra sina bästa vänner på bra humör <3
 
 
 

Härlig kväll

 
Hade en härlig kväll med klubben :D
 
 
 
 
 
 
Lite fyllehoppning får en alltid på topp ;)
 

Vingårds-fashion

 
Jag ville inte vistas i Alla Hjärtans Dag-outfiten så länge, det var lite för mycket för mig xD Så bestämde mig för att byta, och jag fick då en himla lust att rida min fina frieser tjej igen, så tog hem henne <3
 
Detta var det enda som 'hände' när man hämtade hem en häst haha.
 
 
Hatt - Vingården ll Blus - Moorland ll Handskar - The Fashion Barn ll Kjol - Moorland ll Stövlar - Fiskebyn
Träns - Vingården ll Svansrosett - Fort Pinta
 
Varför skapade jag denna outfit? Tja, jag förklarade ju det ovanför i det här inlägget xD
 
Är det bara jag, eller är det inte maffigt att rida barbacka på de stora hästarna? *-*
 

Videos

 
Här är några utav de videos som jag har gjort ^^
 
 
 
 
 
 
 
 
Samt några fler klipp som finns på min kanal ^-^ Den hittar ni HÄR.
 
Jag håller fortfarande på att jobbar med mitt projekt, videon som bara består av redigerade bilder x3 Och jaa, det tar lite tid haha. Längtar tills den är klar så att ni ska få se 8)
 
 

Så fel det kan bli..

 
... när man bara ska berätta att man är tillbaka från sin brb ;)
 
 
HAHAHA bäst idag <3
 

Alla Hjärtans Dag-outfit!

 
 
Hatt - The Fashion Barn ll Klänning - Alla Hjärtans Dag present ll Handskar - The Fashion Barn ll Kjol - Silvergladebyn ll Stövlar - Fiskebyn
Träns, sadel och schabrak - Alla Hjärtans Dag present ll Svans rosett - Fort Pinta
 
Varför skapade jag denna outfit? Måste ju ha en Alla Hjärtans Dag outfit, och det fick bli denna ^-^ Blev rätt nöjd :D
 

Nytt denna veckan

 
De finns även i brunnarna runt omkring i Jorvik ^-^
 
Verkar som att VG kommer få häst-tillskott 8)
 
 En överraskning för iår, förra årets uppdrag brukade ta slut första dagen, men nu får vi en fortsättning 8D
 
 Hittade denna skylten på kvällen! Men man kan inte köra loppet, man får fatal ;-;
 
 
Aw, hade hoppats att det skulle bli ett roligt Alla Hjärtans Dag-lopp, ungefär som pumpaloppet vi fick vid Halloween xc
 

10 saker om mig

 
1. Jag bäddar sängen varje dag. På natten är den en säng men på dagen är det en soffa ;3
 
2. Jag har jättemånga gosedjurs-hundar. När jag var liten tjatade jag om att vi skulle skaffa en hund, så jag fick kompensera det med att skaffa gosedjur istället xD
 
3. Älskar mjukisbyxor, typ det skönaste som finns.
 
4. Varje kväll när jag äter kvällsmat så är det typ min "chillar-tid". Jag äter i lugn och ro medan jag tittar på nån serie eller så på datorn
 
5. Jag föredrar att sitta hemma och nörda spel än att gå ut och shoppa (a)
 
6. När vi ändå är inne på spel, jag letar konstant efter online-spel där karaktären som man styr är ett djur (helst varg eller drake haha). Det finns ju massor av MMORPG's där man skapar en karaktär (alv/dvärg/människa/osv) och sen kan man skaffa s.k. 'mounts', djur som man rider för att ta sig fram snabbare. Men det är inte riiiktigt det jag är ute efter haha.
 
7. Varje dag efter skolan brukar jag leka med min Golden Retriever-hund Felix i ca 20 minuter, det går liksom inte att stå emot <3 Eller vad säger ni? ;)
 
Bilden är tagen av mig, se men inte röra!!
 
8. Jag är en riktig kvällsmänniska, kan vara vaken lääänge! På mornarna är jag som en zombie x)
 
9. Jag måste lyssna på musik när jag sitter på bussen påväg hem efter skolan. Jag glömde mina hörlurar hemma en gång, hade typ panik xD
 
10. Mitt rum är alltid det icke stökigaste i huset, är väldigt ordentlig av mig cx
 

Ajabaja!

 
Vad är detta för fuskbygge SSO? xD
 
 

Tittut :D

 
När jag bläddrade bland gamla bilder tidigare idag så fick jag syn på en bild där Snöflingan var med, och jag insåg då att hon passar perfekt tillsammans med Casper :o
 
 
De har ju nästan exakt samma päls :D De är så söta ihop <3
 

Tre herrar

 
Nu så har jag skickat alla hästar till Hästön som ska skickas dit :3 Av 10 så är det nu bara 3 kvar i mitt stall c;
 
 
Casper: Han behöver levlas, inte ska han få någon semester än inte xD
Brisingr: Han behöver också levlas, dock så är han snart klar ;3
Helge: Jag måste ju åtminstone ha EN häst som är i level 15! Utifall jag får lust att springa championat eller så xD
 
Jag undrar dock varför de har gul smiley, de borde blivit gröna idag o.o
 

I have a dream...

 
En riktigt stor dröm som jag har just nu, det är att vi ska få huvuduppdrag, och att dessa uppdrag, tar ca 6-7 dagar att göra klart. Plus att man har massor att göra varje dag tills klockan kommer!
 
 När vi får huvuduppdrag brukar de bara pågå i 1-2 dagar, och det tycker vi inte om :( Liksom, det tar slut alldeles för fort! Det känns inte som att vi kommer någonstans i historien när vi bara "skuttar" fram bland uppdragen o.o Det är tack vare huvudstoryn som jag fortsatte spela SSO, jag ville se vad som skulle hända! Minns ni i början när man pratade med Elizabeth och hon berättade om hur vi till slut skulle bli en Soulrider? Tja, vi har knappt börjat på träningen skulle jag våga påstå. Gjort lite druidträning vars fraktion vi inte ens är beundrade i.
 
Men det är klart, det kostar ju faktiskt en del för SSO att släppa uppdateringar varje vecka! Jag minns inte vart jag läste detta, men en vanlig uppdatering kostar ca 5000 kr, och när Skördebygden öppnades var summan runt 15 000 kr. (Om nu dessa uppgifter stämmer, men det låter ju logiskt, eftersom det kostar att lägga till nya saker i spel) När man läser sånt här så förstår man lite varför inte SSO släpper så många stora uppdateringar, om det kostar dem så mycket pengar :/ Jag önskar dock fortfarande att vi ska få huvuduppdrag som varar i ca en vecka, för drömma kan man ju alltid, right?
 

Stilhoppning!

 
Idag var det stor-event med GWL! Stilhoppning :D
 
 
Amanda vann med 85,5% och blev utsedd till 3 veckors Mästare i vår klubb :D
 

Buggar-natt

 
Buggade lite med Emy och Mel :3
 
 
 
 
 

Those days...

 
När jag var runt 5-10 år, så fanns typ inte datorer. Det var inte lika inne som det är nu, mobiltelefoner fanns, men de var typ lika stora som walke-talkies.. o.o
Så vad gjorde jag? Jag o min 3 år yngre syster brukade spendera vår fritid med att titta på mycket filmer! Så inte så konstigt att vissa filmer etsar sig fast speciellt mycket i huvudet.
Jag hade en liten nostalgi-kväll nu ikväll/natt, och började nästan gråta när jag hörde dessa låtar ;_; Så många minnen, nästan hemskt att tänka på D: jag tycker filmerna förr var så mycket bättre än de som finns nu, i alla fall barnfilmerna <3
 
 
Dem feels ;_____;
 
Minns ni när Kenai förvandlades till en björn? Den låten alltså <3
 
 
Musiken som spelas när Mulan klipper av sig håret o bestämmer att ta sin fars plats i armén, tror det är först nu jag förstår hur mycket jag gillar den låten :'o (fy i helvete måste göra en video med den här låten x__x)
 
 
PHIL COLLINS <33 Omg, så många minnen... <3
 
 Dis is känslosamt ;A;
 

Vrf så seg?

 
Omg, hallå bloggen.
 
De senaste dagarna har jag haft fullt upp, och då menar jag verkligen fullt upp. Jag och några kompisar har jobbat stenhårt med vårt gymnasiearbete, och jag har verkligen inte hunnit att göra något annat. Knappt SSO, knappt ens läxor. Inlägget om Global-chatten var tidsinställt sen i onsdags, så igår gjorde jag iiiiingenting som är SSO-relaterat.
 
Jag är så sjukt seg och trött, men nu har vi i alla fall bara rapporten kvar att skriva på gymnasiearbetet.
 
Nehe, kanske dags att logga in och hälsa på mina ledsna hästar.
 
Arkivbild.
 

Global-chatten

 
Jag är verkligen sjukt glad över förändringarna som gjorts för Global-chatten!
 
 
Det är så skönt att man bara kan prata i Global i Fiskebyn, Jarlaheim, Silvergladebyn och Fort Pinta nu! Jag hoppas att spammen kan minska, samt bråken och allt det här. För bråken och det var ju typ huvudorsaken att SSO ändrade på Global-chatten nu. Jag tycker det är skönt att den inte blinkar 24/7 längre, utan är mörk blå som grupp fliken som visar att man inte kan prata i den chatten för tillfället c;
Säg chatten har ju också ändrats! Jag har dock inte hunnit testa det än, men vad jag har sett så har det blivit väldigt mycket längre som man kan prata i den nu :3
 
Jag är i alla fall mycket positiv till gårdagens ändring av chatten! Både Säg och Global. Vad är era åsikter?
 

1000 kvar

 
 
1000 ryktespoäng, sen är jag äntligen Beundrad. Jag har dock inte räknat ut vilken dag jag blir beundrad på om jag gör uppdragen varje dag. Det lär jag nog göra när jag närmar mig ännu mer xD
 

Hello Horse Island!

 
Jag gillar Hästön, det gör jag faktiskt! Det blir mycket mer rum i stallet när man har skickat iväg en häst på semester :3 Dessutom behövs det inte lika mycket hö att mata sina hästar med, vilket gör att man sparar på sin JS ekonomi C;
De jag skickade till Hästön idag är dessa (det var bara de jag hade råd med):
 
 
 
 
 
Haha jag tror Vargen kommer ha det bra där, med alla äpplen och hästkompisar ^w^
 
Gillar de små filmsnuttarna man får se när hästen åker dit c8 Än så länge har jag bara sett 2 olika varianter av "kamera moves", Snow och Ashy hade samma och Melody och Vargen hade samma. Jag har 3 hästar kvar som jag ska skicka dit, så får se om jag upptäcker en ny :3
 

Tagga imon!

 
Hästön imorgon då :D ska bli spännande att se hur funktionen ser ut/fungerar! c8 Åhh hoppas massor att vi kommer kunna gå där!
 
Arkivbild.
 

Ny outfit ^w^

 
 
Hatt - Fiskebyn ll Stalljacka - Fiskebyn ll Handskar - Fiskebyn ll Byxor - Fiskebyn ll Stövlar - Marley's Bondgård
Träns - Fiskebyn ll Sadel - Firgrove ll Schabrak - Fiskebyn ll Benlindor - Fort Pinta
 
Varför skapade jag denna outfit? Jag kunde nästan se redan innan jag köpte Casper att han skulle passa i rosa! Och jag har länge velat göra en rosa o brun outfit :D Blev riktigt nöjd ^^
 

Wintercrush aka Casper

 
 
 
 
 
Det blev den tigrerade araben *-* Kunde inte hålla mig haha <3 Nikki kom på smeknamnet, tack sötis ♥ Och nu är mitt stall fullt, omg. Tur att Hästön kommer på onsdag c8
 

Oj..

 
Kan ni gissa vilken? :D
 
 

Den manen <3

 
Någon mer än jag som vill få längre man till araberna? *-* <3
 
 
Redigeringstid: 30 min

Fail champ

 
Jag hade tänkt tävla i GDC ikväll, eftersom jag inte gjort det på länge! Men vad tror ni händer, självklart så ska spelet tappa kontakt med servern. Och när jag kommer in igen så kan man inte anmäla sig ;__; Därför följde jag efter Salsa istället, som red på sin ponny xD
 
 
Så jaaa, det var failat haha
 

Memes


"A meme is 'an idea, behavior, or style that spreads from person to person within a culture.'"
- Wikipedia
 
Jag tänkte börja med SSO-memes :D Sådana där bilder som man känner "oh, det där är så jag". Första bilden har med andalusier/friesers att göra!
 
 
Jepp, jag tycker att de stora hästarnas rumpor flyger onaturligt högt upp i luften innan de ska landa xD
 

Tagga Mello!

 
Jag är en riktig Melodifestival-nörd ^w^ Sen typ 10 års ålder har jag och hela familjen bunkrat oss i soffan varje lördag i 6 veckor då det går på TV :D En av storfavoriterna är ju också introt! c8
 
 
 
Och direkt efter kommer nya avsnitt av Sherlock! <333 Visserligen finns avsnitten redan ute på internet, men har velat vänta till den här dagen :D Ikväll kommer bli awesome! <3
 

GRATTIS LUS ♥♥♥

 
Idag fyller min underbaraste Lucy Northfall aka Lusen år <3 <3 (IRL dåå)
Och jag tror banne mig det var typ ett år sen som vi träffades för första gången :')

Du är en utav mina bästa vänner, vi har gått igenom så mycket tillsammans och jag vet inte vad jag vore utan dig. Du är en fantastisk människa som öppnat mina ögon på så många sätt, fått mig att se på saker jag inte lyckats göra förut, och uppskatta små detaljer jag inte brydde mig om.

Du får mig att skratta, du får mig att le
Ett liv utan dig, ack o ve!
Det vill jag ej se!
(Fail på dikten där jao HAHA)
 
Tack för att du finns, du underbara, fantastiska, helt unika människa! Älskar dig så mycket ♥♥♥♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är så lycklig att jag får vara din vän, du är en sån fantastisk människa och alla som säger något annat kan gå och ta sig någonstans <3
Puss och kram på dig, Lusis ♥