Vet inte riktigt vad jag ska säga

 
Det här med bloggandet gick inge vidare det heller. Bloggen har stått död i snart en vecka nu, och jag är förvånad över att så många ändå fortfarande tittar in här x)
 
Men jag ska nog ta och bespara er "besväret". Jag känner att bloggandet om SSO är över för mig nu. Det känns som att jag mentalt håller på att ställa mig in på att sluta med SSO för gott inom en snar framtid. Igår var jag inne och sålde 7 hästar och massor med kläder (jag är inte klar där än dock) som jag aldrig använt/använt en gång men aldrig gjort det igen. Jag gick som på autopilot igår och ville bara spara det jag verkligen vill behålla.
 
Nu idag förstår jag knappt att jag sålde så många hästar, det skulle aldrig falla mig in när jag var en aktiv spelare! Men som allt annat, så har min SSO tid ett slut. När det kommer vet jag inte, men det känns som att det närmar sig. Bloggens slut, har dock nått oss idag.
 
Det känns inte lönt att driva en blogg jag aldrig skriver något på. Jag minns när jag hade min gräns att skriva minst ett inlägg varje dag. Det kan jag verkligen inte nu, jag har typ inget att skriva om! :/ Och jag vill inte tvinga mig till det heller, då blir det inte bra.
 
Visst kommer det fortfarande onsdagsuppdateringar som jag kan skriva om, men eh, det är liksom en gång i veckan. Och det känns på tok för lite för mig.
 
Så nu har jag bestämt mig för att lägga ner bloggen, tyvärr. Tiden som bloggare har varit oehört rolig dock. Jag har skrivit om så mycket, fått respons och pratat med mina läsare. Från en ynka blogg på bloggo.nu med bara ca 5 läsare per dag till blogg.se med ca 100 läsare per dag. Det har varit en fantastisk resa och jag tackar er alla för att ni följde med på den!
 
Jag kommer inte ta bort bloggen då den är ett väldigt fint minne, och om kanske nån läsare vill läsa om ett gammalt inlägg jag skrev om huvuduppdragen eller ta inspiration till en ny outfit! Som sagt, så får bloggen vara kvar. Men jag kommer inte skriva några nya inlägg, i alla fall vad jag känner nu.
 
Jag kommer snart till en ny milstolpe i mitt liv och jag känner att jag vill satsa på det nu. Jag har haft min tid på SSO, jag kan fokusera mer på IRL än vad jag kunde förut. Min gymnasie-tid var fullpackad med SSO när jag inte gjorde läxor x')
 
Jag vill tacka alla vänner jag träffat genom detta spel. Är det inte sjukt egentligen? Genom ett spel på datorn kan man få så många vänner. Vissa kompisar kom och gick, andra har jag kontakt med än idag och pratar fortfarande med! Jag vill också tacka vissa specifika klubbar som betytt så otroligt mycket för mig.
Northern Mountain Legacy - Jag fäller nästan en tår när jag tänker tillbaka på den tiden. Det var min första riktiga klubb och jag är så tacksam för att jag fick vara en del av den.
Frost Mystery - Den första klubben där jag var ägare (delägare). Jag fick känna smaken av ansvar och hur det var att leda andra SSO-spelare. En oerhört betydelsefull period.
Lightning Wolves Order - Vad ska jag säga? Mitt hjärtas klubb <3 Jag skapade den så som jag ville ha den och den fungerade perfekt, japp perfekt. Jag saknar den än idag, gemenskapen och stämningen vi hade. LWO gjorde att jag mognades mer som person med allt ansvar som klubben innebar.
 
 
Detta inlägg blev längre än jag tänkte från början... haha!
Alla som jag mött på SSO har ändrat mig och gjort mig till den jag är idag. Jag har gått igenom mer drama på 3 år än vad jag gjort i hela mitt liv (den 4 april i år är det 3 år sen jag skapade Rännan).
Så nu säger jag tack för mig! Vi kanske ses online... någon gång :p Jag är fortfarande aktiv på mitt instagram-konto reneebluebridge om ni vill följa mig där!
 
Men nu sätter jag ner milstolpen här och avslutar mitt bloggande. Vi ses!
 
 
 

En självklar tröja

 
Jag uppdaterade min orangea outfit igår!
 
 
Jag trodde seriöst inte att den här rutiga tröjan hade den rätta färgen för outfiten. När jag kollade på den på databasen verkade den vara mycket mörkare än vad den egentligen är. Men jag kollade in den på gallerian igår och såg hur ljus den var. Den kostade bara 27 SC så jag köpte den och rusade ut till Venus för att kolla hur det såg ut med hela outfiten och bingo! Såg mycket bättre ut än med GÅD jackan :D
 

En liten uppdatering

 
Det var en väldigt liten uppdatering som kom idag. Bara några enstaka klädesplagg och nåt tillägg till Tobbe som är lika onödigt som allt annat med honom. En annan grej jag märkte är att man nu kan gå upp på scenen där Raptor uppträder.
 
 
Undrar om SSO har någon baktanke för detta eller om de bara tog bort staketet (eller vad man ska kalla det) bara för att man ska kunna gå upp cx
 
 

Min favorit just nu <3

 
 
 
Gud så snygg han ÄR, och låten är epic *-* Vi måste skicka honom till ESC! <3
Bäst av allt är att jag ska se honom live :DD
 
Det är så att jag och bästa Melissa Silverforce har köpt biljetter till finalen av Melodifestivalen som kommer vara i  Friends Arena i Stockholm :D Tillsammans ska vi titta på finalen live! Jag är så himla taggad så det finns inte!! Nästa vecka gäller det *-*
 

JLT

 
Jag tycker det är lite roligt att det står JLT på busskylten i Fort Pinta.
 
 
För JLT är även en förkortning för Jönköpings Länstrafik IRL, alltså för bussar och sånt i Jönköping - där jag bor x) Så det är lite roligt haha!