Är det bara jag..

 
... eller känns det inte lite weird att rida omkring i julkläder, tjocktröja och mössa när det är sommarväder i SSO? x)
 
 
Jag hoppas verkligen snön kommer på onsdag *-*
 
Lite gamla bilder på snön från förra året:
 
 
 
 

Uppdrag

 
Japp, jag har fått lite uppdrag som jag ska göra :D
 
 
Mandut har inte tid i helgen, så jag ska hjälpa henne att levla häst, fiska och ta hand om hennes pållar ^^ Det är riktigt fina hästar hon har <3
 
 
Lani har tappat lusten lite för SSO, men vill inte missa the opportunity att få massa julklappar. Så när jag har tid gör jag juluppdragen åt henne <3
 
Tack för att jag får hjälpa er :D Alltid lika roligt <3
 

Någon skillnad alls?

 
Kolla här på dessa två schabrak, jag ser inte mycket skillnad.
 
 
 
Det schabraket från Jarlaheim är bara lite rundare i kanterna.. jag blir så förbryllad, och undrar, varför skapar SSO ett schabrak som typ redan finns? x)
 

Another one

 
En till juloutfit :3 Men var lugna, jag har inte lagt pepparkaksoutfiten helt åt sidan :D Kan hända att jag sätter på mig den igen ;)
 
 
Mössa - Fiskebyn l Tröja - Julshop l Handskar - Jorvikstallet l Byxor - Fiskebyn l Stövlar - Fiskebyn
Träns - Vingårdens Trädgård l Sadel - Julklapp l Schabrak - Fiskebyn l Svansrosett - Silvergladebyn
 
Varför skapade jag denna outfit? Jag ville göra en outfit med tröjan, tycker den är så mycket snyggare än förra årets gröna och röda tröja :3
 

Språkkurs

 
Lus och jag pratade lite olika språk idag xD
 
 
 
Kolla vilken snygg outfit hon fick till senare *-*
 

Dagens julklappar!

 
Idag fick jag detta av Tomten :D
 
 
Tränset är himla snyggt *-* <3
 

Pepparkaka!

 
Detta är nog årets första juloutfit, pepparkaka :D
 
Pepparkaksträns *-*

Om jag får någon mer utrustning som tillhör pepparkaks-setet lägger jag till det i outfiten :D
Sedan satte jag mig på Vargen, både häst och ryttare var nu pepparkaka xD
 
 
 
Visst är vi söta? ;)
 

Paparazzing

 
Jag såg dessa två sadlar idag som man kan få av Tomten och kände GAAAAAH
 
 
Jag. Måste. Ha. Dem.
 
Dööör så snygga *-*
 

Julklappar - dag 1

 
Detta fick jag idag av Tomten!
 
Pepparkaksträns! *-* Me love <3
 
Detta ser ut som godis... xD
 
 Lila mössah c8
 
 En rätt snygg sadel faktiskt!
 
 Jag fick två stycken av dessa boots, men sålde det ena paret. Vill ju inte ha två x) De matchar sadeln!
 

Silverrr

 
Sprang JSC vid... kan det ha varit vid 17.30?
 
I alla fall, Lycka var så duktig och sprang in ett silver <3 Nu fattas bara guldet till medalj-samlingen!
 
 

Vinteeer <3

     
  Inaktivt på bloggen igår? Här får ni se varför!
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
 
Blev faktiskt sjukt nöjd med hur bilden blev :D Sån vinterkänsla <3 Det är första gången jag redigerat så detaljerat också :o Som ni kanske har märkt så älskar jag att redigera karaktärer så att deras hår får volym 8D

Redigeringstid: Tro det eller ej, 4 timmar!

 

Wtf...

 
Jag vet inte riktigt vad detta blev xD
 
 
Berättelse:
En dag fick inte Snowy napp. Så Rännan och Emmis var frivilliga och förvandlades till fiskar för att hjälpa Snowy med fisket. Och det gick som det gick...
 
Jag älskar Snowys ansikte HAHA Dat mun <3
 

Ordningen i stallet

 
Jag har för mig att jag har gjort ett sånt här inlägg tidigare, men jag gör ett nytt, som uppdatering :3
 
 
The one and only, Snow! Min alldeles egna Ödesryttare-häst <3 Klart han ska få en helt egen box att stå i :D
 
 
Självklart ska mor och dotter få stå i samma box ^w^ Joy kanske inte är lik sin mor, men sin far, Ture, (som för övrigt tillhör Mel) är hon mer lik minsann!
 
 
Och så den stora boxen. Helge och Lycka hamnade bredvid varandra, för jag har upptäckt att de är som syskon :D Siblings from another mothers..! Det lät inte bra x) Menmen, de funkar bra ihop!
Ashy och Vargen har blivit sjukt bra kompisar, trots storleksskillnaden. De står alltid glatt och viftar på svansarna tillsammans när jag springer in och ut ur stallet ^^
 
Som ni kanske märkt, så är det ingen utav mina hästar som hittills behövt stå i den mörka boxen! Och det är jag sjukt glad för. Dock har jag en känsla av att min nästa häst kommer att behöva göra det, om inte SSO gör en renovering på Hemstallet och vi får fler boxar x)
 

Redigerings-uppdrag!

 
Jag har fått i uppdrag av Emmis att redigera en bild på mig, henne och Snowy (Emma Snownight). Dock får ni se vad bilden ska föreställa när jag är klar ;)
 
 

Kapitel 8 - Gåtan

 
 
Männen såg allmänt chockartade ut när vi plötsligt sprang emot dem. Jag höjde mig cirka 2 meter ifrån marken och sparkade första mannen i ansiktet så han ramlade bakåt som en sten. När han dunsade i marken vaknade hans kumpaner och började skjuta mot oss.
     Jag såg hur Snow stormade mot 2 av männen och när han tvärstannade flög det vassa istappar ur hans man när den flög upp i luften. Männen fick en hel den istappar i bröstkorgen och de föll ner döda. Melody sprang förbi honom och hennes hovar och ben brann i ren vrede. Hon sprang omkull 4 män så att deras kläder och händer började brinna. Deras förskräckta skrik ekade i mina öron.
     "Melody!" ropade jag.
     Hon hörde mig, vände om och gav männen en kick i ansiktet så att de antingen domnade bort och brändes till döds eller dog av hjärnskakningen.
     Några män var kvar nu, inklusive deras ledare. Jag såg hur han siktade med sin pistol mot mig, och jag han precis stiga några meter upp i luften innan han sköt mot den platsen jag nyss befunnit mig på. Han höjde pistolen för att skjuta på mig igen, men plötsligt stelnade han till, gav ifrån sig ett stön och föll framåtstupa med en stor och tjock istapp i ryggen. Bakom honom frustade Snow truimferande.
     Jag gnäggade åt honom som tack, vände mig om och störtdök in i en annan man så att hans rygg knäcktes under min tyngd. Bakom mig hörde jag hur den sista mannen brändes till döds.
     Jag vände mig om, och inspekterade alla de döda kropparna. Man kunde tydligt se vilka som dödats av vem. Några hade istappar, andra hade fruktansvärda brännsår, medan resten helt enkelt var sönderkrossade. Snow, Melody och jag samlades i mitten av liken och bara såg på varandra. Hade verkligen vi åstadkommit det här? Vi var ju bara vanliga hästar!
     "Hm.." mumlade Snow. "Kolla bakom er."
 
(Haha tränset failade xD)
 
Renee, som fortfarande höll Melissa i sitt knä, och som nu kvicknat till, och Thundergaze såg... riktigt förvånade ut. De stirrade på oss som om vi vore spöken.
     "Hur ska vi prata oss ur det här?" muttrade Melody.
     "Det gör vi inte", svarade jag. "Vi är hästar, uppför er normalt."
     Jag gnäggade till och travade fram till den förvånade trion. Renee såg fortfarande på mig när jag nosade på Melissas huvud som för att kolla om hon mådde bra. På lukten kände jag hur blodet pumpade ur henne, någonstans på magen, men Melissa var för förvånad och verkade nästan glömt smärtan.
     Melody och Snow följde mitt exempel och agerade som om de undrade vart de befann sig, sedan kom de bekymmerslöst fram till oss andra.
     "Uhh.." mumlade Renee och tog sin hand på huvudet. "Jag tror jag hallucinerar..."
     "Det måste varit chocken", sa Melissa. "Helt plötsligt ser vi hur dina hästar har kra-"
     Hon hann inte avsluta meningen tills ett högt stön undanslapp hennes strupe. Hon slängde sina armar om sin mage och kurade ihop sig av smärta.
     "Åh milde himmel", utbrast Renee och flög upp på fötter. Hon drog fram sin telefon ur fickan så hetsigt att hon råkade dra sönder sina byxor. Medan hon slog ett nummer såg jag hur Ture nosade oroligt på Melissas axel och slängde sedan en blick mot Melody som ställt sig bredvid honom. Hon svarade honom bara genom att gnida sitt huvud mot hans hals.
     Några minuter senare kom det en bil åkandes som lät väldigt mycket. Snow förklarade sedan att det var ambulansen.
     Några personer lastade in den blödande Melissa längst bak och skyndade sedan iväg. Kvar var Renee med 4 hästar. Men när hon satte sig upp på Snows rygg och började rida hemåt följde vi andra lydigt efter.
     När vi var hemma ledde Renee in oss i en paddock, sedan försvann hon in i stallet.
     "Usch, det här känns inte bra", sa Snow och tittade mot stallet.
     "Vadå?" frågade jag.
     "Kulan träffade Melissa i magen, där finns väldigt många viktiga delar i kroppen som behövs för att kroppen ska fungera. Om hon förblöder kan det leda till döden."
     Jag blev både chockad och förvånad. "Oj, det låter inte bra. Men hallå, inte visste jag att du var en så välutbildad häst!"
     Han frustade, smått irriterat. "Sånt kan vara bra och veta", var det enda han sa.
     "Döden?"
     Jag och Snow vände på våra huvuden när vi hörde en främmande röst bakom oss. Det var bara Thundergaze, men vi hade inte hört hans röst förut.
     "Ja, i värsta fall", svarade Snow.
     Thundergaze frustade i frustration, ilska och oro. Sedan gick han och ställde sig i ett hörn av paddocken med huvudet nersängt. Melody skrittade fram till hans sida för att trösta honom.
     "Finns det något vi kan göra?" frågade jag Snow.
     "Ingenting", mumlade han.

     Timmarna gick, och det blev eftermiddag. Renee kom tillbaka för att leda in oss i stallet, Thundergaze skulle få stå i en gäst-box tills de fick reda på hur läget var med Melissa.
     Det var sent på kvällen, och månen lös in genom hölofts-fönstret. Alla de andra sov, men jag var fortfarande vaken. Jag visste inte riktigt varför, men jag tänkte på vår situation. Helt plötsligt hade 3 hästar, okända för varandra, fått krafter att styra över varsitt av de 4 elementen. Varför, var då frågan. Vilka var männen som vi slagits mot tidigare idag? Hur visste de vilka vi var och varför ville de ha oss överhuvudtaget?
     Mitt huvud snurrade och jag skakade på det för att få bort alla tankarna. Jag sänkte ner huvudet mot golvet och var precis påväg att somna när jag hörde ett prasslande ljud utanför min box. Genast höjde jag på huvudet igen och lät blicken fara runt över den tomma stallgången. Men jag såg ingenting.
     Då hörde jag det igen, och jag vände på huvudet därirån det kom. Det var något som gick på marken. Plötsligt kom det ut i månskenet, och jag trodde inte riktigt mina ögon.
     Det var en liten ekorre, en blå ekorre. Med ett ovanligt stort huvud, och den hade rosa tatueringar över hela pälsen. Jag lade huvudet på sne, och bara tittade på den. Vad var det för djur?
     "Godafton Ashwhisper."
     Jag hoppade till där jag stod och frustade tyst. "Du.. du kan prata! Men du är ju en ekorre!"
     Ekorren muttrade och hoppade upp på en tunna som stod bredvid min boxdörr. "Jag är ingen ekorre."
     "Vem är du då, och vad heter du?" frågade jag och såg på den.
     "Jag heter Fripp och kommer från en annan planet."
     Jag blinkade några gånger. "Okeeeeeey...?"
     Fripp suckade, uppenbarligen trött och började berätta en historia om ett fänglsande av en ond person som hette Garnok, en kraschlandning i havet på Jorden strax utanför Jorvik, och 4 Ödesryttare.
     "Nu förstår jag hur allting ligger till", sa jag när han var klar. "Så du är den där Fripp!"
     "Ja, jag är 'den där' Fripp", muttrade han och svängde från huvudet från sida till sida. "Men jag kom inte hit för att berätta om hur jag kom hit till Jorvik. Jag har kommit för att berätta något för dig."
     "Jaså?" Fripp hade väckt min nyfikenhet.
     Han harklade sig, sedan började han tala.

Ni saknar er broder
Som håller marken kär
En uppebarelse ni kommer få
Av en som varit död

Jorden skakar
Elden väser
Vattnet virvlar
Och Vinden viskar
När den sista Ryttaren har fallit
Står ni vid segerns dörr

Vitt ljus
Starkt ljus
Skall lysa
När den störste
Har oskadliggjorts
 
Fripp tittade på mig som om han väntade på ett svar.
     "Du ger mig en gåta", muttrade jag.
     "Jag älskar gåtor!" sa Fripp till min förvåning och han log brett. Sedan blev han gravallvarlig igen, som om hans plötsliga glädje aldrig utbrustit."Du måste berätta detta för dina vänner imorgon."
     Sedan hoppade han av tunnan och försvann ut ur stallet.
     Kvar lämnade han mig, en förvirrad häst, med en ännu förvirrande gåta.
 

Vinter

 
Jag tror nog detta är min första officiela vinteroutfit :D
 
 
Mössa - Silverglade l Jacka - Fiskebyn l Handskar - Byggarbetsplatsen i ML l Byxor - Silverglade l Stövlar - Fiskebyn
Träns - Vingården l Sadel - Firgrove l Schabrak - Valedale l Benlindor - Fiskebyn
 
Varför skapade jag denna outfit? Som jag trodde så tröttnade jag fort på min andra outfit. Eftersom snön förhoppningsvis kommer väldigt snart i SSO, och jag börjar få lite vinterkänsla, så tänkte jag att det var dags att skapa en första riktig vinteroutfit ^^
 

Visste ni att..

 
... i början när jag spelade SSO, tog jag nästan aldrig UH? (UppHämtning)

Jag var en trogen hästryttare och red precis överallt xD Tog aldrig transport, ringde aldrig hem - även om det inte kostar något!
 
 
Jag antar att jag tyckte det va så roligt med det nya spelet att jag inte tänkte på att åka snålskjuts ;) Jag är en sån person som älskar att utforska, så jag gissar att jag ville göra det ordentligt!
 

Vissla!

 
Tycker inte ni att det vore häftigt, om man var en bit bort ifrån hästen, och så visslar man, så kommer den springande till en? :D
 
Vissla på hästen!
 
I spelet Red Dead Redemption som jag spelar nu rider man runt på en häst. Om man står en bit ifrån den och visslar, så kommer den springade!
 
Vore inte det användbart om vi hade en sådan funktion i SSO? :D
 
(Har skickat in idén till support nu ^^)
 

Ny outfit!

 
 
Varför skapade jag denna outfit? Kände att det var dags för en ny! Dock är jag lite osäker på den här outfiten, jag får se hur länge jag stannar i den x)
 

Gräs

 
Har ni också sett allt gräs/alla växter som växer i asfalten i Jarlaheim?
 
 
Det kommer säkerligen komma ett uppdrag där vi ska rensa bort det! ;3
 

Dödskoljan

 
Idag har jag haft en riktig tur och blivit Populär med fisket, även om jag ligger efter! Jag hamnade exakt på 3000 ryktespoäng xD
 
 
Det var en tragisk historia Mr. Pike berättade, så jag fiskade med glädje upp Dödskoljan!
 
Dessa belöningar, och kolla ryktet!
 
 Inte långt kvar till Beundrad nu :D
 
 

IAMSOHAPPY

 
 
 
Äntligen är ni hemma, bästa dagen i SSO på läääänge <3 <3 <3
 

Den där fisken

 
Finns det någon människa som vet hur man uttalar det där fisknamnet??
 
 
Är det Döds-koljan, eller är det Död-skoljan (med SCH-ljud)? Har ingen aning, fick blackout i hjärnan när jag läste det för första gången xD
 

1 down, 2 to go!

 
Sprang JSC vid 16.30 :D
 
 
Jag låg konstant trea hela loppet.
 
 
 
Duktig Helge <3 1 medalj avklarad, 2 kvar till samlingen ;D
 
 
 

RDR ♥

 
Äntligen, idag kom spelet jag velat ha sen i somras! (Dock beställde jag det först i onsdags) Red Dead Redemption :D
 
Min mobilkamera suger verkligen ;_;
 
Åhh, får ser hur mycket jag loggar in på SSO de närmsta dagarna cx Men jag loggar in minst en gång varje dag i alla fall, som vanligt :D Om ni vill veta mer om RDR klicka här!
 

Att vara klubbägare

 
Att vara klubbägare, det är både ett underbart jobb och ett slitsamt sådant.
 
Jag har nu fått vara med om min första motgång, även om den inte var så stor. Men det var inte trevligt. När sånt här händer.. det är aldrig roligt. Men vad ska man göra? Det är upp till varje medlem hur de känner och hur de vill agera. Jag kan inte tvinga dem att göra något.
 
Dock kan man inte hindra sig själv från att känna sig lite nere, och man undrar vad man gjorde för fel, även om man inte gjort något fel! Hoppas jag i alla fall :(
 
 
 

Vinterdesign?

 
Man ser på många olika bloggar att de har bytt till sin vinter/juldesign.

Men jag vet inte.
 
Ska jag göra en vinterdesign på min blogg också?
 

Julmusik!

 
Jag har hittat julmusik bland spelfilerna c8 Jag vet att vissa inte tycker att det är okey att snoka bland filerna då man spoilar saker som SSO kanske velat ha som överaskning. Menmen. x)
 
 
Gjort är gjort, och me like låten <3
 

Idk

 
 

JSC

 
JSC tror jag är mitt nya favorit-championat.
 
Ställ upp i det nya Championatet Jorvikstallet!
 
Älskar hur stora och maffiga kontrollerna var, banan var lång och lagom svår. Och musiken, sjukt underbar <3
 
Jag märkte sen att de har bytt ut låten på Jorvikstallets Elittävling till samma låt som från JSC :3
 
 
Hamnade i grupp 1 med Wida :3 Jag hamnar allt oftare i grupp 1 nu när jag är level 15, så det är lite speciellt. Chansen att vinna sjunker med ca 40%, eftersom det är i grupp 1 alla andra eliter eller vad man ska kalla dem finns. Okey, jag tar bort eliter och byter till andra spelare som är duktiga på att tävla.
 
Jag låg ungefär femma hela loppet. Sen mot slutet kämpade jag mig upp till en tredje plats. Tror ni inte att jag kraschar in i ett hinder på vetefälten innan vi ska springa in i mål? Min kära mamma som kom in i rummet precis då fick utstå min vrede.
 
Men jag borde inte vara för arg egentligen, det var min allra första gång som jag tävlade JSC, och jag kunde ju inte banan alls. Till nästa gång vet jag att jag ska undvika den platsen!
 

De nya andalusierna

 
Jag ska erkänna att de nya andalusierna är riktigt fina.
 
Ståtliga Andalusier!
 
Fastnade speciellt för fuxen, älskade verkligen färgen på den! Det var en perfekt brun färg <3
 
Men sen till min besvikelse, när jag såg den i spelet, var hela hästen mycket mörkare än vad den var på bilden.
Verkar som att det inte blir ett kommande hästköp i alla fall.

Börjar jag bli gammal?

 
Jag har helt plötsligt fått svårt för namn.
 
Zozo och jag la märkte till att Ed är en av de få i SSO som har efternamn. Medan Mr. och Mrs. Pike inte har förnamn.
 
 
Såå fail x) Jag trodde verkligen han vid cirkusen hette Ylvis...
 

Gröndal *-*

 
Gröndal är verkligen supermysig att befinna sig i!
 
 
 

Lightning Wolves Order

 
Min klubb, är min familj.
 
Jag försöker i största möjliga mån bara bjuda in människor som jag känner. Vänners vänner, är okey. Totala främlingar? Hm.
 
Som främling, om man gör gott intryck på mig kan man få testa på att vara med i klubben för att se hur man kommer överens med de andra.

Om man kommer bra överens med de i klubben, jag kan bara säga välkommen in i familjen :3
Men om man startar bråk, så kommer jag inte tveka att kicka personen med en gång om den inte har en himla bra förklaring till varför bråket startade.
 
Detta var en liten notis till er som vill gå med c;
 
 

Dum hink

 
De senaste dagarna när jag ska mata mina hästar har jag märkt, att när man ska fylla på hinken, måste man typ stå i diskhon xD
 
 
Alltbra mysko det där...
 
För att hoppa från ett ämne till ett annat, fick in lite människor i klubben idag :D Känns bra att vi växer <3 Snart ska jag starta upp den på riktigt! Hade typ tänkt mig... nej. Jag ska inte säga något ;) Planerna ska jag berätta på vårt första klubbmöte! Så vargar, ni får hålla utkik på klubb-bloggen i veckan, jag kanske skriver upp ett datum för klubbmötet :D
 
Although, det finns två vargar som är lite vilsna fortfarande. Jag väntar spänt på att de ska komma hem, ni vet vilka ni är <3 <3
 

Random sten?

 
Bara jag som tycker att den här stenen är väldigt random placerad utanför Stablebuck's Café?
 
 

Vardag

 
New outfit :D
 
 
Varför skapade jag denna outfit? Jag blev lite trött på den andra. Jag ville ha en outfit som var mer vardags-aktig. Så slängde ihop något, och det blev denna :D Först gjorde jag en rosa outfit men ugh, de rosa plaggen hade inte rätt nyanser till varandra ;_; xD
 
Btw, längesen Melody va med på bild ju <3
 

Vinnare av bloggtävlingen!

 
Jag startade ju en bloggtävling förra veckan, och vinnaren blev Lilly Greenmountain!
 
 
Jag gillade hennes idé på hur bilden skulle vara :D
 
"..tänker mig norrskens himmel bakom slottet.." - För att norrskenet skulle synas bra fick jag ändra lite på himlen, men jag är rätt nöjd hur det blev :3
"...nått mystiskt väsen.." - Jag tänkte mig någon nyfiken liten Gröndals-ande, hoppas det gick bra haha ;)
Gjorde även lite förlängningar på man/svans och karaktärens hår, samt andra små justeringar.
 
Hoppas du blev nöjd, Lilly!
 
Redigeringstid: 45 minuter
 

Dunderlaxen

 
De allra flesta blev Vänligt Inställda med Jorviks Fiskeklubb - Södra avdelningen igår, men inte jag. Och några till. Jag blev det först idag, trots att jag fiskat varje dag sen i onsdags :o
Så just nu ligger jag 75 ryktespoäng efter alla andra. Jag har också skickat ett mail till support, och hoppas att de ska fixa det.
 
 
Jag gillar idén med att man va tvungen att byta fiskeställe utifall fisken inte skulla nappa! Det blir mer realistiskt då :D Fast jag hade tur och fick upp Dunderlaxen på första försöket x)
 
 
Jävligt ful va han.. haha xD
 

Joy är klar!

 
Idag blev Joy äntligen level 15 :D
 
 
Då är alla mina hästar färdiglevlade :D Nu följer en välförtjänt paus ^^
 

Nytt hår!

 
Yes, jag bestämde mig till slut :D
 
 
Det är ju sjukt snyggt *-* Är riktigt nöjd :D
 

Druider i cirkusen?

 
Innan GDC bestämde jag för att gå in i Cirkusen och fota lite bilder :D Det va trots allt längesen jag var där inne :3
 
Blev riktigt nöjd med denna bilden!
 
 
Jag började återigen undra varför det står/sitter massa druider på läktarna?
 
Men sen kom jag på, att för ett tag sen, när Cirkus-uppdragen precis hade kommit, så var det någon som skrev en negativ kommentar på SSO's Facebook-sida. SSO svarade då att Cirkus-uppdragen tillhör huvudberättelsen o.o Men de ville inte avslöja på vilket sätt!
 
Så då kom jag och tänka på det, tänk om Cirkusen är en slags cover? Tänk om vi i framtiden behöver någonstans att öva våra Soulrider-krafter, och så ska vi göra det i Cirkusen? Druiderna som är där inne kanske är viktiga personer inom Aideen's Beskyddare, och ska inspektera oss när vi tränar :o
 
Ohh, tänk om det var så :D Awesome!
 

LWO

 
Jag har skapat en blogg till klubben nu :D Den är inte riiiktigt klar ännu, men ni kan få se den i alla fall ;)
 
------> http://lwosso.weebly.com/ <------
 

Ny outfit!

 
Fashion a la Skördebygden ;D
 
 
Varför skapade jag denna outfit? Till en början gillade jag inte tränset och sadeln så mycket, men nu har jag fastnat för dem mer, och bestämde mig för att köpa dem! Blusen från GED passade väldigt bra, så vips, kom outfiten till :D
 

Barnnamn

 
Xen och jag diskuterade vilka namn som tillåts att ge till barn, och vilka namn som man inte får här i Sverige...
 
 
Vad händer med vårt land? Ska man skratta eller gråta haha xD
 

Grupp-bugg?

 
Vanligtvis när man dubbelklickar på ett namn som man är i grupp med, kommer dess lilla "profil" upp med namn och allt sånt. Men nu verkar det kommit en konstig bugg :o
 
 
Ellen är varken i level 0, heter 0 eller att hästen heter 0 x)
 
Fail SSO.
 

A little change?

 
I hela mitt SSO liv har jag haft frisyrer som varit bruna, förmodligen för att jag är brunett IRL så gillar jag att vara det i SSO också! :3
 
Men de nya frisyrerna som kommit, gawd. De är ju så snygga! Speciellt det lockiga. Men det finns inte i den bruna färgen som jag vill ha :( Så jag tänkte då, det kanske är dags för lite ändrig på min karaktär?
 
 
Ska jag byta till det svarta lockiga håret på lördag?
 

Levling!

 
Idag kände jag mig lite bättre och hade orken att levla Joy!
 Emma kom in och slog följe med mig :D
 
 
Jag typ avgudar hennes hår *-*
 
 Jag har faktiskt varit så duktig att jag gjorde alla blåa :D Så nu har Jorvikborna inte något att komma med x)
 
 Ja, jag släpade faktiskt med mig Vargen från Jorvikstallet ända till Ponnyloppet för att tävla. Jag är glad att jag gjorde det, det gav resultat! ;3
 

Julpynt redan?

 
Är det inte lite för tidigt med julpyntet SSO? x)
 
 

Sjuk :(

 
 
Äntligen har jag gått upp i level! Det krävdes bara 10 XP, och det var precis det som uppdraget gav mig xD
 
Inatt så drabbades jag av någon influensa-skit, så mår inte bra just nu :( Loggade bara in idag för att lägga till några fler människor i klubben, kolla in det nya i uppdateringen och göra dagliga i Skördebygden :/
 
Så lär blir lite oaktiv. Jag får se hur jag mår imon!
 

Idag..

 
... har jag levlat Joy. Nu är det inte långt kvar till level 14, sen är det slutspurten till level 15 8D
 
 
 
 

Första gången!

 
Det är premiär för mig faktiskt ;D
 
 
 
 

Ett halvår!

 
Exakt denna dag har Mel och jag varit gifta i ett halvår :') Usch vad tiden går <3
 
Klart vi skulle fira det med lite romantisk picknick!
 
 
Det va visst inga kakor ;_;
 
Sen så... ehm, råkade vi bli en sten och en svamp...
 
 Men det var bara för att vi skulle börja hitta offer som vi kunde stalka c8<

Meja joinade oss lite och stalkade innan hon va tvungen att gå cx
 
Tack för en fantastisk kväll Mel, och tack för detta första halvåret som ett gift par <3 Det har varit magiskt! Ser fram emot 1-års firandet! ;) Älskar dig <3 <3 <3
 
 

...

 
 
Älskar er <3

Bloggtävling!

 
 
Just det, jag tänkte starta en bloggtävling :D
 
Vad vinner man? Priset är att jag redigerar bilden du skickar till mig!
 
Vad ska jag göra för att delta? Du tar en bild på dig och din häst (eller bara din karaktär, det bestämmer du!), ladda upp bilden någonstans så att jag kan se den, sen kommenterar du detta inlägget! Lägg in länken till din bild i kommentaren, sen berättar du hur du vill få din bild redigerad av mig!
 
Vem vinner? Jag kommer välja den personen som har den mest kreativa idén på sin bild! Det behöver inte vara något galet, som exempelvis "jag och min häst blir attackerade av utomjordingar", det kan även vara "jag och min häst står i en solnedgång medan man kan se hur vinden lyfter min karaktärs hår och hästens man och svans".
 
Jag har fått en bild redigerad av dig förut, kan jag delta i alla fall? Jajamän! Alla som har en bra idé får delta :D
 
När avslutas bloggtävlingen? Söndagen den 17:de november avslutar jag tävlingen, alltså om exakt en vecka. Så ni ska få god tid på er att tänka ut hur ni vill ha er bild redigerad! ^^
 
Till er som inte har någonstans att ladda upp bilden på, skicka den på min mail!
reneebluebridge@hotmail.com
 
Exempel på redigeringar av mig:
 
 
 
 
Lycka till!
 
 

Purple fashion

 
Eller är det lila? Det kanske är rosa.. Damn it. Det är en blandning xD
 
 
 
Varför skapade jag denna outfit? Köpte hatten på rean, så gjorde en outfit utifrån den ^w^
 

Svart w träns <3

 
Äntligen är du min! <3
 
 
 

Calming angry spirits

 
Tog mig friheten att redigera en bild på Mel och Kvicken :D
 
 
"Calming angry spirits..."
 

Redigeringstid: 1 timme & 10 minuter
 

Revenge

 
Jag har varit hyfsat oaktiv på SSO idag. Jag kom hem tidigt, levlade och gjorde alla blåa på förmiddagen! ;3 Sen när jag va klar satte jag mig ner för att kolla på min serie.
 
Men nu är den slut :(((((

Kollade klart på säsong 2. Säsong 3 har börjat sändas i USA, men inte Sverige än :( Kan inte vänta!!!
 
Jag rekommenderar serien STARKT. Den heter Revenge och handlar om Amanda Clarke, vars pappa blev falskt anklagad för ett terrorist-brott när hon var liten. Senare dog han i fängelset, och när Amanda är vuxen ska hon utkräva hämnd på alla människor som va inblandade i hennes pappas död.
 
Serien är så himla bra <3 Man kan kolla på den HÄR.
 
 
Kolla in den, verkligen :o jag tror aldrig jag sett en mer spännande serie, och jag har aldrig gråtit så mycket till en serie förut ;_;
 
Nu måste jag hitta en annan serie medan jag väntar på säsong 3... har ni någon serie ni kollar på?
 

Konstiga stenar

 
När jag skulle gena över från Skördebygden till Ridhuset så fick jag syn på dessa stenar vid strandkanten :o
 
 
Undrar vad det är för något? Och vad för funktion de fyller, har inte sett dem tidigare o.o
 

Klappa hästen

 
Jag önskar att vi kunde klappa våra hästar!
 
Bild från Starshine Legacy.
 

Det skulle kunna vara någonting som vi måste göra varje dag, som att mata/rykta/borsta/vattna hästarna. Vi måste klappa dem också! Daglig kärlek, you know ;)
Det skulle va najs!
 

Mina headers

 
Här är alla mina headers som jag har haft!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den andra headern med både Snow och Melody är jag fortfarande väldigt nöjd med cx Den fulaste av dessa är nog den första bilden med bara Snow och Melody... där slängde jag verkligen bara ihop något ;_;
 

I am a Soulrider

 
Mystisk skog... mystiska händelser.. ;)
 
 
 
Redigeringstid: 1,5 timmar
 

Ödesryttare!

 
Ny, enkel outfit :D
 
 
Varför skapade jag denna outfit? Den här jackan är ett plagg som jag ser att inte många har. Dock tyckte jag den va snygg så fort den lades till i spelet, och bestämde mig för att köpa den. Fast det blev först när rea-buggen kom som jag köpte jackan! Den finns att köpa i druid-shopen i VD. Och eftersom den är lite magisk av sig försökte jag skapa en Ödesryttare-outfit, och självklart med min käre Snow <3
 
Jag känner dock att outfiten är halvklar, så jag kommer kanske uppdatera den i framtiden när jag hittar passande plagg!

Jorviksstallets Elittävling

 
Jag trooor det var så tävlingen hette? I alla fall, jag tycker den faktiskt var rätt kul :D
 
 
Min favoritdel är lätt sträckan som löper runt arenan, med alla hinder ;D Hoppas det kommer fler tävlingar i Skördebygden, vill ha mer dagliga att göra där!
 

Bloggning

 
Det är lite nya människor som börjat följa mig, så jag tänkte berätta vilka tider som jag bloggar :D
 
Eftersom jag går på gymnasiet är skoldagarna väldigt långa. Så mellan 8-14 varje vardag kommer jag inte blogga. Om jag inte har studiedag eller så cx Men jag slutar typ 14 två dagar i veckan, de andra tre slutar jag vid 15.30 xD Sen efter det fram till midnatt (lol) kan det hända att jag slänger in ett inlägg.
 
Va inte oroliga, jag har som mål att skriva ett inlägg minst varje dag, så ni slipper bli uttråkade ;) Mitt rekord tror jag är 5 inlägg på en dag... men då hade jag nog mycket att skriva om xD
 
Så nu vet ni!
 
Arkivbild.
 

Lek och körv

 
Reggis event ikväll var lekar, men eftersom typ hälften loggade efter första leken så grillade vi istället x)
 
Det blev apelsinerna VS päronen ;)
 
 Körv körv körv
 

Min tunga! ;_;

 
Tycker du det är lätt att säga "sex laxar i en laxask"?
 
Testa då denna, jag hittade den på internet xD
 
"Tre häxor tittar på tre Swatchklockor. Vilken häxa tittar på vilken Swatchklocka?"
Och nu på engelska...
"Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which Swatch watch?"
 
Det är sjuuukt svårt att säga högt! Min tunga vrider sig typ xDD
 

Yay ^^

 
Alltid lika trevligt att se att man gör framsteg :3
 
 

Ikväll..

 
.. har jag arbetat på en header till min käre Lus ^w^ <3
 
 
Nu ska hon bara tillbaka in i bloggvärlden igen <3 Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :D
 

Time flies!

 
Såhär såg SSO's hemsida ut när jag hittade spelet för första gången c;
 
 
Wow, hemsidan har verkligen förändrats sen dess!
 

Teckenspråk

 
 
Mitt konto på den andra svenska servern. Jag fick inget mail för att bekräfta min e-post, så jag har nu skickat ett mail till support så att de ska fixa det >< Men det är himla jobbigt att man inte kan svara när en annan snackar i grupp cx
 
Så jag fick utveckla ett SSO-teckenspråk!
Stegring = Ja
Skaka på hästen fram och tillbaka = Nej
Hoppa medan man springer = Ja
Tvärstanna = Nej
Gå in i den andra personen = Krama
Stå helt still när den andra personen frågat "vad ska vi göra?" = Vet inte
 
Det finns nog mer som man kan göra, så jag kommer nog bättra på det lite x)
 

Min drömhäst

 
Den häst som jag mest av allt vill ha på SSO just nu är denna.
 
 
Jag har alltid gillat denna hästen, och med vit man blir den som en dröm *-* Så om det kommer en funktion i framtiden där man kan ändra hästens man- och svansfärg så kommer jag lätt köpa detta fullblodet från Marley's bondgård och ändra man- och svansfärgen till vit! c8 På bilden är det en starthäst ;)
 

Flummigt värre

 
Inatt flummade jag runt med bästa Mel <3
 
Jag hade faktiskt inte sett dem förut xD
 
 Vi hälsade på ledsna Starshine, och jag berättade min teori för Mel om varför han travar runt i Gröndal c8 Scrolla längre ner om du också vill läsa!
 
 Sen så gick vi över till våra andra konton på den andra svenska servern, där de nya svenska spelarna hamnar. Jag fixade att mitt konto blev SR för 10 dagar, så gjorde lite uppdrag runt 1 på natten c8
 

Seg level?

 
På senaste tiden när jag levlat Joy, så har jag märkt en sak.
 
 
Ju högre level hästen kommer i, desto långsammare höjs XP leveln hos hästen, det vet ju alla.
Men, jag har märkt, att när XP leveln ska "gå förbi" texten som står på XP stapeln så höjs den mycket långsammare :o
 
 
Det tar längre tid för den orangea stapeln att höjas när den är bakom texten "Hästens XP", än där det inte finns text. Jag hoppas ni förstår vad jag menar xD
 
Men har ni det så också?
 

En teori!

 
På med alla era smarta glasögon nu, för jag har en teori om Lisa och Starshine! Först, så tar vi fram lite basfakta.
 
Detta säger Alex i ett väldigt tidigt uppdrag.
 
 Detta säger Justin i ett hyfsat nytt uppdrag.
 
Så, vad får vi fram?
Lisa kom tillbaka från sin turné, hämtade Starshine och försvann. Sen är hon helt plötsligt bland Grådaggsbergen.
 
Detta är vad jag tror.
Lisa hämtade av en okänd anledning Starshine i stallet (kanske fick hon reda på något mycket viktigt under sin rockturné som hon var tvungen att berätta för Linda, Alex och Anne?) och började rida mot Gröndal.

I Gröndal blev hon anfallen av Dark Core som kidnappade henne. Troligtvis slog de ner Starshine, tog hans utrustning och lämnade kvar honom i skogen. Sedan skyndade de sig och gömde Lisa i Devil's Gap. Ja, jag tror hon är i Devil's Gap. För om ni kollar vad Justin säger, "någonstans bland Grådaggsbergen." Och nu när vi äntligen kan komma in i Skördebygden har vi ju sett, att Grådaggsbergen omger Devil's Gap, så det är där inne förmodligen Lisa är gömd.

Starshine då? Jag tror att han vaknade upp, och det enda han minns är att han och Lisa red i skogen och sedan försvann hon. Det är kanske därför han travar runt i Gröndal, han letar efter Lisa för det var där han senast såg henne!
 
 

Detta är min teori om vad som kan ha hänt. Vad tycker ni? Låter det troligt?
 

Besöksrekord! Tack alla fina människor <3
 

Kommer ni ihåg...

 
... när friesern gjorde sitt intåg i SSO? ;)
 
Fotot är taget samma dag som friesern kom!

Wow, snacka om att det va annorlunda. Friesern va den första häst som inte var i samma storlek som alla de andra hästarna. Jag minns det så väl, när jag loggade in, att jag skulle ha en frieser, oavsett vad. Jag menar, nästan alla köpte en! De var, och är, fantastiska hästar. Och jag tänker aldrig på långa vägar sälja min Ashy <3
 
 Bild tagen igår, KOLLA MINA TUMVANTAR <3
 

Staket-effekt

 
 
Så var staketeffekten född!
 

Omg..

 
Väldigt nära till level 15 nu..
 
 
Nåt mer uppdrag SSO? Ett uppdrag där man bara behöver 25 XP till? xD
 
 

Rykte

 
Jag gillar det nya sättet som texten är uppbyggd på när man får högre rykte :D
 
 
Inte bara "din ryktesnivå har förbättrats", utan att de lägger till den texten ovanför också. Det blir mer levande :D Me like ^^