Frost Mystery

 
(Texten snodde jag från Leylo haha ♥)
 
Frost Mystery är en nystartad klubb som ägs av Melissa Silverforce med hjälp av Renee Bluebrudge, Lucy Northfall och Haley Sunbear. Melissa har tidigare ägt klubben Golden Comets som hade stora framgångar innan klubbens nerläggning. Hon har även hjälpt till med klubbar som Northern Mountian Legacy och Crystal Ghosts, så erfarenhet har hon allt! 
 
Vi satsar på att bli en klubb med familjekänsla, vi vill känna alla i klubben, men även fast du inte känner någon där så är du varmt välkommen ändå! Vi kommer, när klubben har startat upp till 100%, att ha ca 4 event i veckan, och tro mig, vi har idéer för mer än en månad! Dock är klubben fortfarande under uppbyggnad och allt är inte klart ännu, men nästan!
 
När du går med i klubben måste du ha läst våra regler, och vi välkomnar dig med en kram och ett stort "Välkommen". Vi kommer satsa stenhårt på denna klubb nu! Om du är intresserad av att gå med, klicka dig in på klubbsidan (länk i menyn) och läs igenom sidan, det finns viktig information som du bör veta om där!
 
Hoppas ni vill gå med ♥
Tryck på bilden för länk till bloggen <3