Vet inte riktigt vad jag ska säga

 
Det här med bloggandet gick inge vidare det heller. Bloggen har stått död i snart en vecka nu, och jag är förvånad över att så många ändå fortfarande tittar in här x)
 
Men jag ska nog ta och bespara er "besväret". Jag känner att bloggandet om SSO är över för mig nu. Det känns som att jag mentalt håller på att ställa mig in på att sluta med SSO för gott inom en snar framtid. Igår var jag inne och sålde 7 hästar och massor med kläder (jag är inte klar där än dock) som jag aldrig använt/använt en gång men aldrig gjort det igen. Jag gick som på autopilot igår och ville bara spara det jag verkligen vill behålla.
 
Nu idag förstår jag knappt att jag sålde så många hästar, det skulle aldrig falla mig in när jag var en aktiv spelare! Men som allt annat, så har min SSO tid ett slut. När det kommer vet jag inte, men det känns som att det närmar sig. Bloggens slut, har dock nått oss idag.
 
Det känns inte lönt att driva en blogg jag aldrig skriver något på. Jag minns när jag hade min gräns att skriva minst ett inlägg varje dag. Det kan jag verkligen inte nu, jag har typ inget att skriva om! :/ Och jag vill inte tvinga mig till det heller, då blir det inte bra.
 
Visst kommer det fortfarande onsdagsuppdateringar som jag kan skriva om, men eh, det är liksom en gång i veckan. Och det känns på tok för lite för mig.
 
Så nu har jag bestämt mig för att lägga ner bloggen, tyvärr. Tiden som bloggare har varit oehört rolig dock. Jag har skrivit om så mycket, fått respons och pratat med mina läsare. Från en ynka blogg på bloggo.nu med bara ca 5 läsare per dag till blogg.se med ca 100 läsare per dag. Det har varit en fantastisk resa och jag tackar er alla för att ni följde med på den!
 
Jag kommer inte ta bort bloggen då den är ett väldigt fint minne, och om kanske nån läsare vill läsa om ett gammalt inlägg jag skrev om huvuduppdragen eller ta inspiration till en ny outfit! Som sagt, så får bloggen vara kvar. Men jag kommer inte skriva några nya inlägg, i alla fall vad jag känner nu.
 
Jag kommer snart till en ny milstolpe i mitt liv och jag känner att jag vill satsa på det nu. Jag har haft min tid på SSO, jag kan fokusera mer på IRL än vad jag kunde förut. Min gymnasie-tid var fullpackad med SSO när jag inte gjorde läxor x')
 
Jag vill tacka alla vänner jag träffat genom detta spel. Är det inte sjukt egentligen? Genom ett spel på datorn kan man få så många vänner. Vissa kompisar kom och gick, andra har jag kontakt med än idag och pratar fortfarande med! Jag vill också tacka vissa specifika klubbar som betytt så otroligt mycket för mig.
Northern Mountain Legacy - Jag fäller nästan en tår när jag tänker tillbaka på den tiden. Det var min första riktiga klubb och jag är så tacksam för att jag fick vara en del av den.
Frost Mystery - Den första klubben där jag var ägare (delägare). Jag fick känna smaken av ansvar och hur det var att leda andra SSO-spelare. En oerhört betydelsefull period.
Lightning Wolves Order - Vad ska jag säga? Mitt hjärtas klubb <3 Jag skapade den så som jag ville ha den och den fungerade perfekt, japp perfekt. Jag saknar den än idag, gemenskapen och stämningen vi hade. LWO gjorde att jag mognades mer som person med allt ansvar som klubben innebar.
 
 
Detta inlägg blev längre än jag tänkte från början... haha!
Alla som jag mött på SSO har ändrat mig och gjort mig till den jag är idag. Jag har gått igenom mer drama på 3 år än vad jag gjort i hela mitt liv (den 4 april i år är det 3 år sen jag skapade Rännan).
Så nu säger jag tack för mig! Vi kanske ses online... någon gång :p Jag är fortfarande aktiv på mitt instagram-konto reneebluebridge om ni vill följa mig där!
 
Men nu sätter jag ner milstolpen här och avslutar mitt bloggande. Vi ses!
 
 
 


Ingen EOE????!! NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO D"""":

2015-03-10 // 11:52:27

nej vad hemskt! :c älskade att läsa din blogg...

men en liten fråga,kanske inte den bästa att ställa men,kommer du fortförande spela AA?
Och om du gör det,skulle du vilja spela med mig? bara om du känner för det såklart! Men om du någon gång har tid så skulle jag bli väldigt glad om du brevade eller något på AA,jag heter Niiiloj på AA. c:

2015-03-10 // 14:35:18

Åh, detta var min absoluta favoritblogg :(
Men lycka till med det du verkligen vill satsa på. Hoppas att du får en rolig fortsättning på livet utan det här :)

2015-03-10 // 14:38:10

Anonym skulle jag ju inte vara, huhu glömde x)

2015-03-10 // 14:38:59

Din blogg har varit en av mina favoritbloggar♥ Men jag förstår dig, jag tror det är samma sak som händer med mig just nu... Din text fick mig att förstå det, kanske min tid som bloggare också är slut? Jag slutade med bloggen men mina vänner "tvingade" mig tillbaks. Nu vet jag inte vad jag skall göra längre. Jag vill satsa på irl och på min ponny, mitt allt. Din text fick mig att fundera om igen.

Tack för din tid! Det har varit roligt att få följa med dig!

Svar: Roligt att jag fick dig att fundera lite över din egen blogg Ava! Man ska aldrig tvinga sig själv att göra något!
Rännan

2015-03-10 // 15:19:35

;_; Jag som älskade din blogg! :( Men du har helt rätt, man ska aldrig tvinga sig själv... Jag kommer sakna EOE också D: Oj... Vad konstigt dethär känns... Hejdå då <3

2015-03-10 // 21:38:35

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ RÄNNNNNNNNNNNNNIS! </3 Din blogg var min ABSOLUTA favoritblogg, var inne och läste varje dag :( Kommer sakna den jättemycket! Hoppas du kommer tillbaka :'c Byebye! <33

2015-03-10 // 22:09:09

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ RÄNNNNNNNNNNNNNIS! </3 Din blogg var min ABSOLUTA favoritblogg, var inne och läste varje dag :( Kommer sakna den jättemycket! Hoppas du kommer tillbaka :'c Byebye! <33

2015-03-10 // 22:09:29

Nä va trist :( men jag förstår dig. Jag spelar knappt själv. Spelar endast in till serien. Del 3 är uppe och du är med i den ^^ Förresten har du kvar den gråa ponnyn? :)

Svar: Åh den måste jag kolla in! Japp, jag har den kvar :D
Rännan

2015-03-11 // 01:43:12
» Lilly

Åh, vad tråkigt, gillar verkligen din blogg - och dig. Men ibland måste man sätta sig ner och fundera vad man vill och skaffa nya utmaningar i livet. Hoppas du har något spännande framför dig! Kram ❤️

2015-03-11 // 07:52:05
» Emy

Men åh vad tråkigt att höra! Jag kommer sakna dig så mycket <3 <3
åh gud Nml, Det var då allt började<3_<3

2015-03-11 // 20:44:40

Bästa Rännan! <3 <3 vilka minnen man får, jag har alla mina hästar på hästön förutom Bullen x)
vi kanske kan ta att logga in ngn gång just for fun!
Ses i sommar! <3

Svar: Ses i sommar Mammut <33
Rännan

2015-03-11 // 22:24:11

Nej Rännan!!! Älskar din blogg och det kommer vara som att en liten del av mig försvinner, älskar din blogg.

Du kan ju blogga om AA också, jag tycker det är kul att läsa. Du KAN ju skapa en blogg om AA. Tvingar dig inte på något sätt! ❤

Men jag förstår dig Rännan. Jag kommer sakna din blogg, men jag kommer kanske kolla in ibland ändå för att kolla in lite gamla inlägg eller bara för att kolla om du har skrivit något litet inlägg.
Love you! ❤

Kolla in på min blogg om du ser detta. Har gjort en liten bild till dig ❤

2015-03-12 // 14:27:50

Jag vet inte om du kommer ihåg mig eller ej, men du träffade mig i alla fall i den underbara klubben Frost Mystery. Cx Men jag tänkte säga att jag förstår dig till 99%, kanske bara 1% när det gäller att sluta blogga men att sluta med starstable! Jag har bara tröttnat mer och mer. Nu har jag inte varit inne på typ en månad och gruvar mig inte för det. :) Jag känner mig snarare lättnad.

Kommer hur som helst sakna denna blogg, men allra mest dig och dina inlägg! <3 Har man tappat lusten så har man.

2015-03-14 // 09:18:53

Sorgligt men det är ditt val :) Du var en helt otrolig människa iaf :')

Svar: Aw va snällt sagt <3
Rännan

2015-03-21 // 11:35:05

Jag tror att mitt sso spelande snart är över för mig också.. Det känns så svårt att inse att du har fått mig att inse att man ska satsa på det man tycker är viktigt. Inte på en massa spel. <3 Älskade din personlighet så omtänksam liksom<3 Hejdå kommer sakna din dig<3 ;(

2015-04-19 // 21:39:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback