Min vackra starthäst

 
Efter att jag skypat med Mammut igårkväll för att filma till vår podcast så började vi båda sitta ner och redigera lite. Jag lyckades få till den här bilden:
 
 
Och jag måste säga, jag är väldigt nöjd :D Visst är Snow snygg? *-*
 

Två olika spel - mycket att göra

 
Jag vet inte om jag sagt det förut, men Elsa Einstein är helt klart min nya favoritkaraktär xD
 
 
Jag bara älskar hennes dialoger. De är så fulla av komplicerade ord så det blir komiskt, vissa kan ju jag till och med (då man gått naturvetenskapslinjen på gymnasiet). Men tyvärr kan inte Proffesor Einstein lösa det problemet som börjat ha uppstå nu.
Jag har - återigen - börjat tappa lusten för SSO. Men nu har vi ju faktiskt uppdrag att göra, i alla fall dagliga så att vi kan höja oss i rykte och sen göra uppdrag. Det ironiska är att det har inte varit något problem förut, men nu är det det, för nu har jag ett annat spel som jag också spelar.
ArcheAge x)
 
 
Jag spelade det en del när jag laddade ner spelet, och nu spelar jag ännu mer! När man väl lärt sig hur allting går till in-game, det är då allting blir roligt! Om jag sitter och kollar på TV exempelvis och tänker "Näh ska man gå och spela lite", då är det alltid AA som jag väljer först.
 
När jag var mindre så var jag mycket med en kompis, och hon hade (och har) spelet WoW (World Of Warcraft). Jag blev kär direkt i det spelet och jag minns hur jag länge kämpade med min pappa för att jag skulle kunna köpa det, men det blev aldrig av. Efter det så har jag ofta letat efter spel online som liknar WoW till spelsättet. Jag kommer ihåg att jag för ett eller två år sen testade ett spel som heter Aion: Ascension, men det som gjorde att jag slutade spela var att man var tvungen att skaffa ett föremål till huvuduppdraget som man bara kan skaffa om man är en betalande spelare. Hittills så har jag inte stött på det problemet i AA, så förhoppningsvis kan jag spela länge :D
 
Det som jag tycker är himla ironiskt är att AA var väldigt populärt bland SSO-spelare för några veckor sen. Sen när jag väl började spela: boom, alla slutade xD Men jag fortsätter ändå woop! Om det är någon/några där ute som vill joina mig så har jag 3 karaktärer på 3 olika servrar.
Zarateth, lvl 35 (West) - Salphira NA , Northena, lvl 19 (West) - Eanna EU och Venlydah, lvl 17 (East) - Kyprosa EU.
NA = North America, EU = Europe. West och East menar jag med vilken kontinent jag spelar på. Zarateth är en alv exempelvis så hon finns på den västra kontinenten, Venlydah är en firran (bilden ovanför) och hon finns på den östra kontinenten.
 
Som titeln säger, två spel och har mycket att göra på båda. Dock så föredrar jag AA x) Och yes, jag är mycket medveten om att jag inte lagt upp ett EOE kapitel på snart två veckor, men i samband med att SSO-lusten försvann gjorde även skrivandet det. Tyvärr så lägger jag min bloggnovell på is och jag får se hur jag gör med den.

Kallternas hem

 
Kallternas expedition heter ju "Den yttre expeditionen", om ni har lagt märke till det cx Isenport har en beskrivning i spelet "en annan väg ut ur dalen". Eftersom Kallterna har 'bosatt' sig utanför Isenport kan vi bara konstatera att det är därigenom de kom.
 
 
Kan man då också konstatera att deras hem ligger på andra sidan? Eller i alla fall en bit bakom Isenport? (som för övrigt är ett häftigt namn och jag tänker alltid på Isengard ifrån Sagan Om Ringen ahaha) För om man tittar på kartan så det ett grått område - det är alltså inte öppet för oss ännu. Antingen så är det en port som leder in berget som sedan har en utgång på andra sidan, eller så är Isenport bara en stor dörr till en grotta som de lever i. Dock så tror jag mer att det första alternativet stämmer cx
 
Och den där kristallen på toppen, det måste väl vara en kallsten? Men inte bara en kallsten isåfall, men tanke på ljuset den ger ifrån sig. Har den något syfte? Måste man använda stenen för att öppna dörrren? På det här klassiska viset att man ska fånga ljusstrålarna i en spegel exempelvis så att de studsar och lyser på dörren som sedan på ett magiskt sätt öppnar. Eller behövs kallstenen på ett annat sätt? Jag är lite faschinerad över hur Nanook och Sedna kunde ta sig igenom den stora porten själva, dörrarna ser tunga ut xD
 
Men jaja, det är alltid kul att spekulera och svaren lär visa sig i framtiden :D
 

God damn it SSO

 
Jag som älskar musik har såklart fastnat för Kallternas härliga låt som spelas upp när man är hos dem, och jag är rätt säker på att det är den här filen:
 
 
Men jag kan inte lyssna på den :( Det kan jag inte på typ nån... Förr kunde jag lyssa på filerna, men inte nu längre :c Jag tror SSO kanske lagt nån "spärr" som gör att man inte kan lyssna på dem och få spoilers inför kommande uppdateringar. Jag som bara ville lyssna på en bra låt hah :(
 
Och det blir ju inte bättre att jag idag öppnade upp loppet som går i Dino, jag klassar inte detta som spoil för SSO sa ju att vi skulle hjälpa till att starta upp ett lopp x) Det gjorde jag i alla fall idag, och musiken... gahhh *o* Men inte kan jag lyssna på den heller på grund av den förbannade spärren av filerna!!! (om det nu är en spärr)
 
God damn it SSO :(
 

Gillad med Kallterna!

 
 
 
Alla plagg ni ser förutom schabraket köpte jag i butiken som Sedna öppnade när man blir gillad! Otroligt fina grejer där alltså :D Och sadeln är ju to die for *-*
 
 
Kläderna ser riktigt varma och gosiga ut :D
 
 
 
Den 10:e December blir den grå finisen min <3 Och ja om ni undrar, jag letade bytes-föremål hela kvällen för att bli gillad x) Det verkar som att man måste göra samma sak upp till Populär och Beundrad, jag kommer nog sitta någon timme varje dag och leta lite så man får upp ett bra tempo :D
 

Redigeringsproblem

 
Jag vill kunna redigera som alla andra! Nu menar jag inte att jag vill redigera på samma sätt som andra, alltså vad för redigeringssätt de använder. Liksom jag ser på Instagram nästan varje dag att folk lägger upp nya redigeringar som är ASfina. Då känner jag, vart hittar de inspirationen att göra nya edits så ofta, och var får dem tiden till att redigera ifrån?? DÅ kommer jag till det, att jag vill kunna redigera som dem - jag vill också kunna sätta mig ner och redigera något enkelt lite när som helst. Men oftast när jag ska göra det så blir jag inte nöjd. Jag måste ha en riktigt bra idé i huvudet för att jag ska anstränga mig så att resultatet blir bra. Jag måste helt enkelt ha en idé i huvudet för att jag ska få till en bra bild.
 
 
Den här redigerade jag igår. SJUKT simpel, jag har knappt redigerat något alls. Idén måste jag säga är bra - en flicka och hennes häst som blir överraskade av en gejser. Nu kommer jag till nästa problem - jag är för lat. Ni som har sett min Q&A-video vet att jag pratade om att jag kan vara lat när det kommer till redigeringar. Om man ska ta den här bilden som exempel. Idén va faktiskt väldigt bra, jag satte mig ner och skulle börja redigera, men så kommer YTTERLIGARE ett problem: jag vill ha den klar fort.
Det här är ett "fenomen" som har förföljt mig genom hela mitt liv. I skolan till exempel, vi hade en inlämning där vi skulle skriva en uppsats om något och vi hade en vecka på oss att lämna in den. Vad gör jag? Jo jag tänker "äh, det är en vecka kvar, jag väntar någon dag till med den". Här slår latheten till, och jag gör inlämningen sista dagen innan inlämningsdagen. Men det här med att jag vill ha klar grejer fort? Wait for it, det kommer.
Vi har prov i biologi i skolan om exempelvis två veckor. Jag sätter mig ner och pluggar i helgen. Medan jag pluggar har jag en liten tanke längst bak i huvudet "Åh jag vill bli klar fort så jag kan göra annat som är roligare". Här är både jag-vill-bli-klar-fort fenomenet och lathets fenomenet. (Nu går ju jag inte i skolan längre men det var som ett exempel!)
 
Dessa fenomen känns även av när jag gör videos. Jag kan dra ut på en video såååå länge. Liksom, jag går runt och tänker "imorgon ska jag börja fota till Just Another Day". Tror ni jag gör det? Nope, lata Rännan slår till. Och det här kan pågå hur länge som helst xD MEN, när jag väl sätter mig ner och börjar så känner jag "jag vill bli klar fort". Inte för att det är jobbigt att redigera, men för att jag vill dela min video med er! Oftast kan jag inte göra klart en bild-video under bara ett redigeringspass, och måste därför sluta efter någon/några timmar. Då är bollen i rullning igen. "Imorgon ska jag fortsätta redigera på Just Another Day", men nepp. För lat och för lite motivation att fortsätta xD
 
Nu kanske jag framställer mig själv som väldigt lat, men jag tror inte bara det är lathet. Det har med motivation att göra, och dessa två kombinerat gör nog att jag inte får så mycket gjort. När jag redigerar videos är det liksom (till exempel) en dag varje vecka där jag sitter i timmar och redigerar. Jag skulle aldrig kunna redigera 1-2 timmar varje dag. Jag skulle aldrig ha motivationen och icke-latheten till det xD
 
Nu kommer vi då till att redigera med bilder. Om jag inte har en bra idé till en bild, så får jag ingen motivation att redigera vilket resulterar i att bilden blir dålig (eller ni kanske inte tycker att den är dålig, men jag blir inte nöjd i alla fall cx). Så när jag satt och redigerade bilden ovan kände jag "men gud, det här blir ju inte bra", latheten slog till och jag kände "nä, jag vill bara få det här överstökat", vilket ledde till det slutgiltiga resultatet.
 
Jag vet inte hur jag ska komma över dessa känslor och få mer motivation att göra videos och redigera bättre bilder. Jag antar att det är för den jag är, och det är väldigt svårt att ändra på. Just nu vill jag verkligen börja redigera på Just Another Day, men jag har tappat motivationen någonstans haha xD Mina vargar får pusha mig när de ser mig online, eller ni som jag är vän med på SSO! Jag kan säga att jag måste till Jarlaheim och börja fota där... ni får dra mig dit eller något så kanske jag får motivationen till att börja :D Who knows x)
 
Jag vet inte hur den här texten blev... så jag ursäktar om det låter flummigt på vissa ställen haha!
 

;_;

 
 
Har haft en sån jääävla mensvärk idag, och mitt humör fick tyvärr gå ut över medlemmarna på klubbmötet. Dakke piggade upp mig lite efteråt dock <3
 
 

Pics from AA

 
Inatt så klättrade jag runt i bergskedjor i ArcheAge xDD Jag skulle nog aldrig gjort det om jag inte varit en så van klättrare från SSO haha!
 
 
 
 
 
 
En kille hade en random svampodling på en bergstopp HAHA
 
 
 
Oh gawd, om inte min karaktärs klädsel gled igenom Deya (ja min 'elk' heter så ahah) skulle den här bilden blivit riktigt snygg!
 

För fasen Nic

 
 
 
Är det BARA jag som får creepy vibbar här? xD Va fasen är det Nic har i kylskåpet? Vad är det som gör att det svävar? En indikation är att det blinkar rosa stjärnor runt kylskåpet - likadana stjärnor som runt Ydris. Så vi kan ju dra en slutsats om att kylskåpået - eller vad som än är i kylskåpet - är magiskt.
Har ni några teorier om detta fenomen?
 

SSO och detaljer asså

 
Har ni tänkt på, att det som lyser i lamporna är kallstenar som vi hämtade åt Elizabeth i början av Dino? ;)
 
 

Muller i natten

 
Visst fick jag till en snygg bild? *-*
 
 
Jag älskar lampornas ljus på natten :D Loggade in lite inatt mest för att kolla läget och rida runt lite! När jag tog en tur längs vägen kom det här mullrandet i hörlurarna, ett muller jag hört då och då oavsett tid på dygnet i Dino. Jag trodde först det kunde vara åska... men det kan det väl inte eftersom det inte är ett kraftigt snöoväder/oväder rent generellt? Jag hörde en i klubben kommentera att det kunde vara laviner som hörs, men så kom jag på en annan teori. Kan mullrandet komma ifrån vulkanen? Det kanske är muller ifrån vulkanens inre? *-*
Har ni hört mullren också? Vart tror ni?
 

Ikväll...

 
... är jag en extra stolt alfa, av ingen särskilt anledning :')
 
 
 

Köldig detalj

 
Jag upptäckte en liten detalj häromdagen när jag tittade på Kanels karaktärsblad.
 
 
Det har poppat dit en liten snöflinga! När jag höll musen över stod det något i stil med att den här hästen tål kyla bättre än andra hästar :3 Jag bestämde mig för att rida till Valedale's försäljningsstall där jag köpte honom för att se om det kommit någon detalj där, och visst hade det!
 
 
Himla bra att man ser det här :D Undrar om det kommer stå så på fjordingarna, hm...
 

Fjordingarna kommer!

 
Unik förhandstitt på den fantastiska hästrasen!
 
Detta häftiga lilla paket kommer den 10:e december!
 
Källa: SSO's Nyhetssida!
 
Fjordingarna kommer den 10:e December! :D Jag måste säga att de är fruktansvärt fina och jag kommer förmodligen köpa en x) De är så otroligt näpna *-* Frågan är ju då vilken man ska köpa. När jag skulle köpa Nordsvensk så ville jag ha en med en färg som var så typiskt nordsvensk som möjligt, och det blev Kanel :D (kolla headern). När det gäller fjordingarna, hm. Ska man ta den klassiska beiga färgen eller ska man slå till på den grå? Jag älskar den grå färgen *-*
 
Nästa vecka (på onsdag den 26:e) så kommer det ett nytt folk till Dinodalen! Läs mer på Nyhetssidan :D
 
 

Ny design

 
Ny design på bloggen! Jag måste säga att jag är himla nöjd :D Självklart så är det inspirerat ifrån Dinodalen, denna vackra snöiga plats *-*
 
 
Vad tycker ni om designen? Blev den bra? :D
 

Första intrycket av Dinodalen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahmen...

 
så nära xD
 
 
Tror jag kör de sista loppen imorgon när servern öppnar :D Jag och Mel ska skypa när vi går in i Dinodalen och jag tänker inte börja utan henne! Så jag kan ju likväl levla klart Smillan c8
 
Sen kan jag väl säga det, att jag kommer lägga upp bilder på Dinodalen utan att skriva spoilers. Så om ni inte vill se bilder riktigt än imorgon får ni hålla er borta från bloggen x) Ni har blivit varnade!
 

Wiih

 
Levlade med Mel idag :D Smillan är förresten i level 13, i slutet, så jag hoppas att hon kan bli level 15 imorgon!!
 
 
Sen hängde vi lite efteråt med <3
 
 
 
Pöss underbaraste <3
 

Första Podcasten

 
Här är första podcasten :D
 
 
 
Vi kommer alltså att försöka lägga upp ett klipp varje helg där vi diskuterar något aktuellt! Se och njut, för det är på svenska ;D

Podcast

 
Inatt skypade jag lääänge med Dakkut och Mammut.
 
 
Vi körde diverse lekar, snackade om livet (-host- Dakke din galna fest) och bara flamsade runt. Sen mitt i alltihop så kom vi på att vi skulle kunna göra en podcast :D en podcast är när två eller fler lägger upp videos där de sitter och pratar och diskuterar om olika ämnen. Vi kom på idén med att vi skulle kunna ha en varje lördag :D HAHA vi får se hur länge det håller woop.
 
Jag fick besöksrekord igår förresten, jag tackar och bockar! <3
 

Parad

 
Här kommer lite bilder ifrån gårdagens parad samt när vi dansar i discot c8
 
 
 
 
 
 
Då var Födelsedagsveckan slut, och vi börjar på år 2 :D
 

Kapitel 23 - Ett kraftfullt namn

 
Har du inte läst tidigare kapitel? Klicka då HÄR och scrolla längst ner för att komma till Prologen!
 
 

”Det ska du väl inte bli sur på mig för!”, vrålade Jessica och slängde iväg en vakt över räcket med sin mörka kraft. Arona duckade smått när vakten flög förbi henne. Jessica och Reptilen – eller Mr. Sands som Jessica kallade honom – bråkade, igen.
    ”Jag förstår inte”, muttrade Reptilen och gned sitt ansikte med sin rynkiga hand. ”Varenda fara jag skickar mot Ödesryttarna klarar dem sig undan.”
    Jessica ryckte på axlarna där hon stod med armarna i kors. Hennes blåsvarta hår hängde som ett vattenfall nerför hennes rygg. ”Antingen ligger de ett steg före oss eller så är du så korkad som du ser ut.”
    Reptilen ryckte till och stod helt stilla. Sedan susade han fram till Jessica med en omänsklig hastighet och grep tag i hennes hals med bara en hand och lyfte upp henne ovanför marken. Ilskan syntes i hans ansikte och Arona såg med fasa hur hans hud blinkade, och under fanns något annat som kändes så onaturligt som det bara gick.
    ”Glöm inte”, väste han med en röst som lät omänsklig. ”Att jag kommer från en annan planet och jag föddes med mina krafter. Dina fick du så generöst av Generalen, och jag kan ta bort dem lika fort som du fick dem. Försök hålla det på minnet.”
    Reptilen släppte Jessica och gick bort till sin plats bredvid räcket, nu såg han ut som en väldigt gammal man igen. ”Dessutom förstår jag inte varför du ska släpa runt på hästkräket över hela plattformen.”
    Arona gnäggade irriterat och stampade med en hov så att det började brinna i hennes man.
    Jessica gned sin hals medan hon gick fram och la handen på Aronas hals. ”Arona är mig trogen och dessutom min enda vän på det här stället. Du vet att hon inte tränar med dig om jag inte är närheten. Hon trivs heller inte i den där cellen du höll henne i. Och du borde inte glömma att hon är Eld, och eftersom detta är en oljeplattform så kan hon sätta eld på hela det här stället så det exploderar. Om du tar mina krafter kan jag svära på att jag kommer låta Arona bränna ner hela Oljeplattformen och sen kommer jag ta med mig henne härifrån tills du aldrig kan hitta oss igen.”
    Jessica svingade sig upp på Aronas rygg och Arona tog ett skutt så hon flög över räcket och tillsammans susade de ner från den höga plattformen mot det mörka vattnet som fanns hundra meter nedanför dem. Arona älskade faran och energin som började susa inom henne när de föll mot en säker död, men hon väntade på Jessicas signal.
    Jessica höll hårt i hennes man, och plötsligt skrek hon ”NU!”.
    Arona lät energin flöda och hennes svans började brinna. Eftersom hennes man redan var i brand rörde sig energin vidare till hovarna och de började brinna också. Gnistor och flammor flög upp i luften ju längre ner de föll. När det bara var några meter kvar till marken ökade Arona energin och elden på hennes hovar började fungera som raketer – de tryckte hennes hovar uppåt, jobbade mot gravitationen. Hon hade jobbat mycket på den här tekniken och nu kunde hon använda den felfritt.
    Arona började galoppera i den riktningen hon ville fem meter över vattenytan. Elden bar henne uppe med hjälp av rakettekniken, på avstånd såg det ut som att hon flög.
    ”Kom igen tjejern”, mumlade Jessica i hennes man.  Arona hade märkt att det inte verkade som att Jessica blev skadad av elden i hennes man vilket gjorde henne ännu gladare att hon hade träffas Jessica.
    Det hade gått några dagar sen den gången de träffades för första gången i Aronas cell. Redan nästa dag hade Arona släppts fri, men hon hade inte gjort några försök till att fly. Jessica var den enkla anledningen. Om hon flydde, vem skulle hon fly till? Hon visste inte vad för liv som väntade henne på andra sidan havet. Skulle hon överleva ens? Nej, att stanna hos Jessica hade varit ett enkelt val.
    Efter att Arona släppts fri började Reptilen träna med henne. Hon skulle träna på sina krafter med honom. Oftast var måltavlorna någon av männen i de gröna jackorna som sprang runt och skrek som barn när de blev träffade av elden. Men Arona ville snabbt inte träna om inte Jessica fanns där. Hon gav henne kraft, hon gav henne en mening till att träna. Arona visste, att om Jessica var hotad skulle hon skydda henne med sitt liv.
    Arona utvecklades något enormt. Efter varje träningspass blev hon starkare och starkare. Hon var helt klart en mycket starkare häst än… vad hon hade varit innan hon kom till Oljeplattformen.
    Nu ökade hon på galoppen och susade mellan de stora, tjocka pelarna som höll uppe Oljeplattformen i vattnet. Intill vissa pelare var det stora vågor och Arona tog ett skutt så hon flög över dem med ett hårsmån. Jessica skrattade högt när hon gjorde det och Aronas glädje steg. När de hade skojat klart bland vågorna började Arona galoppera uppåt, som i en brant uppförsbacke. De steg och steg, bort från havets mörker och de vildsinta vågorna.  Nu var de i jämnhöjd med Oljeplattformen, men Arona saktade inte ner. Hon fortsatte högre och högre upp. När hon var kanske hundra meter ovanför Oljeplattformen planade hon ut och fortsatte att galoppera bland molnen. Ibland råkade hennes eld nudda ett moln så det fräste när vatten och eld mötte varandra.
    Hon fortsatte att stiga ytterligare och snart var det bara hon, Jessica och det enorma himlavalvet som täcktes av miljontals stjärnor i den klara natten.
    Arona saktade av till skritt och såg i ögonvrån hur Jessica slog ut med händerna. ”Åhh Arona, det här är frihet.”

 (Japp, det är faktiskt den riktiga Jessica ifrån spelet som är på bilden!)

    Arona ruskade på huvudet så miljontals gnistor flög ur hennes man. I samma veva kom den en nordvind och blåste så hon lyftes lite högre. Med vinden så kom det röster ifrån Oljeplattformen. Arona spetsade öronen när hon hörde att det var Reptilen.
   ”… på fullt allvar.”
   ”Men chefen, den där hästen…” svarade en arbetare.
   ”Jag är mycket medveten om den där hästen”, fräste Reptilen. ”Jessica har rätt. Så länge Eld är trogen henne kommer den inte göra något jag vill. Och om jag röjer undan Jessica kommer hästen förmodligen sätta eld på hela plattformen. Jag är klämd i en situation jag helst vill komma ur.”
    Arona log inombords när hon fick höra att Reptilen var besegrad.
    ”Det är en sak som bekymrar mig chefen”, sa en arbetare. ”Hästen… vart kommer den ifrån? Vart fanns den innan den kom hit?”
    ”Den ställde till det för sig själv helt enkelt. Min demon hade lyckats infiltrera henne och var väldigt nära på att lyckas när… när hon ställde till det helt enkelt. När mannarna kom för att hämta henne höll de på att ta fel häst bara för att hon såg annorlunda ut än vad jag hade berättat.”
    ”Det var inte riktig det jag tänkte på. Jag syftade mer på förra ägaren…”
    Det blev tyst en stund och Arona undrade om de hade gått inomhus eller något, sen förde vinden med sig deras röster igen.
    ”Ja, ägaren är en Ödesryttare, hurså?”
    ”Du tror inte… hon kommer bli något arg när hon får veta att vi har hennes häst?” Arona kunde höra hur nervös arbetaren var. Det förstod hon inte varför dock, och dessa Ödesryttare, vilka var dem?
    Reptilen fnös. ”Hon är inte så kraftfull än så att hon kan ta sig an alla oss. Dessutom tror hon att Summersong är död, vilket gör det mycket lättare för oss.”
    Namnet träffade Aronas innersta väsen på samma sätt som det hade gjort förra gången. Det där namnet berörde henne på ett sätt hon inte kunde förstå, på ett sätt som skrämde henne.
    ”Må så vara”, muttrade arbetaren. ”Men… vilken av dem var det?”
    ”Renee”.
    När namnet nådde Aronas ögon slog det ner som ett bombnedslag i hennes huvud. Det slet hennes tankar isär och ifrågasatte hennes existens. Namnet var bekant men samtidigt så främmande. Namnet var på en person som stod henne fruktansvärt nära, men samtidigt på en person hon aldrig träffat. I samma som stund som hon hörde namnet visste hon att det tillhörde någon som hon hade träffas innan Oljeplattformen. Namnet fick henne så pass ur balans att hennes inre energi förändrades och elden på hennes hovar som höll henne uppe slocknade och hon började falla. Jessica gav upp ett rop när de försvann ner i molnen.
    Arona kände hur Jessica gled av hennes rygg och hon försökte få igång elden inom henne, men den var som död.
    Paniken växte, varför kunde hon inte använda sin kraft?!
    Samtidigt så dunkade namnet i hennes huvud som en kraftig huvudvärk.
    Renee.
   
Arona ruskade på huvudet i ett försök att bli av med det, hon var tvungen att komma på hovarna igen!
    Det mörka vattnet kom snabbt emot dem när de började falla allt fortare.
    Renee.
   
Arona kände sig förvirrad, vad var upp och vad var ner?
    Renee.
   
Vågorna var höga och slukande, Arona tyckte nästan de såg inbjudande ut.
    ”Arona!!” Jessicas röst vrålade i natten och spräckte alla tankar i Aronas huvud.
    Jessica var i fara.
    Elden inom henne tändes till ett sprakande inferno och hennes hovar brann varmare än förut. Arona fick åter kontrollen över sin kropp och snabbt som ögat vände hon upp och fångade Jessica på sin rygg. När Jessica kramade om hennes man började hon galoppera tillbaka mot Oljeplattformen.
    ”Det var något nytt”, mumlade Jessica lite skärrat från hennes rygg. ”Men wow vilken adrenalinkick!”
    Jessica gav till och med upp ett skratt.
    Arona skrattade inte med henne.
    Det där namnet – hon vågade inte tänka på det – hade fått henne totalt ur balans. Det var något kraftfullt över det. Det hade nästan kostat både henne och Jessica livet. 
    Arona bestämde sig i det läget att försöka bygga upp ett mentalt försvar emot namnet. Hon var Eld, hon tänkte inte vackla så lätt igen.

 


Massa auografer

 
Haha det var helt crazy ikväll! xD Det kom nästan runt 10 stycken som stod på KÖ för att få autograf av mig, helt otroligt C'x (slänger även in 2 stycken som jag skrev i onsdags)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DÖÖÖR

 
NU PÅ ONSDAG DEN 19 NOVEMBER, DÅ SMÄLLER DET
 
 
 

#Happy

 
:'D <3
 
 
Jag missade att ta den stora texten på skärmen x')
 

Mer bilder på Smillan *-*

 
 
 
 
Hon är så söt!!!
 

Smallqueen aka Smillan

 
Tro det eller ej, men jag köpte en bedårande liten ponnydam igår!
 
 
 
ÄLSKAR hennes päls, och den bruna färgen *-* Men gud, nu blev det ju mer levling...
 

LWO 1 år!

 
Idag firade vi LWO 1 år :')
 
 
 
 
 
 
Älskar er mina vargar <3 Här nedan komme talet som jag hade i klubbhuset, Jen har tagit bilderna på det!
 
 
Men jag måste slänga några ord till underbara Melissa "Mel" Silverforce och Lucy "Lusen" Northfall. Utan erat stöd och era värmande ord "det kommer bli bättre sen", så hade inte LWO funnits. Ni var med under den jobbiga perioden i början, ni var med och stöttade mig, och nu är jag här idag med LWO. Tro inte att jag har glömt det ni gjorde för mig, jag är er evigt tacksamt <3 <3
 

Dinodalen på G!

 
Älskar reaktionen jag fick i klubbchatten xD
 
 
KOLLA KARTAN LIKSOM, DÖR
 

Klubbhuset

 
Jag ÄLSKAR det nya klubbhuset!! Här kommer bilder ifrån det, även vilka emotes man kan använda när man sitter på "tronen" x)
 
Detaljen att det står klubbnamnet på väggen tycker jag är så häftig, det gör klubbhuset mer personligt *-* För hos INGEN annan klubb står det så!
 
 
 
 
 
Vi tog reda på att både klubbägaren och klubbledare kan sitta på "tronen" och emotes-en aktiveras i just den stolen.
 
 
 
 
Klubbhuset är amazing, just love it <3
 

Taggade inför Dinodalen

 
kom igen mammut nu kör vi!!! (uttala det med göteborgs dialekt)
 
 
 
 
 
 
Kvällens event med klubben var filmkväll, och tillsammans på Skype skulle vi titta på Frost. Vi blev några stycken, och jag måste säga att det gick rätt bra :D Alla sjöng så vackert när Let It Go började spelas xD
 

Autos

 
 
 
 

Levlings-fri!

 
Jag ska erkänna, jag köpte sista leveln till Isibel. Orkade inte levla henne mer, så slösade 350 SC x) men värt det, för nu är jag friii!
 

Q&A

 
Videon är uppe!
 
 
 
45 minter lång x)
 

Hm

 
 
Det här kommer nog ta ett tag. 45 minuter är en lång video.
 

ARGH

 
Har ni någon gång sett på en serie, och så händer det något så blir man sådär fruktansvärt full med känslor? Det hände mig i morse omg
 
 
Jag tror jag aldrig har gråtit så mycket till ett avsnitt förut HAH

Om det är någon människa där ute som sett avsnitt 7 från säsong 4, ska vi fangirla tillsammans? Behöver ventilera x'D
 

Födelsedagsvecka

 
 
PÅ ONSDAG FYLLER LWO 1 ÅR WIIIH
 
Det kommer vi fira stort i klubben :D Men vi kom överens om att EN dag kommer inte räcka, så hela veckan kommer bli en födelsedagsvecka :D Jag kommer springa runt i klubboutfiten hela veckan c8 Åhh jag är så taggad!
 

Arbetar

 
Gud... en timmes material är mycket att redigera...
 
 
Jag har faktiskt snackat i en timme, och nu ska videon ha svensk undertext med x) Får se om jag kan ladda upp en timme lång video ahaha, har aldrig gjort det förut xD Annars tror jag det kan bli bra i slutändan ;3 Jag kan ju meddela att JA, jag fastnar i videon...
 

Lejon *-*

 
Lejon är min nya favorit-mount på ArceAge, alltså de är så episka o söta *-*
 
 
 
 

The heck

 
Den jag tänker på när jag ser det namnet xD
 
 

Lite av varje

 
Jag såg den här undersökningen där jag frågade vilket kapitel av EOE ni såg mest fram emot. 18 personer (när jag senaste kollade) svarade "Jag läser inte EOE, tyvärr."
 
Liksom, what? ;-; Jag tvingar er inte att läsa, men jag är faktiskt förvånad över att så MÅNGA inte läser. Det är synd, tappar nästan gnistan lite xc För det tar mer än 3 timmar att skriva ett kapitel. Men jag ska fortsätta skriva, det ska jag, för de som läser.
 
Det är väldigt lite SSO nu, det märks, speciellt på bloggen x) Men imorgon (fredag) så är jag ledig ifrån jobbet *-* Och jag hade tänkt filma in till min Q&A video medan jag levlar :D Så gör två saker samtidigt! Om ni ser mig, kom fram och säg hej! Ni kanske kommer med på videon sen ;)
 
This was en liten uppdatering ifrån moi. Slänger in en autograf som jag skrev häromdagen med!
 
 
*Spoiler* Jag kommer faktiskt snacka en hel del i min Q&A-video... känner att jag vill säga mycket nu när jag får chansen XD
 

God damn it SSO

 
En bild på Nic Stoneground *-*
 
Vi har sett honom förr och vi kommer se han igen...
 

Till Ellie Lionknight

 
Då var den äntligen klar :D
 
 
 
Beskrivningen löd:
"En stor, galopperande svart häst med röda ögon och "medeltida" utrustning. Ryttaren har en lång, svart hästsvans och bär en svart rustning med ett svärd höjt i ena handen. Vid deras sida så springer en flock vargar och bakgrunden består utav en brinnande skog med en hel del rök. Det får gärna regna också, så länge det är dramatiskt."
 
Tja, jag tycker det blev rätt bra! Och är himla nöjd med hästen och ryttaren *-* Vad tycker ni? :D Bara Ellie får röra den by the way!
 
Redigeringstid: Ca 4 timmar sammanlagt
 

Men gud..

 
Kollade vad jag hittade i mejlen..
 
 
Det var inte igår!! Och snart ska vi få ett nytt 8) Notera datumet jag fick mejlet med :o
 

Makeover

 
Jag gjorde en liten makeover på häxoutfiten :D
 
 
Blev väldigt nöjd faktiskt!
 

ArcheAge

 
Ni har nog inte undgått lacken av SSO inlägg de senaste dagarna va? x) Well, återigen, jag har fastnat för ett annat spel.
Men om det inte finns så mycket att göra på SSO så är det ju ganska lätt att fastna i andra spel, inte sant?
 
Spelet jag fasnat för nu heter ArcheAge, vilket många redan bloggat/postat inlägg på Instagram om. Det är ett onlinespel, liknar WOW (World Of Warcraft) till sättet. Man skapar en karaktär och gör massa uppdrag i en enorm värld. Av alla onlinespel ute på internet så vet jag inte varför jag har fastnat för just AA, det väl värt att nämna att det är helt gratis :3
 
För tillfället har jag två karaktärer på två olika servrar.
 
 
Min första karaktär - Zarateth. Hon är en alv och en sorcerer till grunden. Sorcerer kan i stort sett översättas direkt till trollkarl. Hon finns på North America servern Salphira och är i level 23 (ja, jag har nördat).
 
 
Min andra karaktär heter Venlydah och är en nuin, som i stort sett är en vanlig människa. Hon har archery (bågskytte) i grunden och är i level 14. Hon finns på Europa servern Aier.
 
Maxleveln i spelet är 50, så mina karaktärer är i låg level om man ska kolla på spelets levlar rent generellt cx Om nån ska börja spela, skapa gärna en gubbe på nån av servrarna jag nämnde så kan vi spela tillsammans c8
 

Kapitel 22 - En upptäckt

 
Jag vet att kapitlet är en dag sent ute ;_; Men när jag skulle skicka Word-dokumentet till mig själv på mejlen ifrån en annan dator glömde jag att lägga till det som en bifogad fil och sen tog jag bort dokumentet från datorn... så jag fick skriva om hela kapitlet x) det var INTE roligt hahah. Så jag har suttit nu i eftermiddag med att återskriva kapitlet, därav ingen bild - jag hann inte cx
 
 
”Tre veckor!” skrek Renee och kastade sin tröja i närmaste buske. ”Tre, jävla, veckor.”
    Snow frustade och ändrade ställning där de stod i den lilla gläntan i Gröndalsskogen. Lugna ner dig.
    Renee vände sig häftigt mot honom, hon var så upprörd att hon glömde prata via tanken. ”Lugna ner mig?! I tre veckor har jag gått runt och smörat för den där ormen Ms Drake och hon har fortfarande inte accepterat mig än! Egentligen så älskar jag naturen, men nu måste jag gå runt och säga att jag hatar den och dess djur lika mycket som hönorna hatar räven. Hur kan man vara så grym som hon är?! Det är fan helt otroligt! Jag vet inte hur länge till jag klarar det här!”
    Hon slog händerna för öronen och stönade högt. Sedan i en häftig rörelse slängde hon ut med ena armen som om hon kastade något, och en ström av rosa sken flög ut från hennes hand och landade på ett flertal buskar och träd.
    Först blev Snow rädd att hon hade tagit död på dem, men sen insåg han att hon hade skjutit ut helande kraft och buskarna och träden reagerade genom att det växte ut fler grenar och blad.
    Han gnäggade till och ruskade ordentligt på manen så att han kastade en kaskad med varmt vatten på Renee. Hon ropade till när vattnet träffade henne i ryggen och hon föll till marken. Snow travade fram och ställde sig över hennes kropp med hovarna på sidorna om henne.
    Ta dig samman, det är inte läge att få en massa utbrott nu. Dessutom är det olikt dig, du är den som brukar bibehålla lugnet.
   
Renee vände på huvudet i det nu våta gräset och undvek Snow’s blick. Jag vet, det är bara det… jag hatar verkligen att göra det här. Och det faktum att det har tagit så lång tid att vinna Ms Drake’s tillit gör det bara mer frustrerande. Vi borde vara ute och leta efter Starshine, inte sitta fast här i Jarlaheim och prata trams med en kvinna som borde befinna sig så långt bort ifrån Jorvik som möjligt.
   
Snow gnäggade. Du är snart där. När du är innanför hennes murar tar du reda på det hon vet och vi kan fortsätta leta.
   
Renee nickade. Ja... det låter bra. Kan du kliva av mig nu?
   
Snow tog några steg bakåt så att hon kunde ställa sig upp. När hon stod på fötterna igen såg hon på sina våta kläder och tittade anklagande mot honom. Var du tvungen?
   
Snow frustade roat. Var glad att det var varmt vatten och inte kallt.
    Det kommer ta minst en timme att torka från det här och jag ska ju träffa Ms Drake på delta-basen snart. Hur tänker du ibland Snow?
    Det är synd att inte Ashy är här, hon skulle kunnat torka dig.
   
Ett sorgset uttryck gled över Renee’s ansikte. Åh vad jag saknar dem andra. Att inte träffa dem på tre veckor är jobbigt. Och Lycka… Hon skakade på huvudet.
    Ja vad hände med henne? Du berättade aldrig.
   
Renee tog ett djupt andetag. På grund av branden på Steve’s Gård så måste ju stallet återbyggas, verkligen helt från grunden. De planerar även att bygga ut så att stallet blir större. Detta visade sig sedan skulle kosta mer än vad man hade trott. Jag betalar ju för era stallplatser, det gör jag fortfarande även om stallet tekniskt sett inte existerar för tillfället. Steve var tvungen att öka kostnaden av stallplatserna för att kunna ha råd med återuppbygget av stallet. Jag skulle inte haft råd att ha kvar Lycka helt enkelt. Och om Melody… fortfarande hade varit med oss skulle jag behövt sälja ytterligare en häst.
   
Snow steg fram och buffade henne på armen. Bara du inte säljer mig.
    Är du dum eller?! Jag säljer aldrig dig, du stannar i min ägo för alltid!
   
Renee slöt sina armar runt hans huvud och la sin panna mot punkten mellan Snows ögon, och han återgäldade kramen genom att trycka mulen mot hennes bröst. Några sekunder senare släppte hon honom och gick bort för att hämta tröjan hon hade slängt i busken.
    Nu måste vi röra på oss, jag vill inte bli sen till Ms Drake.
   
Snow stod still medan hon gick tillbaka till honom. Var det på delta-basen ni skulle mötas?
   
Hon tog tag i Snow’s man och hävde sig upp på hans rygg. Japp. Du måste gömma dig medan jag pratar med henne.
   
Snow började skritta ut från gläntan. Det finns väl en hästhage inte så långt därifrån? Jag kan stå där medan du pratar med ormen.
   
Renee luftade på sina kläder och skakade på håret för att bli av med fukten. Ja det låter som en bra idé.
   
När de kom ut från gläntan svängde de ut på en väg som ledde västerut mot Jarlaheim.
    Snow ruskade på huvudet för att bli av med en irriterande fluga. Vad ska du prata med henne om?
   
Renee drog på sig sin tröja för att dölja hur de mesta av hennes kläder var blöta. Jag vet inte, något ointressant var det i alla fall. Tror det var något om tresatsen för utvinningsmekaniken av silver.
   
Han skrattade i tankarna. Att du ens kommer ihåg vad det heter talar ju lite sitt egna språk.
   
Renee skrattade hon också. Lite måste man ju lyssna annars tror hon väl att man är en komplett idiot om man inte kan återberätta det senare.
    Efter samtalet med Herman så hade Snow berättat att han hade hört allting genom Renee. Hon hade blivit förvånad och sa att hon inte hade känt att Snow hade varit så nära hennes sinne, men hon hade tyckt det var oerhört praktiskt. Snow hade använt sig av metoden ett flertal gånger efter det när Renee pratade med Ms Drake, och han hade fått in en vana att skicka en liten tankepuff till henne varje gång han var framme vid hennes sinne.
   
Vägen de gick på ledde snart ut ifrån Gröndal och Snow ökade till trav. Resten av vägen var de tysta och det dröjde inte länge förrän hagen kom i sikte. Lite längre bort mellan träden kunde man skymta delta-basen. Det var fullt av G.E.D.-skyltar över hela området och bara härifrån kunde man se många arbetare som gick fram och tillbaka.
    I hagen så var det redan några hästar som sprang runt, det skulle bli till hans fördel. Ms Drake skulle bli mindre misstänktsam, fast det är klart, när var hon misstänksam mot Renee ens? Renee hade varit väldigt övertygande när hon pratade med ormen, och allt hon sa verkade sjunka in.
    Renee hoppade av Snow när han stannade intill staketet vid hagen. Han buffade på hennes axel med mulen. Lycka till.
   
Hon klappade honom kort på mulen till svar. Tack.
   
Hon började gå mot delta-basen och Snow följde henne med blicken tills hon försvann bakom kullen. Han backade några steg, tog sats och hoppade över staketet in i hagen. Hästarna som var där inne blev genast nyfikna och kom fram till honom.
    ”Vad gör du främling?” frågade en fux förvånat. ”Varför hoppar du in när du kan vara där ute och springa fritt?”
    ”Han måste vara dum i huvudet”, kommenterade en skäck som var skrämmande lik Hawkfeather.
    Både skäcken och fuxen var hingstar, det märkte Snow tydligt. Lite längre bak stod en skara ston som tittade nyfiket på honom. Hingstarna fortsatte att kommentera Snow’s beteende och hans humör sviktade.
    Han frustade irriterat och stampade med hoven i marken. När hoven slog ner på jorden spred sig ett istäckte ut över marken och växte fram emot hingstarna. När isen var några centimeter ifrån deras hovar växte det upp ca en meter långa istappar som pekade hotfullt emot deras blottade halsar. Allt detta hände på mindre än en sekund. Detta gjorde att hingstarna hoppade till av överraskning och skräck.
    ”Lämna mig ifred”, morrade Snow. Hingstarna försvann därifrån snabbare än blixten.
    Snow vände sig om och började gå mot staketet som var närmast delta-basen. Så fort hans hov – som hade framkallat istäcket – lämnade marken löses istäcket och istapparna upp i ett vitt stoft som blåste bort i den lätta vinden. Snow kände hur de andra hästarna följde honom med blicken när isen försvann.
    Han stannade intill staketet och såg bort mot delta-basen. Han undrade lite hur han skulle göra i detta läge. När han brukade vandra över med sitt sinne till Renee’s så brukade han stå någonstans gömd för att inte blir störd. Då han sinne-vandrade lämnade han i stort sett sin kropp, och när han inte kunde kontrollera den blev den sårbar. Snow skulle inte kunna skapa en issköld här – det hade han gjort en gång när Renee stod och pratade med Ms Drake på beta-basen och han hade varit tvungen att stå under vattnet -, det skulle väcka alldeles för mycket uppmärksamhet. Han valde att helt enkelt ta risken att stå där han stod nu. Han hoppades bara att ingen av de andra hästarna skulle komma fram och prata eller rent av bita honom för de såg honom som ett hot.
    Snow stängde ögonen och började vandra med sinnet. Efter alla gånger han hade vandrat över till Renee’s sinne hade han blivit mycket bättre på det och kunde även utveckla det mer. När han kom fram till henne nu kunde han känna trycket mot hennes fötter där hon gick på marken. Genom hennes ögon såg han arbetare på delta-basen springa fram och tillbaka i febril aktivitet.
    Lite längre bort fick Renee syn på Ms Drake som verkade stå och gräla med en man som hade befälet över basen. Ju närmare hon kom desto tydligare hördes det.
    ”… är alldeles för litet! Vad är 438 för resultat?! Jag behöver ett tal som än högre än 800 minst! Tror du jag är helt borta bland molnen? Gå och skaffa de där resultaten annars ska jag se till att du blir sparkad på stört!”
    ”Ja, Ms Drake! Nej, Ms Drake! Ska bli, Ms Drake!” Mannen sprang därifrån som om han flydde från en naturkatastrof. Fast egentligen, Ms Drake var nästan som en naturkatastrof själv.
    Renee fick hålla sig för skratt när hon hörde Snow’s tankar, och när hon kom fram till Ms Drake ställde hon sig och väntade med armarna i kors. Den sluga damen verkade ta ett djupt andetag innan hon vände sig mot Renee. Hennes blonda hår var uppsatt i en professionell tofs och hennes svarta glasögon hade halkat ner på näsan som hon snabbt petade upp. Hon såg ovanligt varm ut i sin svarta kostym.
    ”Renee!”, sa Ms Drake med en lättad ton. ”Äntligen någon som inte är helt inkompetent och värdelös! Kan du fatta att det kryllar av dem här.”
    Snow kunde känna hur känslor av avsky svepte upp Renee’s sinne gentemot Ms Drake, men hon log smått. ”De har väl tillbringat för mycket tid nere i grottorna.”
    Ms Drake skrattade högt. ”Åh du har nog så rätt. Ah Renee, det var väl i förrgår vi senast talades vid?”
    Renee nickade. ”Det stämmer.”
    Ms Drake nickade också, tittade bort i horisonten för att sedan titta på Renee igen. Det syntes tydligt att det var hon som hade makten i den här situationen. Ms Drake var nog van vid det så man kunde märka att hon hanterade det ibland lite nonchalant.
    ”Jag tror du är redo att lära dig mer utvinningsmekaniken av silver samt resultatet av deriverande banor gentemot metall. Vad säger du?”
    Snow märkte hur Renee stönade inombords men hon höll garden uppe. ”Jag vill inget heller, Ms Drake.”
    De följande minuterna spenderade Ms Drake med att prata med Renee om handeln, matematiska problem med utvinningen av metaller och massa annat som Snow inte förstod. Han drog sig undan från Renee’s sinne. När han kände att de inte pratade om något viktigt eller något han inte förstod brukade han alltid dra sig undan ifrån hennes sinne. Det var inte lönt för honom att lyssna på det.
    Snow var nästan tillbaka helt i sin kropp när han plötsligt hörde en explosion. Det var en dov explosion och inte ens så hög, men tack vare sin goda hörsel kunde han höra den. Snabbt skyndade han sig tillbaka till Renee’s sinne för att se om något skulle hända.
    ”… alltid på. Men det är inte säkert att vi alltid ska sälja till dem för om dem köper av oss brukar affärerna alltid gå dåligt. Därför ty-”
    ”Ms Drake!!”
    Ms Drake blev avbruten mitt i en mening av en arbetare som kom springandes. När han kom fram stannade han och höll sig för magen. Man kunde tro han hade sprungit över hela Jorvik.
    Ms Drake såg på honom med uppriktig irritation. ”Vad vill du? Ser du inte att jag diskuterar handeln med den enda kompetenta personen på den här basen förutom mig själv?”
    ”Förlåt.. Ms Drake… men… vi har hittat Sydpolen.” Mannen drog djupa andetag mellan varje ord.
    ”Sydpolen?” Ms Drake fick en rynka mellan ögonen. ”Är du helt från vettet karl? Sydpolen är flera tusentals mil härifrån och om-”
    ”Nej, nej Ms Drake! Sydpolen.”
    När Renee såg på Ms Drake hade hon fått en glimt av förståelse i ögonen.
    ”Var?”
    ”Nere i tunneln, Ms Drake.”
    ”Visa mig, genast.”
    Mannen och Ms Drake skyndade iväg emot en stor grott öppning lite längre bort som varken Snow eller Renee hade lagt märke till för de hade varit fullt upptagna av att fokusera på Ms Drake.
    Följ efter, sa han.
    Är du säker? Jag vill inte riskera Ms Drake’s tillit för att jag visar mig vara alldeles för nyfiken. Tänk om jag dyker in i något topphemligt?
    Bara gå.
Snow hade en underlig känsla i magen.
    Renee skyndade efter Ms Drake och mannen – de verkade inte ens att hon gick bakom dem. Ju närmare öppningen till berget de kom desto mer kunde de höra att det ropades inifrån berget.
    ”… fånga den!”
    ”Låt den inte komma undan!”
    ”För bövelen, TA den!”
    Män som skrek för full hals. När Ms Drake och mannen hörde dem såg de på varandra innan de började springa mot öppningen. Renee stod kvar några meter bort för ropen kom närmare. Plötsligt hördes en röst från en arbetare precis inifrån öppningen:
    ”Fånga den!!”
    Ms Drake och mannen var precis på väg att gå in när en vit skugga flög över dem. De damp ner på marken för undvika den och tiden verkade sakta in.
    Bakom Renee började männen ute på fältet släppa sina grejer för att springa fram mot skuggan. Bakom den vita skuggan kom fler arbetare utspringandes från grottan för att försöka få tag i den.
    När den vita skuggan landade på marken fick Renee ett slag i magen och Snow flämtade till.
    STARSHINE!
   
Starshine var skadad, den saken var klar. Han hade fullt med skrapsår över hela kroppen och några djupare sår på buk och rygg. Snow märkte hur det började sticka i Renee’s händer, hon ville hela honom. Starshine’s man var blöt av svett och den klibbade fast sig på hans hals. Hans ögon var förvirrade och han vred på huvudet fram och tillbaka för att hitta en väg därifrån, men arbetarna hade omringat honom.
    Bakom Starshine hade Ms Drake och mannen kommit på fötter igen.
    ”Fånga den där hästen!” vrålade Ms Drake argt. Hennes röst fick fart på arbetarna.
    Vissa började springa efter rep medan andra sakta rörde sig mot Starshine för att stänga inne honom. Starshine var klok nog för att se vad som var på väg att ske. Han backade några steg, stegrade och började galoppera mot ringen av arbetare. Precis innan han skulle krascha in i dem tog han ett jätteskutt och flög över allihop. På andra sidan satte han av i full galopp och försvann ifrån basen. Männen ropade och svor ilsket när Starshine försvann och de började springa efter. Rädslan grep tag i Snow när han såg hur de började plocka fram pistoler ur fickorna.
    ”Nej!” skrek Renee och hon fylldes plötsligt med ilska. Snow märkte hur ilskan nästan svämmade över i hennes kropp, och den var tvungen att få utlopp på något sätt.
    Renee, gör det inte!
   
Men han kunde lika gärna pratat med väggen, Renee kunde inte höra honom. Hon var bedövad av kraften. Hon höjde sina spretade händer och siktade mot männen som var på väg efter Starshine och och sköt en våg av ren energi emot dem. Vågen var så kraftfull att den kastade iväg dem så de försvann bakom andra kullar. Den träffade till och med Ms Drake och mannen bredvid henne så de flög in i grottan. Arbetare som stod bakom Renee kastade sig över henne för att få henne att sluta och vågen upphörde.
    Snow, hjälp mig!
   
Snow drog sig genast undan ifrån henne sinne och skyndade sig tillbaka till sin egen kropp. När han kom tillbaka kunde han konstatera att ingen av de andra hästarna i hagen hade varit framme och pratat/bitit i honom. Han skyndade sig att ta sats för att sedan flyga över staketet. I ögonvrån kunde han se hur Starshine försvann in i Gröndalsskogen.
    Han satte av i full galopp mot delta-basen och sakta byggdes kraften upp inom honom också. Hans ryttare var i fara, inget skulle stå i vägen för honom. När han kom upp på kullen kunde han se hur männen som var kvar på fältet och hade blivit bortputtade av Renee hade ställt sig upp. Alltfler män rörde sig mot hopen av arbetare som höll nere Renee på marken.
    Snow stegrade och körde ner hovarna så hårt han kunde i marken och sköt ut ett istäcke över marken. Det spred sig snabbare än ögat, och när täcket nuddade en arbetare växte det ut en istapp som genomborrande hans kropp så han dog på fläcken. Snow tänkte inte visa någon nåd.
    När nästan alla arbetare var oskadliggjorda rusade han ner till hopen av män som höll hans ryttare nere mot marken. Väl framme vid dem utstötte han sparkar, bockade och slängde med manen så alla mötte samma öde – blev fryst till döds.
    Till slut var alla döda och Snow upptäckte att Renee var bunden. Han skrapade lätt med hoven på marken och en liten istapp växte upp ur täcket för att skära bort repen. När de var borta ställde sig Renee lite vingligt upp för att hoppa upp på hans rygg. Snow vände på huvudet och såg hur Ms Drake och arbetarna inne i grott öppningen stirrade på dem med fasa. Speciellt Ms Drake såg med förbannad ut.
    Han stegrade högt så det flög istappar ifrån hans framhovar innan han dundrade iväg därifrån. Den överväldigande kraften fanns kvar inom honom dock och fortsatte att föra honom framåt i en enorm fart.
    Renee grep hårt tag i hans man och ställde sig upp på hans rygg. Kan du känna Starshine’s doft?
   
Snow drog ett enda andetag. Klart och tydligt.
    Låt oss följa efter honom.