Gott nytt år!

 
Gott nytt år på er alla fina läsare! :D
 
 
Vet inte riktigt om jag har nyårslöften.. men isåfall skriver jag dem sneare ;D
 

2013 - Sammanfattning

 
Jag tänkte göra en liten sammanfattning av året som gått, med 3 bilder ifrån varje månad :D
 
Januari:
 
 
 
 
Februari:
 
 
 
 Minns ni SSO-paraden?
 
Mars:
 
 Observatoriet aka tamponghuset ;)
 
 
 
April:
 
 Första april-skämt C;
 
 Min 1-årsdag plus att Mel friade samma kväll <3
 
Köpte min första häst, Melody!
 
Maj:
 
 Mitt och Mels bröllop ♥♥♥
 
 
 
Juni:
 
 
 
 
Juli:
 
 
 
 
Augusti:
 
 
Var med i RD en mycket kort tid cx
 
 
September:
 
 
 
 
Oktober:
 
 
 
 
November:
 
 
 
 
December:
 
 
 
 
Tack alla ni som var med och gjorde mitt 2013 amazing. Hoppas att 2014 blir lika bra, om inte ännu bättre!
 


A little change

 
Länge har den här idén legat och tryck i min "redigering"s-mapp, och idag kände jag att jag va tvungen att göra klart den, once and for all liksom x)
 
FÖRE:
 
 
EFTER:
 
 
Redigeringstid: 1 timme och 10 minuter
 
Kom ihåg att jag har copyright på mina redigerade bilder, pilla bli! Det här citatet tycker jag stämmer väldigt bra in på dem som lägger ner timmar på att redigera:

One does simply not spend several hours a day making a great edit, just to give other people the credit.


Game Master Renee

 
Eftersom jag går sista året på gymnasiet tar jag studenten till sommaren!!! Kan inte vänta 8D
Jag och Madde pratade lite skola nämnligen, och hon frågade vad jag skulle jobba med efter studenten x)
 
 
Det skulle faktiskt vara sjukt roligt att börja jobba med SSO-teamet! Fast då skulle jag behöva gå en spelutvecklarutbildning eller något xP Men tänk utifall man fick jobb där... så himla roligt! Undrar om ens namn på karaktären skulle ändras till Game Master eller skulle man få göra en ny?
Hm, det kan man spekulera i x)
 
Om jag skulle bli en GM skulle jag...
  • Hjälpa de andra GM's med att svara på fler frågor från alla spelare.
  • Hjälpa till på den internationella biten. Såg ni den där ansökan som SSO la ut att de behövde fler personer som kunde engelska bra och kunde hjälpa till speciellt med att svara på internationella mail? (har jag för mig det var)
  • Kanske, kaaaanske släppa lite fler sneak peaks om något stort skulle släppas ;)
  • Jag skulle nog vilja jobba mycket med uppdragen, kanske bidra lite med idéer till huvudberättelsen *-*
  • Skapa nya funktioner!
  • En sak som jag länge tänkt på är filmbitar. Ni vet i vissa spel innan vissa uppdrag spelas en kort film, det kan vara av vad som helst. DET skulle jag kanske ge mig på att göra, att skapa små korta filmer innan/efter vissa uppdrag ;D
  • Designa nya kläder! Eftersom man är en erfaren spelare så vet man lite själv vad alla vill ha, och när nya kläder släpps blir alla mycket nöjdare ;)
  • Jag skulle gissa på att jag skulle vara en av de yngsta i SSO-teamet, därför skulle jag kunna fungera som deras speciella "insider" bland de andra spelarna! Jag ser de som blir mobbade i Global, jag läser bloggar där man skriver om funktioner man vill ha och jag skulle snappa upp nya idéer för spelet. För jag känner att SSO-teamet missar en stor del utav det, då de inte är lika insatta i spelet och bloggvärlden. Fast jag, och alla andra SSO-spelare är ju det!

Det blev en hyfsat lång lista xD Vad skulle du göra om du fick bli en GM?
 

FGC i regn

 
Titeln kanske är något självklar, för alla vet ju att det regnar i FGC xD
 
 
Men när jag körde FGC idag vid 17.00 märkte jag en sak. Nu är det inte grönt längre, det är snö! Och det regnar. Borde det inte bli förbannat blaskigt då? Cx
 

Vargen på språng

 
Ikväll släppte jag ut Vargen i Vingårdens paddock så att han skulle få springa av sig lite. Liten stund senare blev han joinad av Freya aka Frostspirit, Nikkis häst!
 
 
 
Som den social-sjuke ponny han är försökte han närma sig Freya ett antal gånger, men hon undvek honom. Stackarn verkade bara vilja komma ut ur paddocken. Han försökte få igång henne genom att hoppa, skutta och fatta galopp några gånger. 
 
 
När Freya lugnat ner sig lite fick han äntligen hälsa! Jag kunde bara stå utanför staketet och skaka skrattande på huvudet.
 

Grattis Hal!! <3

 
Wow, idag har jag knappt varit hemma överhuvudtaget xD Åkte vid typ tolv och va hemma vid halv nio! Så nu på kvällen va jag tvungen att göra klart Hals födelsedagspresent, eftersom hon fyller år idag :D Grattis tjejen! <3
 
 Högerklicka på bilden och välj "Visa bild" så ser man den mycket bättre!
 
Som du ser använde jag två utav bilderna du skickade till mig och la ihop dem till en ;) Hoppas du gillar den!
 
Redigeringstid: Ca 1 timme
 

Kväll med klubben <3

 
Idag fick LWO tre tillskott på samma dag, såå kul :') På kvällen flamsade vi runt efter VDC <3
 
Sprang VDC med Nivea, kom för övrigt på en tionde plats, imponerande för att hon är bara på level 11!
 
 
 
 
 
 

Den mystiska ön

 
Jag tycker det känns som att SSO har en förkärlek till trasiga broar.
 
 
Den här lilla ön som vi inte kan nå för tillfället var en utav de platser som väckte mitt intresse väldigt tidigt när Skördebygden öppnade! Hela denna lilla ö utstrålar mystik, brand och död. Och me loves it c8 Det betyder spännig!
 
Jag har en känsla av att ön har en koppling till huvudstory-uppdragen, men på vilket sätt kan jag inte riktigt lista ut. Vi ser att det finns ruinrester efter någon typ av byggnad, själv tycker jag det påminner lite om en kyrka. Fråga inte varför x)
 
Sen alla de döda träden och törnbuskarna → antingen så har det förekommit en brand på ön, eller så har det hänt något med magi inblandat som dödat allting på ön. Sen, varför är den så liten? Har den släppt ifrån Paddockön på något sätt för länge sen men inte glidit så långt bort med havsströmmarna? Ja, man kan nog sitta länge och spekulera om vad som hänt med och på den stackars lilla ön. Men jag hoppas vi får svar snart! c8
 
 

Levla på!

 
Idag har jag levlat med Madde :D Alltid kul att ha lite sällskap när man levlar c8
 
 
 
HAHA det var en azum dag <3
 

Hedra NML-tiden

 
I onsdags så var det exakt ett år sedan klubben Northern Mountain Legacy skapades (om jag fått rätt information). Det är i den klubben som jag hittade alla mina underbara vänner jag har idag, så jag ser alltid NML som starten på mitt riktiga SSO-spelande.
Det va då jag fick alla mina riktigt nära vänner, det var då jag började nörda SSO ordentligt, det va då jag började logga in varje dag för att spela vilket jag inte hade gjort förut.
 
 
 
 
Så när Manda och jag hade levlat klart tillsammans idag bestämde vi oss för att vi skulle hedra NML's minne (även hon var med i NML)! Vi tog på oss den gamla klubboutfiten och sen smällde vi lite raketer. Vilken nostalgi man fick när man satte sig på Snow och tog på sig den gamla outfiten <3
 
 
 
 
 
 
 

Man måste stå himla långt bort för att få med fyrverkerierna på bild xD
 
I alla fall, tack Emma Southlord för att du skapade NML när du gjorde det. Det är en utav mina bästa tider i mitt SSO-liv <3
 

Jävla fatal

 
När jag loggade in idag så var det 3 minuter kvar till JSC! Eftersom jag satt på Ashy tänkte jag att det va lika bra att jag deltog för jag hade inte gjort det på ett tag ;)
När vi delats in i grupper - jag hamnade i grupp 1 - och det är 15 sekunder kvar tills min grupp ska starta.
Vad händer då.
Vad händer då?
 
Man får fatal error of course.
 
 
Så när jag loggade in igen så såg jag hur alla deltävlande red iväg, fy va sur jag var x)
 

Fyrverkerier

 
I år kom det 5 nya fyrverkerier som vi kan skjuta!
 
 
De var helt okey :3 Men den finaste bland de nya är ju den som skjuter upp texten "Star Stable" i luften ;) Fast vissa var lite mysko, att det bara är en konstig ljus fyrkant som exploderar i luften? Nee, jag föredrar de gamla fyrverkerierna xD Firgrove-raketen är fortfarande min favorit! 8D
 
 

Nyårsoutfit

 
De nya klänningarna som kommit är ju ursnygga allihop! Eftersom min favoritfärg är blå (haha det ser man ju på mitt namn: Bluebridge) så föll jag direkt för den ljusblå klänningen!
 
 
Mössa - Fiskebyn ll Klänning - Nyårsshop ll Handskar - The Fashion Barn ll Kjol - Silvergladebyn ll Stövlar - Fiskebyn
Träns - Firgrove ll Sadel - Marley's Bondgård ll Schabrak - Jarlaheim ll Manblomma - Fort Pinta ll Svansblomma - Fort Pinta
 
Varför skapade jag denna outfit? Man måste ju har något på sig på nyårsafton, och det lär nog bli denna i mitt fall :D Fast börjar en vecka tidigare för tycker outfiten är så snygg ehe ^^
 
 

Level 10!

 
Idag blev Nivea äntligen level 10!
 
 
Nu när man är uppe på tvåsiffrig level känns det inte lika långt kvar till level 15 ;)
 

Fullt upp

 
Nu på kvällen har jag levlat Nivea lite grann, men Manda fångade mig för hon ville fota tillsammans med någon!
 
 
 
Sen har det varit rätt stor aktivitet i klubben, många nya vargar att lära känna nu! :D Baaara roligt ^^
 
 
Lus och jag diskuterade vilken filmgenre man ska kolla på medan man myser under en fleece-filt! Själv föredrar jag komedi.
 
Vilken genre gillar ni bäst? :3
 

Stjärnnatt

 
Dagens outfit, stjärnnatt :D
 
 
Hatt - The Fashion Barn l Jacka - Fiskebyn l Handskar - The Fashion Barn l Byxor - Fort Pinta l Stövlar - LT Present
Träns - Julklapp l Sadel - Julklapp l Schabrak - Fort Pinta
 
Varför skapade jag denna outft? Igår fick jag äntligen stjärnsadeln som jag väntat på, såå jag skapade självklart en outfit med den ;)
 

Fixa chatten

 
Alla har ju varit med om att chatten hakat upp sig då och då, och vill inte visa det nyaste som skrivits i Klubb, Säg, Vän eller vilken chatt det nu är. Jag använder ett knep som brukar hjälpa!
 
 
Se till att ha uppe chatten. Ser ni i den lilla röda bubblan? Precis i kanten av fältet där man skriver och i kanten av klubb-fliken så ändras muspekaren från en pil till en annan symbol. Tyvärr syns inte musen när man tar kort så kan inte visa här. Men, om man trycker här och drar, så kan man göra chatten större eller mindre.
 
 
Ser ni? Det blev ett stort avstånd när jag drog chatten utåt. När man även gör detta, så hoppar chatten automatiskt uppåt i historiken. Det kan ni se i den lila bubblan, för stapeln har gått ända upp.
 
 
När jag sedan drar tillbaka chatten så som den var förut, och drar ner stapeln så jag ser det nyaste, så ser jag det som chatten inte ville visa mig förut!
 
Hoppas detta funkar för er också! :D
 

Den svarta hörnan

 
 
Här står alla mina black beautys ♥ Ångrar inte någon av köpen C; Svarta hästar in my <3
 

God Jul!

 
Hade ingen bättre bild x)
 
 
Ha en riktigt bra julafton! <3
 

Tävlar

 
Är med och tävlar om att få min pålle avmålad av Myra Riverfall, hon är sjuukt duktig. Klicka här för att komma till tävlingen!
 

STORT plus, SSO!

 
 
Jag blev sjukt förvånad och glad när jag skulle testa renen och såg denna bubbla!
 
Här får vi tydligt bekräftat att vår starthäst är den mest speciella häst vi har i vårt stall. Den häst som vi började vårt äventyr på Jorvik med, det är den hästen som verkligen ÄR vår soulrider-häst! Det är den hästen som har erfarenhet att handskas med magi, och är mottaglig för det. Som de skriver i bubblan här ovanför.
 
Jag är sjukt glad att vi bara kan använda renpulvret på vår starthäst, på något sätt gör det att vi har kvar vårt starka band med den hästen. Många tappar lusten för sin starthäst när man kan köpa så många andra, och jag tror att detta gör att man kanske får upp ögonen för sin soulrider-häst!
 
Jag hoppas detta införs i något uppdrag i framtiden! Exempelvis, när vi kommit riktigt långt i vår soulrider-träning, så kan bara vår starthäst vara med och träna. Så trots att vi köper massor av nya hästar, så kommer vi alltid ha det här speciella bandet med vår starthäst, eftersom det är vår soulrider-häst. Det är den hästen som vi utvecklas med som soulriders, och det är med den hästen som vi ska rädda Jorvik.
 
Så jag hoppas i framtiden att det kommer komma ett uppdrag där det står "Du kan bara göra det här uppdraget med din starthäst som utvecklats tillsammans med dig", eller något liknande!
 
Tycker ni samma, eller är det dåligt att bara kunna använda renpulvret på sin starthäst?
 

Jobbar

 
Får se hur mycket jag kommer synas på SSO idag, håller på att jobba en del ;)
Det är både julklappar, presenter och lite annat som ska fixas! Så nu vet ni utifall bloggen blir lite oaktiv idag ^^
 

Meddelande-fliken

 
Jag ser hela tiden människor i global som frågar "När är nästa championat?", och liknande frågor. Då förstår jag även att dessa spelare missat en sjukt bra funktion i spelet.
 
 
Ser ni den lilla pilen uppe i högra hörnet? Ja, den kan vara svår att missa, men det är "Meddelandefältet" eller vad den nu heter i spelet x) Men om vi nu trycker på pilen.
 
 
Så kommer detta upp! Här visas det när vänner loggar in eller ut, hur lång tid det är kvar till ett visst championat (i detta fall Jorvikstallets) och det visar även när man gjort en specifik sak till ett uppdrag. Som när man avslutar ett uppdrag, så kommer det synas här också.
 
Bli inte förvånade, men det finns spelare som inte visste om att denna funktionen fanns. Eller att det finns en flik när man trycker om kartan som heter "Upptäckta platser".

Till er som inte visste om att den här funktionen om meddelande-fliken fanns, jag hoppas ni lärde er något av det här inlägget! :3
 
Ska jag skriva fler sådana här "funktions"-inlägg?
 

My baby <3

 
Redigerat en bild på min bebis, Felix :D
 
 
På originalbilden är han lite gulare pga ljuset, sen gjorde jag lite små-ändringar ^^ Han har en grankrans runt halsen haha, finis <3 Bilden är tagen idag (22/12)! c8
 

Bedrövade Dews Farm

 
Lite vet vi om denna bondgård som ligger i norra delen av Skördebygden.
 
"Bedrövade Dews kallas de som bor här. Tidigare hade de en vacker bondgård på östra sidan av ön, men efter en epedemi med deras kor var de tvungna att sälja stället för en spottstyver. Nu har de börjat ett nytt liv vid de gamla hedarna." - så lyder beskrivningen av platsen. 
 
 
Inte långt därifrån finns detta stängda hemstall som är täckt med spindelnät. Spindelnät tyder på - som alla vet - att det har stått orört under en lång tid.
 
 
På vänstra sidan finns en stängd shop, jag skulle gissa på ett det kommer bli en utrustnings-affär.
 
På kullen ovanför hemstallet finns ett tomt försäljningsstall.
 
 
Bakom försäljningsstallet finns en transport, och nedanför skymtas hemstallet. Längtar tills vi ska få uppdrag där och starta upp det "döda" överallt ^w^
 

Kalas!

 
En liten kalas-outfit :D (Både tränset och sadeln heter kalas) Jackan är nåååågon nyans för ljus, men skit samma x)
 
 
Mössa - Fiskebyn l Jacka - Fiskeshop i antingen Fiskebyn eller Moorland l Handskar - Jorvikstallet l Byxor - Fiskebyn l Stövlar - Fiskebyn
Träns - Fiskebyn l Sadel - Fiskebyn l Schabrak - Fort Pinta l Benlindor - Fort Pinta
 
Varför skapade jag denna outfit? När jag var i Fiskebyn idag under levlingsrundan fick jag syn på sadeln och tränset och tyckte att det passade superbra på Nivea. När levlingen var klar gick jag och köpte dem, för jag kände att jag va tvungen att göra en outfit med dem :D
 

Analys - Juluppdrag

 
Jag tror att alla har hittills minst en gång gjort uppdraget med Tomtens släde.
 
 
Jag tycker det är ett superuppdrag! Riktigt mysigt :D När Tomten sa att man skulle få åka i hans släde blev jag lite skeptisk först, har SSO verkligen fixat det? Men jajamän, det hade dem! Dock hade jag önskat att man fick styra släden själv, då hade detta uppdraget fått 10/10, men men. SSO gör så gott de kan, och detta funkar lika bra!
 
Det jag gillar är att man alltid gör det på natten, man får en så mysig känsla, som om man verkligen åker runt i släden på natten till julafton och delar ut julklappar till världens alla barn :D Fast i detta fall Jarlaheims x) En detalj som jag märkte fort var månen, vart kom den ifrån? Vi får ju aldrig se den på natten vanligtvis, men nu kom den fram i uppdraget :P Skulle gärna vilja ha den på natthimlen utanför uppdraget också!
 
35 julklappar ska man slänga in i skorstenarna. Tycker det är liiite mycket, 25 hade varit lagom. Men det är bra på ett sätt. Uppdraget tar lite längre tid och då får man se mer utav Jarlaheim uppifrån i det vackra vinterlandskapet :D
 
Så tummen upp för detta uppdrag, det är verkligen jätteroligt! Nåt sånt här uppdrag hade vi inte förra året :3
 

Modeller <3

 
När jag va klar med levlandet av Nivea, (hon kom inte upp i level 7 idag meep) mötte Mel upp mig vid Tomten. Tillsammans red vid sen för att fota våra araber :D
 
 
 
 
 
Den sista är lätt min favorit <3
 

Tvilling-outfits

 
Jag sa att jag skulle blogga om detta inatt men.. det gick inge bra xD Sängen var visst för skön. I alla fall, Mel och jag skapade tvillings outfits efter att hon köpt sin Nightqueen aka Queen :D
 
 
Vi velade ett tag fram och tillbaka, men jag är rätt nöjd vad vi fick fram :D
 

LWO - News

 
Nya nyheter ligger uppe!
 
 
 

Skärpning Rännan

 
Nu ska jag försöka att inte gå runt och köpa och sälja hästar som om de vore klädesplagg.
 
 
 

Hahaha!

 
Hahahaha Mel din stackare <333
 
 
XD
 

Outfit

 
Ny outfit!
 
 
Mössa - Silvergladebyn l Jacka - Marley's Bondgård l Handskar - Jarlaheim l Byxor - Silvergladebyn l Stövlar - Fiskebyn
Träns - Firgrove l Sadel - GÅD Stallet l Schabrak - Valedale

Varför skapade jag denna outfit? Tycker lila passar super på Nivea, så slängde ihop en nästan likadan outfit som jag haft innan :3
 

Edit for Lilly

 
 
Har redigerat en bild åt Lilly (Greenmountain)! Hon ville ha en vinterbild, så gjorde en ^w^ Gillade verkligen idén med en skidbacke, och jag måste säga att du hittade en perfekt sådan ;D
Det fick bli lite flummiga snögubbar som åker skidor på sin bakdel (Y)
Hoppas du gillar den! :D
 
Redigeringstid: Ca 2 timmar
 
 
Obs, Nivea har fått en info-länk i menyn!
 
 
 

Araber, araber everywhere

 
Jag är typ obsessed med svarta hästar D: Men jag tycker svarta hästar är så fruktansvärt vackra *-*
 
(vet, marken ser muppad ut men det va inte lätt att redigera bort chattbubblan när ljuset på marken var så skiftande cx)
 
Så, ni kanske kan förstå att jag pretty much dog när jag fick syn på den svarta araben. Men, jag köpte den inte!
Jag hade ju redan 3 svarta hästar, min frieser Ashy, mitt engelska fullblod Lycka och paint overon Helge. Och nu, skulle en till svart häst in i stallet? Hmm. Det kändes weird.

Så jag gick och köpte den vita araben istället och namngav honom Winterblood!
 
 
Han var ståtlig, han var vacker, han var så fin. Mel köpte också en arab, sin palomino Goldrain, och tillsammans levlade vi våra araber under dagen.
 
Men sen på kvällen när vi va klara, så fick jag äntligen lite andningsrum och tog mig lite tid att titta på SSO-bloggar. Damn. Hur många som helst hade typ köpt den svarta, och mina känslor för den hade inte sinat under kvällen. Tvärtom, varenda gång jag såg en spelare komma rida på den hade jag lust att stalka den personen tills jag tittat mig mätt på hästen. Sen så såg jag en perfekt bild av den svarta araben framifrån (som bilden nedanför) på en blogg,  där ögonen ser riktigt feminina ut, ja hela ansiktet är sååå vackert! Det va då som jag dog.
Jag skulle ha den svarta, jag skulle ha den.
 
Mel och jag red till Goldspurs gård för att kolla på den svarta, ungefär 3 minuter senare hade jag gjort av ytterliggare 910 SC på en häst.
 
 
Nightpearl.
Fuuu, hon var sååå värd köpet!! Hon känns dessutom mer som en Rännan-häst. Winterblood va inte riktigt en häst för mig, och på kvällen sålde jag honom.
 
Och jag skäms för det! Jag skulle kunnat köpa Nightpearl med en gång istället för att ha köpt Winterblood först. Så jag slösade 910 SC till ingen nytta, och jag skäms haha. Men det är nog dubbel SC i helgen, så ska köpa mig rik igen <3
 
Angående Winterblood, han var riktigt fin och ståtlig, verkligen! Jag vet inte om jag köper tilltbaka honom, men i nuläget känner jag att det var bra att jag sålde honom.
 
Så, det var såhär min förvirrande onsdag såg ut Cx
 

This is me

 
Jag kan ha väldigt svårt att starta konversationer, oavsett om det är en nära vän eller en främling. Jag är blyg IRL, och vågar ibland inte prata. Det smittar av sig på SSO.
 
Jag är ovan vid att folk VILL prata med mig, när jag i hela mitt liv varit den som ingen brytt sig om.
Jag kan inte läsa tecknen.
Jag kan inte.
 
 
Förlåt, va tvungen att skriva av mig någonstans........
 

Färdigställd

 
Har placerat mig utanför transporten om jag behöver ta mig någonstans snabbt imorgon när jag loggar in efter onsdagsuppdateringen... >:3
 
 
Vem vet vart araberna kommer hamna!
 

ARAB *-*

 
Omgomgomgomgomg.... BEAUTY <3
 
http://www.starstable.com/gfx/news/134/xarabians_sneak_peek.jpg.pagespeed.ic.xitlp6jjR1.jpg
 
Finns på Nyhetssidan och deras Facebook-sda *-*

Blir kanske hästköp för mig i alla fall.. jag smälter för ögonen!!!
 
 
 

Alla dessa gårdar

 
Jag är fortfarande förvirrad över vilka gårdar som ligger vart, är inte ni det?
 
I alla fall, nu ska jag försöka reda ut detta!
 
 
Jarlassons gård är den gården som ligger på Paddockön. Hur ska vi kunna koppla gården till denna platsen? Hm, jag tänkte såhär.
Jon Jarl var ju den personen som landsteg på Jorvik, och hittade ön. Försök tänka er att Paddockön är Jorvik, och här lever Jon Jarls släktingar, familjen Jarlasson ;D På det sättet ska jag försöka komma ihåg den här gården i alla fall haha!
 
 
Sunfieldgården.. denna är rätt enkel faktiskt! Sunfield betyder på svenska (genom att översätta rakt av) Solfält, pröva förknippa solfält med vetefälten som växer runtomkring gården! Sen så är det ju på denna gården som grisarna finns också, utanför Jorvikstallet ;)
 
 
Goldspurs gård, denna är enkel med! Tänk er Gold, som i guld. Vart finner man guld? I bergen! Goldspurs gården ligger ju intill kanten av Grådaggsbergen! Det är också på den här gården som de två små irriterande tvillingpojkarna bor som vi måste sitta barnvakt hos ;P
 
 
Men hallå? Den här gården då? Där dessa två hästar säljs. Den här gården ligger nedanför Prospekteringsbas Delta, men den har inget namn?! Hm, det här va konstigt. För har finns ju en familj, med barn, kor och dessutom en stängd affär. Här får vi se vad SSO hittar på i framtiden!
 

Ny genväg

 
Klubben har fått en egen liten genväg i högra menyn! →
 
 
 
 

Vart ska araberna stå?

 
Ximena och jag pratade om det i klubbchatten idag, och undrade lite, vart ska araberna stå när de kommer?
 
Där det finns plats just nu är ju i det stallet som Selle Francais-hästen står (har fortfarande inte lärt mig vad de olika gårdarna heter!!!), men där är det plats för kanske, 2-3 hästar.
Vi sa det, att det vore ju gött om det kom kanske 4-5 araber som det gjorde när painthästarna kom :D Så inte alla rider runt på samma araber xD
 
 
Sen kom jag på, det finns ju ett tomt försäljningsstall ovanför Bedrövade Dews Farm! Frågan är om inte araberna hamnar där då :D Och frågan är om araberna kommer nu på onsdag, "Här är en liten tjuvtitt på något som kommer precis innan jul" skrev de ju på sin Facebook-sida.
Innan jul.
Onsdagen som kommer denna veckan är den enda onsdagen innan jul.
Alltså måste de komma på onsdag! :D
 

Motivation!

 
Jag tror jag är bra på att motivera folk ;D Hoppas jag i alla fall haha!
 
 
 

Hobbit <3

 
Idag vad jag och såg på The Hobbit - The Desolation Of Smaug med familjen :D Sjukt bra film! Lika bra som ettan tycker jag :D
Och jag som är en sån fantasy-nörd, dessa filmer är rena godis-chocken D: Med alver, dvärgar, trollkarlar, magi, drakar osv c8
 
Ögongodiset i denna filmen var ju lätt Legolas (Orlando Bloom) och Kilí (Aidan Turner) *-*
 
 
Ehe. Ehehehe D: Varför så snygga ;__;
Antingen så blir man en alv och gifter sig med Legolas eller en dvärg och gifter sig med Kilí <333
*Fan-girling*
 

Levling

 
Jag har nu varit länge utan en häst att levla. Min senaste häst som blev level 15 var Joy. Och i vissa stunder saknar jag nästan att ha en häst att levla.
För vissa dagar har man mer tid på sig att sitta framför datorn och spela SSO, men man vet inte vad man ska göra för man har så lite som man måste göra! Men i de flesta stunderna så tycker jag att det är skönt att ha alla hästar färdiglevlade, jag känner ingen press att jag måste gå in och levla en häst varje dag :3
 
Ändå, att levla sin häst är ju bra för SSO-ekonomin. Om man gör som jag, så får man in en hel massa pengar på varje tävlingsrunda.
Jag gör inte bara tävlingar, för när Rännan levlar, då gör hon alla blåa. Sysslor, dagliga och tävlingar.
Och om man gör dessa, då får man in i snitt 2000 JS per dag. Nu så får jag knappt in mer än 400 JS när jag bara gör några futtiga juluppdrag och uppdragen hos Ms. Drake.
 
Men vart vill jag komma med det här inlägget? Jo att det har både sina för- och nackdelar att ha en häst att levla. Så just nu väntar jag spänt på arabernas ankomst, jag kanske får en ny häst som jag måste levla!
 
 
Vad tycker ni om levling?
 

Wurple

 
Haha purple + white = wurple ;)
 
 
Mössa - Fiskebyn l Tröja - Wolf Hell inn l Handskar - Jorvikstallet l Byxor - Silvergladebyn (?) l Stövlar - Silvergladebyn
Träns - Firgrove l Sadel - Marley's Bondgård l Schabrak - Valedale l Svansrosett - Fiskebyn l Benlindor - Fort Pinta
 
Varför skapade jag denna outfit? Ville göra en ny helt enkelt :D
 

Fu för fysik

 
Det har varit lite oaktivt på bloggen idag, men det är förståeligt. På tisdag har jag Nationellt Prov i Fysik.
Kill me ;-;
 
 
Jag orkar inteeee
Men fysik-provet är det sista innan jullovet, sen får jag äntligen vila!!
 

Nytt om LWO

 
Efter mycket om och men, och med lite hjälp av fina vänner så har jag bestämt mig.
 
18-års gränsen på klubben, har tagits bort. (I alla fall för tillfället) Läs mer här ↓
 
 
 

Natt med de bästa <3

 
Hängde med Lus o Mel på natten <3
 
 
 
Sen så skulle Lus flyga lite xD
 

Winterland

 
Jag kan inte sluta förundras över hur vackert det är med all snö!
 
 
Och kan inte sluta ta bilder hehe.
 

Joinar tåget

 
Jag hoppar på tåget av Lucia-redigeringar, och gjorde mig en egen! ^w^
 
 
 
Snow ser himla bra ut i hovskägg *-* Testade på ett nytt sätt att måla hår också, blev rätt snyggt :D
 
Redigeringstid: 1,5 timmar
 

Detaljer

 
Jag älskar de nya detaljerna som SSO lagt till ^^ Speciellt de där lyktorna, de är för söta <3
 
 

Bilder i Äppellunden

 
När jag var och gjorde uppdraget i Äppellunden kunde jag inte sluta förundras över hur fint det var där, eftersom förra året var träden gröna och inte vita som i år!
Jag bad Steve att följa med en gång till, så fick han fota mig och Snow :D
 
 
 
 
Är sjukt nöjd med alla bilder! Men sen va Steve tvungen att gå tillbaka till gården. Jag ska lätt tillbaka till Äppellunden och fota mer :D
 

Omg!

 
SSO-annons på YouTube :D
 
 
Spelet växer 8D
 

Grisarnas grind

 
Nu är det ett blått glitter vid grinden på Sunfieldgården.
 
 
Så istället för att grinden öppnar sig själv när man går nära, så får man nu öppna själv ^^
 

Ny outfit!

 
En mer snöig outfit :D
 
 
Mössa - Silvergladebyn l Tröja - Julklapp l Handskar - Jorvikstallet l Byxor - Silvergladebyn l Stövlar - Fiskebyn
Träns - Julklapp l Sadel - Marley's Bondgård l Schabrak - Valedale
 
Varför skapade jag denna outfit? Jag ville skapa en ny, som att fira lite att snön äntligen kommit :D
 

SSO, så sköna <3

 
Älskar beskrivningen av Lucia klänningen xD
 
 

Bildbomb <3

 
Den härliga snön är här, bjuder på lite bilder från min första tur :D Sen också när jag, Mel och Lus poserade upp som Lucia, tomtenissa och pepparkaksgumma ^^
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen!!

 
  
Äntligen har snön kommit till Jorvik :D Kan inte vänta för att se hur Skördebygden ser ut i vinterlandskap 8D
 
EDIT: Att skriva blogginlägg med bilder på mobilen är då inte lätt...
 
 
 
 

Designer?

 
Haha man kanske borde testa att jobba som blogg-designer åt SSO bloggar... fast det skulle bli kaos xD Nu på eftermiddagen/kvällen har jag fixat en helt ny design till Mel :D Gå och checka in hennes blogg vettja <3
 
 

Sååååå sant

 
Här började jag min "karriär" som spelnörd haha!
 
 

Klubbnamn

 
Ett specialerbjudande jul-klubbnamn?
 
 
 

JAAA

 
Because I'm happyyyyyyyy!!
 
 
Äntligen är du min, mistel *-* Passar till klubboutfiten ju <3
 

Annonsering - LWO

 
Mep, jag trodde väl aldrig den här dagen skulle komma. Meeeeeen ja, för första gången under min SSO tid annonserar jag nu för första gången en klubb. Nämnligen min egen.
 
LWO har startat upp på nytt, och vi är fortfarande få till antalet! Om du är (eller känner någon) som är 18 år eller äldre, är klubblös men vill va med i en klubb där det finns lite äldre personer, då är nog Lightning Wolves Order en rätt bra klubb för dig.
 
Mitt mål med klubben är att alla ska få vara sig själva utan att känna att de måste uppträda på ett visst sätt i klubben framför de andra. I LWO känner alla alla, så är du ny för oss är jag säker på att du kommer finna många nya vänner snabbt :D
 
Redan intresserad? Breva mig i SSO så bestämmer vi tidpunkt där vi kan mötas! Var inte blyga, jag bits inte ;) (fast vi är vargar, got the joke?)
 
För mer info, checka klubb bloggen!
 
Tryck på bilden för att komma till bloggen!
 

Humöret hos hästen

 
Jag har (i alla fall det senaste halvåret) loggat in varje dag, huvudsakligen för att ta hand om mina hästar. Varför gör vi det? Jo enkelt, för att de ska vara glada och för att de ska springa så fort som möjligt.
Men vad händer om man inte tar hand om sina hästar, och missar en dag? Tja, då får man sota för det.
 
 
Jag vet inte om många faktiskt visste detta, men det finns 7 "humör-nivåer" hos hästen. Dessa kan ni se på bilden ovanför.
Om man då skippar att ta hand om hästarna en dag, sjunker den ett steg på nivåerna då?
Nähä.
Den sjunker två!

Genom att använda enkel matte kan man direkt se, att om man skippar att ta hand om hästarna i 3 dagar så är de redan nere på röd smiley. Men om man då ska bygga upp humöret igen, så har SSO gjort det så förjävligt för oss spelare att humör-nivåerna höjs bara en nivå när man tar hand om hästen.
Så medan det tar 3 dagar för hästen att gå från topp till botten, så tar det 7 dagar för oss att jobba tillbaka hästens humör till det bästa.
Jag exempelvis gick runt och undrade skitlänge varför den orangea smileyn och den gula smileyn alltid tog mycket längre tid att komma förbi. På bilden ser vi ju att svaret är för det krävs att man ta hand om hästarna 2 gånger för att få en annan färg på smileyn.
 
Detta känns som lite "allmänbildande kunskap" som man bör ha i SSO haha x)
 

Ojämnt fördelat

 
Dessa upprag hos Ms Drake, har ni tänkt på att besöken hos de olika prospekteringsbaserna är ojämnt fördelade?
 
 
 
 
 
Nästan varje dag har vi uppdrag som går ut på att vi ska till Gamma eller Delta. Ibland (som idag) får vi uppdrag där vi ska till Beta, men typ aldrig får vi uppdrag där vi ska gå till Alfa?
 
Jag kan nästan 100% säga att jag har bara gått till basen Alfa typ 3-4 gånger sen vi började med dessa ryktesuppdrag. Jag tycker det är lite synd, det vore roligare om man fick gå till alla fyra baserna lika ofta. Att varje bas upprepades var fjärde dag :3
 

Beundrad!

 
Najsigt :D
 
 
Nu är det bara att fokusera på Ms Drake's ryktesuppdrag :3
 

Designbyte!

 
Japp, som ni ser så har jag bytt design på bloggen :D Det blev mer stilrent, men ändå ett tydligt inslag utav vinter och snö!
 
Ser ni hästnamnen till höger i menyn? Nu har jag lyckats länka inlägg till bilderna där det står info om varje häst! Tycker att jag var duktig med att lyckas med det haha ;)
(En rolig grej är att hästarna kommer i den ordningen som jag köpte dem)
 
Vad tycker ni om den nya designen? :D
 

Byten

 
Nu ska jag sätta mig ner och jobba lite :3 Vi ska börja med att jaga byten i klubben, så nu ska jag sitta ner och skriva beskrivningar av dem. Ska bli roligt att se hur detta blir ^^
 
En väldigt snygg bild på min fina Snow <3
 

Busig

 
Vargen var lite busig i morse när jag skulle kratsa hans hovar x)
 
 
Han började nafsa på min mössa haha <3
 

Natthumor på hög nivå <333

 
 
 
Asså kan inte sluta garva HAHAHA
 

En kul fråga

 
Tänkte ställa en fråga, bara för skojs skull då :D
 
Vilken av mina hästar skulle du vilja rida för en dag, och varför?
 
 En bild på Joy, bara för att.
 
Vet du inte vilka hästar jag har? Ta en titt i högra menyn ;)
 

Julklapparna idag

 
Dessa två julklappar har jag faktiskt velat ha länge!
 
 
Tränset är ju sjukt snyggt, passar till en speciell tröja som jag inte fått än :D Sen den den där tröjan, mmm så snygg den är! Den finns i lila och rött också :D Ska ha alla tre *-*
 

Visste ni att..

 
... alla mina hästar har de bästa hästskorna?
 
 
Många jag känner har kanske ett eller två par hästskor som de ska fördela på sina sex/sju/åtta hästar (eller hur många pållar de nu har).
Men inte jag! Alla mina hästar har varsitt par :D Förutom Snow då, han har de hästskorna som man fick göra hos Conrad ^^
Annars, så har jag köpt ett par nya hästskor varje gång jag köpt en ny häst. Jag tycker det är smidigt, och eftersom inte hästskorna syns så är det lätt att glömma ta av dem om man ska sätta sig på en annan häst :P
 
Det kanske är en vanesak, men jag tycker det är smidigast på detta sättet som jag har nu!
 

Ny outfit!

 
Stjärnnatts-outfit :D
 
 
Mössa - Silvergladebyn l Tröja - Julklapp l Handskar - Byggarbetsplatsen i Moorland l Byxor - Silvergladebyn l Stövlar - LT present
Träns - GÅD stallet l Sadel - Uppdrag l Schabrak - Valedale l Benlindor - Jarlaheim
 
Varför skapade jag denna outfit? Har länge velat göra en outfit med denna snygga tröjan c8 Äntligen ett plagg som passar stjärn-sadeln!
 

New LWO

 
Nu ska jag dra igång klubben igen, med nya grejer och nya villkor!
 
Tryck på bilden för att komma till bloggen!
 

Julfeeeeeling <3

 
Åh vilken julkänsla man får nu <3
 
 
 
Nu saknas bara snö IRL och i SSO ><
 

Tidigt

 
Idag var jag inne på SSO tidigt :3 Jag började skolan vid 12.30, så va inne och gjorde de dagliga på morgonen för omväxlings skull ^-^
 
 
 
Så egentligen behöver jag inte logga in nu ikväll. Jag ska ta tillfället i akt att försöka göra klart min religions-uppgift woop.
 
Men först, så ska jag spela lite RDR c8
 

Lite ändring

 
Jag ändrade lite på min vit-röd-blåa outfit och bytte ut den blå färgen mot svart istället :D Kunde ju inte motstå den nya julklänningen som kommit, görsnygg!
 
 
Tycker det är väldigt svårt att redigera Melody's man D: Hennes vita färger är så.. svåra att ändra på ;-;
Jag testade på att göra manen lockig också, blev rätt snyggt 8D
 
Åh, tänk om den här tjuvkiken som vi ska få av SSO denna veckan kommer vara en hästras? Kanske araber! Om araberna är snygga kanske jag köper en.
 
 
Men tänk om araberna har en lockig man och svans.
Jag. Skulle. Dö.
Så snyggt *w*
 
Vi får se vad SSO har hittat på åt oss :D
 

Dekorationer, mm yes!

 
Wow, det blev sena inlägg idag x) Men full upp med skolan, IRL kommer först som vi alla säger!
 
När jag loggade in först vid 19.30 (oj, jag tror jag aldrig loggat in så sent efter en onsdagsuppdatering!) så kunde jag inte låta bli att förundras över alla små detaljer SSO lagt ut :D
 
Jag vet inte riktigt vad det är, lyktor kanske? Väldigt fina i alla fall, finns fler i Jarlaheim :D
 
Haha den här stackars bocken hamnade mitt i brevlådan ;)
 
 Herman slösade inte på dekorationerna!
 
Snögubbe utan snö. #SSO-Logik
 
 Alltså dessa små lyktor är så himla mysiga! <3
 
Älskar alla dessa små detaljer som SSO lägger till, stämningen byggs sakta upp :D Stort tummen upp för dagens uppdatering! Inklusive de nya kläderna plus uppdragen ^^
Dock en diss ifrån mig för att inte snön kom x(
 

Vad behöver jag göra?

 
Som rubriken säger, vad behöver jag göra egentligen på SSO? Och vad är det jag har gjort de senaste dagarna?
 
Tja, (försök inte ta detta som skryt, jag säger helt ärligt hur jag ligger till) jag är Beundrad med Jorviks Fiskeklubb - Södra avdelningen och Jorvikstallet (snart Jarlaheim). Alla mina 7 hästar är i level 15, och än så länge finns det ingen häst som jag till 100% vill ha, so no levling for me yet. Sprickorna blev jag klar med redan innan Sb öppnade, så det är lugnt. Så vad gör jag egentligen?
 
Det jag gör om dagarna är de dagliga uppdragen i Jarlaheim, uppdragen med Ms Drake och juluppdragen såklart. Och ta hand om hästarna of course. Sen, inget mer. Jag har verkligen inte mycket att göra nu xD
 
När jag var klar med detta lilla jag hade att göra idag tänkte jag att kanske skulle ta att fota lite bilder? Det kan va bra att bara ha en snygg bild i ett inlägg som inte nödvändigtvis måste ha något relaterat till inlägget. Så då tänkte jag ta och fotobomba lite. Men sen kom jag på, att det är onsdag imorgon, och förhoppningsvis lägger SSO till snön :D
 
Så jag väntar med fotobombandet ;)
 
Den enda bilden jag tog innan jag kom på det med snön ;)
 
 
 

Vinter

 
I am ready for you.
You may come.
As I breathe,
I wish for your arrival
And I hope
you will stay
For long
 
 

KÖRV

 
Jag kunde bara sitta och skratta när korven flög ut ur den där maskinen xD De hamnade framför Lyckas hovar, fast som tur va visade hon inget intresset för dem och började äta dem eller något x)
 
 
Lite bloggtorka just nu, men som vanligt - jag skriver alltid minst ett inlägg per dag. Det är så jag håller bloggen vid liv :D
 

Lollo <3

 
Det va längesen man umgicks med Lollo, ännu mer länge sen som man rollade :3
 
 
 
Väldigt snygg bild, gångarten ser perfekt ut *-*
 

Buggfail

 
Upphämtningen krånglade lite idag x)