Jorvik City - igen

 
Jag har snubblat över lite mer fakta om denna okända stad som SSO har visat oss!
 
 
 
Dessa båda bilder kommer från SSO Wikin, den översta bilden är från Starshine Legacy och den andra är från Star Acadamy.
 
Kort info om Starshine Legacy:
De fyra spelen (det finns fyra spel i Starshine Legacy serien) handlar om tonårsflickorna Linda, Lisa, Alex och Anne som bor på ön Jorvik. Det de alla har gemensamt är kärleken till hästarna, och Jorviks ridskola. Men då mörkrets krafter reser sig visar det sig att var och en av flickorna har en egen, kosmisk förmåga. Lisa kan hela skador, Linda ser visioner och profetior, Anne kan öppna portar till dimensionen Pandoria och Alex har en offensiv kraft som stoppar upp allt i hennes väg. Tillsammans med deras hästar måste flickorna rädda sin ö innan den ondskefulle Mr Sands tillsammans med Jessica, Sabine och Katja lyckas återuppliva Garnok, ett mystiskt och förödande monster.
(Läs mer om spelet HÄR.)
 
Kort info om Star Acadamy:
Till skillnad från Starshine Legacy, där man spelar som en bestämd karaktär, kan man i början av varje spel välja vilken karaktär man kan spela spelet som. Karaktärerna är Lisa, Kyomi och Brittany, och de två som spelaren inte väljer kommer dyka upp under spelets gång, tillsammans med Kevin. Oavsett vilken karaktär spelaren väljer är målet att klara sig bra på skolan Star Academy (som åtminstone visuellt sätt är exakt samma skola som Jorviks läroverk) för att senare spela in ett album för skivbolaget Black Light Records och vinna Jorviks Melodifestival.
(Läs mer om spelet HÄR.)
 
Kartan från SSL (Starshine Legacy) är väldigt lik den vi har i SSO. Visst kan man se Jorvikstallet på västkusten? Den Hemliga Stenringen till vänster om det stora berget, och Silvergladebyn i mitten av kartan? På både SSL och SA (Star Acadamy) kartan ser vi längst till höger en skyskrapa som sträcker sig upp i skyn, vad kan det vara, om inte Jorvik City? :D
 
Låt oss titta på SSL och SSO kartan.
 
 
Det gula området på SSL-kartan borde väl vara samma som FP? Eftersom det har en fyr, och till vänster om ML bukten så sticker ju Skördebygden ut på båda kartorna.
 
Det röda området då som ligger under Firgrove, det vet vi ingenting om för området är ju fortfarande låst för oss. I SSL så verkar det vara ett industriområde med massa farligt avfall som läcker ut i havet (omg).
 
Det blå området, det kan vi inte ens se i SSO! I SSL (och även i SA) så syns det som en stor modern byggnad långt ut i östra delen av Jorvik. Nog måste väl det ändå vara Jorvik City? Som nu börjat visas på färjekartorna i SSO!
 
Om Jorvik City är så modernt som det visas på kartor, undrar om det kommer vara stora höga byggnader där? Tänk om det kommer finnas ett köpcentrum, större än The Fashion Barn? Tänk om vissa delar är så moderna att det är rid-förbud, och man får ställa sina hästar utanför?
 
Oavsett vad som finns där, så kommer det i alla fall vara en riktig storstad, och jag ser fram emot den dagen vi kommer rida dit! OM vi nu kommer kunna det förstås ;)
 
#1 - Wirre Weris Drake

Intressant! Nu blev jag ju ännu mer nyfiken din mupp <3 x)

Svar: Haha ;D <3
Rännan

#2 - Elise Snowstreet

Bra tänkt! Hade aldrig tänkt på det förut :)