Nämen...

Jag finner mig själv komma tillbaka hit lite då och då. Kan det vara bloggsuget som sakta men säkert kommer tillbaka?
*lägg in dramatisk flämtning här*
 
Nämen på riktigt, på senaste tiden har teorier och funderingar krings SSO rent allmänt börjat snurra och skapa kaos i mitt huvud. Skulle ju vara härligt att "dumpa" av mig dem någonstans...
 
Jag testade att skapa en engelsk blogg på weebly faktiskt för att mina internationella fans (känns så konstigt att använda det ordet haha) skulle kunna hänga med i mina tankar, men tyvärr försvann den bloggen i glömska rätt fort. Och jag återvänder hit.
 
Jag tror det beror på att jag har så mycket historia på den här bloggen. Den skapades den 11 juli 2013, det är hela 3 år sen trots allt. På ett sätt är det nostalgiskt att komma in hit samt en slags zon jag känner mig hemmastadd och trygg i.
 
Jag kan inte lova något, men jag kanske smått börjar komma tillbaka till bloggvärlden! Men först behöver jag göra en makeover på bloggen isåfall, spelar som sagt inte ArcheAge längre och om jag ska börja om på nytt bör jag ha ett nytt tema också ;)
 
(Så om bloggen ser lite smått kaotisk ut under den kommande tiden kan det bero på att jag gör lite ändringar!)

Vad gör jag här?

 
Haha men hej på er xD Det var längesen!
 
Av någon anledning bestämde jag mig för att logga in på min gamla blogg för att kolla hur läget står till, och blir helt paff. På torsdag (den 10 Mars, om man räknar bort inlägget här under) så har bloggen stått död i 1 år. Ändock så tittar typ 20 pers in här varje dag?! Dedication much? Haha!
 
Så mycket har hänt på ett år...  jag har gått med i en fantastisk klubb (Walking Eagles, jaja det gjorde jag för ett halvår sen men ändå), jag har nu en av de största YouTube-kanalerna inom SSO's community och i höstas började jag på högskolan :D
 
Ibland saknar jag att blogga, för jag älskar att skriva. Visste ni att jag skriver en bok på Wattpad, vid namn Drapia? Jag har börjat på en efterföljare (Drapia - Jakten) men inte haft tid till att skriva kapitel 2 på den ens :(
Högskolan tar trots allt upp så mycket tid, och det gör mina videos också ska jag erkänna.
 
Gör jag comeback i bloggvärlden nu tänker ni. Hm, alltså det är en svår fråga. Det är det här dilemmat med att jag älskar att skriva, men vad ska man skriva om? Jag vet knappt vart jag ens skulle börja. Ibland får jag "infall" där jag verkligen vill skriva av mig, men det skulle bli en alldeles för stor text för Instagram (där jag är jätteaktiv) och ett YouTube klipp känns inte riktigt rätt för det.
Då är ju en blogg perfekt, men det känns lite lamt att skriva ett långt diskussionsinlägg och sen inte skriva nåt på flera veckor för man inte har något att skriva om?
 
Ahh, the struggles.
 
Jag har också ibland funderat på att starta en weebly blogg där jag skriver på engelska så mina internationella fans kan hänga med i mina tankar, men som med denna blogg så har det aldrig blivit av x)
 
Aja, jag får se om suget ökar efter att blogga. Just nu är jag bara inne lite för att lägga till mer händelser i inlägget "Min SSO-historia" :D Älskar att gå in och läsa där ibland för att påminnas om hur mycket jag varit med om!
 
Ni som fortfarande tittar in här, vad skulle ni säga om jag gjorde comeback till bloggvärlden?
 

Ett litet tittut, I guess?

 
Tjoflöjt där ute.
 
Nej, jag är inte tillbaka i bloggvärlden x) Jag tänkte bara kika in och förtydliga att jag har slutat blogga, inte spela SSO. Även fast det kanske låter lite som det i mitt förra inlägg.
 
Har mött några stycken som blivit förvånade över att jag var inne och spelade när jag egentligen bara lagt av med bloggandet :3 Så ni kan fortfarande se mig online, fast spelar typ... bara en gång i veckan. Det blir allt mindre. Men jaja, jag kom hit för att säga en sak och mer ska jag inte babbla.
(Är förvånad över att det fortfarande är många som kollar in här!)
 
Bild för utfyllnad.  ↓
 
 

Vet inte riktigt vad jag ska säga

 
Det här med bloggandet gick inge vidare det heller. Bloggen har stått död i snart en vecka nu, och jag är förvånad över att så många ändå fortfarande tittar in här x)
 
Men jag ska nog ta och bespara er "besväret". Jag känner att bloggandet om SSO är över för mig nu. Det känns som att jag mentalt håller på att ställa mig in på att sluta med SSO för gott inom en snar framtid. Igår var jag inne och sålde 7 hästar och massor med kläder (jag är inte klar där än dock) som jag aldrig använt/använt en gång men aldrig gjort det igen. Jag gick som på autopilot igår och ville bara spara det jag verkligen vill behålla.
 
Nu idag förstår jag knappt att jag sålde så många hästar, det skulle aldrig falla mig in när jag var en aktiv spelare! Men som allt annat, så har min SSO tid ett slut. När det kommer vet jag inte, men det känns som att det närmar sig. Bloggens slut, har dock nått oss idag.
 
Det känns inte lönt att driva en blogg jag aldrig skriver något på. Jag minns när jag hade min gräns att skriva minst ett inlägg varje dag. Det kan jag verkligen inte nu, jag har typ inget att skriva om! :/ Och jag vill inte tvinga mig till det heller, då blir det inte bra.
 
Visst kommer det fortfarande onsdagsuppdateringar som jag kan skriva om, men eh, det är liksom en gång i veckan. Och det känns på tok för lite för mig.
 
Så nu har jag bestämt mig för att lägga ner bloggen, tyvärr. Tiden som bloggare har varit oehört rolig dock. Jag har skrivit om så mycket, fått respons och pratat med mina läsare. Från en ynka blogg på bloggo.nu med bara ca 5 läsare per dag till blogg.se med ca 100 läsare per dag. Det har varit en fantastisk resa och jag tackar er alla för att ni följde med på den!
 
Jag kommer inte ta bort bloggen då den är ett väldigt fint minne, och om kanske nån läsare vill läsa om ett gammalt inlägg jag skrev om huvuduppdragen eller ta inspiration till en ny outfit! Som sagt, så får bloggen vara kvar. Men jag kommer inte skriva några nya inlägg, i alla fall vad jag känner nu.
 
Jag kommer snart till en ny milstolpe i mitt liv och jag känner att jag vill satsa på det nu. Jag har haft min tid på SSO, jag kan fokusera mer på IRL än vad jag kunde förut. Min gymnasie-tid var fullpackad med SSO när jag inte gjorde läxor x')
 
Jag vill tacka alla vänner jag träffat genom detta spel. Är det inte sjukt egentligen? Genom ett spel på datorn kan man få så många vänner. Vissa kompisar kom och gick, andra har jag kontakt med än idag och pratar fortfarande med! Jag vill också tacka vissa specifika klubbar som betytt så otroligt mycket för mig.
Northern Mountain Legacy - Jag fäller nästan en tår när jag tänker tillbaka på den tiden. Det var min första riktiga klubb och jag är så tacksam för att jag fick vara en del av den.
Frost Mystery - Den första klubben där jag var ägare (delägare). Jag fick känna smaken av ansvar och hur det var att leda andra SSO-spelare. En oerhört betydelsefull period.
Lightning Wolves Order - Vad ska jag säga? Mitt hjärtas klubb <3 Jag skapade den så som jag ville ha den och den fungerade perfekt, japp perfekt. Jag saknar den än idag, gemenskapen och stämningen vi hade. LWO gjorde att jag mognades mer som person med allt ansvar som klubben innebar.
 
 
Detta inlägg blev längre än jag tänkte från början... haha!
Alla som jag mött på SSO har ändrat mig och gjort mig till den jag är idag. Jag har gått igenom mer drama på 3 år än vad jag gjort i hela mitt liv (den 4 april i år är det 3 år sen jag skapade Rännan).
Så nu säger jag tack för mig! Vi kanske ses online... någon gång :p Jag är fortfarande aktiv på mitt instagram-konto reneebluebridge om ni vill följa mig där!
 
Men nu sätter jag ner milstolpen här och avslutar mitt bloggande. Vi ses!
 
 
 

En självklar tröja

 
Jag uppdaterade min orangea outfit igår!
 
 
Jag trodde seriöst inte att den här rutiga tröjan hade den rätta färgen för outfiten. När jag kollade på den på databasen verkade den vara mycket mörkare än vad den egentligen är. Men jag kollade in den på gallerian igår och såg hur ljus den var. Den kostade bara 27 SC så jag köpte den och rusade ut till Venus för att kolla hur det såg ut med hela outfiten och bingo! Såg mycket bättre ut än med GÅD jackan :D
 

En liten uppdatering

 
Det var en väldigt liten uppdatering som kom idag. Bara några enstaka klädesplagg och nåt tillägg till Tobbe som är lika onödigt som allt annat med honom. En annan grej jag märkte är att man nu kan gå upp på scenen där Raptor uppträder.
 
 
Undrar om SSO har någon baktanke för detta eller om de bara tog bort staketet (eller vad man ska kalla det) bara för att man ska kunna gå upp cx
 
 

Min favorit just nu <3

 
 
 
Gud så snygg han ÄR, och låten är epic *-* Vi måste skicka honom till ESC! <3
Bäst av allt är att jag ska se honom live :DD
 
Det är så att jag och bästa Melissa Silverforce har köpt biljetter till finalen av Melodifestivalen som kommer vara i  Friends Arena i Stockholm :D Tillsammans ska vi titta på finalen live! Jag är så himla taggad så det finns inte!! Nästa vecka gäller det *-*
 

JLT

 
Jag tycker det är lite roligt att det står JLT på busskylten i Fort Pinta.
 
 
För JLT är även en förkortning för Jönköpings Länstrafik IRL, alltså för bussar och sånt i Jönköping - där jag bor x) Så det är lite roligt haha!
 

Utan tvekan..

 
... en av de bästa instrumentala låtarna världen skådat. <3
 
 

Det här med min stavning

 
Jag har x antal gånger fått noteringar ifrån mina läsare om min stavning.
 
"Du, du stavade fel där..." eller "det stavas faktiskt xxxx". Vissa börjar till och med undra över hur gammal jag är.
 
Jag är 19 år gammal och kommer fylla 20 i juli. There you go, nöjda nu?

Det är det att när jag skriver så skriver jag fort, och samtidigt som jag skriver så tänker jag i huvudet vad jag ska skriva - som alla gör! Men ibland så får min hjärna ett himla försprång före mina fingrar och skriver ett ord som kanske kommer senare eller stavar fel helt enkelt. Jag har oändligt med gånger skrivit med när jag egentligen ska skriva men, orden är ju trots allt väldigt lika. Ibland lägger jag till en bokstav, jag ska skriva vår men det blir vårt. Det är också något vanligt, T ligger precis brevid R på tangentbordet och mitt finger har en vana att ibland trycka på den också när den ändå är igång vid R.
 
Jag läser alltid igenom mina inlägg innan jag publicerar dem, men ändå så missar jag felstavade ord. Det ungefär som sådana där texter som är omgjorda på något sätt, som bilden nedanför:
 
 
Kan ni läsa det? Det står "Images and Text will be reversed!" alltså att bilder och text kommer vara spegelvända. Trots att texten är spegelvänd så kan vi läsa det ändå, hjärnan kan registrera det (vilket jag tycker är väldigt häftigt). Så är det ungefär när jag läser väldigt små felstavningar i min text, min hjärna gör om det så det blir "rätt".
 
Så om ni ser något som är felstavat kan ni väl säga till så kan jag ändra det? Istället för att slänga några halvmalliga kommentarer om att "Hey, det är faktiskt felstavat (:".
 
~ Peace out.
 

Klubbnamnskaos

 
Jag kollade på klubbnamn idag och jag måste säga, det var ingen rolig upplevelse. 90% av alla namnen jag tog som förslag var upptagna. Jag kände liksom what the actual heck??
 
Låt mig visa ett exempel.
 
 
Jag valde Night som första namn och kollade igenom alla förlsag för namn nummer 2. Gissa hur många som var upptagna? Alla utom Night Gorillas, den klubben fanns tydligen inte. Bara detta är otroligt många klubbar!! Till och med när spelet plockar fram ett random namn åt en (som Trotting Walruses Unit) så är det namnet upptaget. Då känner man verkligen, "va fan game?".
 
Jag tycker verkligen det är på tiden att SSO lägger till fler alternativ som man kan välja mellan. Alltså vi kan inte ha det såhär :/ Efter ett tag blev jag glad att ett namn ens funkade, oavsett vad det var för namn. Nu är det verkligen kaos.
 
Men ja, varför jag kollar på klubbnamn är för att Saturn Protectors har upplösts. Eller ja ska upplösas ska jag väl säga. Ledarna har pratats vid och vi känner att eftersom ingen av oss är särskilt aktiva kan vi inte hålla i en klubb som försöker vara någorlunda aktiv. Så Mammut har bestämt sig för att upplösa innan klubben blir för stor. Så nu tittade jag på namn till min oaktiva klubb, och den är 100% oaktiv. Den finns endast för att jag ska slippa klubbinbjudningar.
 
Då tänker kanske ni "Så du har skapat en ny klubb? Då hittade du alltså ett namn du gillade och valde?" Ja det stämmer, men det var fasiken inte lätt när typ allt är upptaget lol. Det fick bli Fire Swallows som betyder rätt och slätt Eld Svalor. Jag hade en himla tur att jag hittade något som jag tyckte om xD Jag tänkte på the Mockingjay's bild när jag fick fram Fire Swallows haha!
 
 
Jag hittade Fire Swallows av en ren tur, först kollade jag på namn som skulle vara mysigt att ha och passar för en rätt oaktiv klubb. Summer Woods, Silent Sisters, Enigma Hunters. Alla är namn jag skulle med glädje välja, men tro fasen att alla är upptagna! Alla bra namn är det :(
 
Det finns dock ett namn som jag skulle bli hur glad som helst om det blev ledigt.
Dragon Riders.
Återigen, ni vet att jag är ett fantasyfan och Eragon-böckerna är mina favoritböcker ever, så ni kan nog gissa hur glad jag skulle bli om Dragon Riders blev ledigt! Mammut och jag kollade på namnet till och med när vi skulle skapa Saturn Protectors (då Sun Chariots) men of course så var det upptaget då med. Dragon Riders skulle vara det ultimata klubbnamnet för mig, jag skulle välja det istället för Lightning Wolves Order, och jag fattar knappt själv att jag säger det eftersom LWO betyder en hel del för mig.
Jag skojar inte när jag säger att jag skulle ge 100 SC till vem som än äger Dragon Riders just nu om jag fick namnet av henne eller honom. Fantasy ligger mig så varmt om hjärtat att det skulle inte göra min dag, utan det skulle göra hela min vecka om jag fick det namnet. Jag tror nästan jag skulle kunna bli mer aktiv på SSO till och med haha :')
 
För att sammanfatta detta inlägg, jag vill att SSO lägger till fler alternativ på klubbnamn, jag har skapat en klubb vid namn Fire Swallows för att slippa klubbförfrågningar och jag skulle blir hur lycklig som helst som jag fick klubbnamnet Dragon Riders.
 

Jorvik City Galleria

 
Igår så introducerades vi till den nya gallerian som ligger i Jorvik City! Många var väldigt förvirrade när man stod och väntade på bussen, har jag missat den? När kommer den? Hur många minuter? Men idag så upptäckte jag att det står hur många minuter det är kvar på busskylten!
 
 
Här syns det klart och tydligt att det är 1 minut kvar tills bussen kommer :D Jag är dock osäker på om minuterna räknas som i verkligheten, eller om det räknas i spel-minuter: alltså att 1 minut i spelet är kortare än 1 minut i verkligheten. Jag tror det är så i alla fall, för efter att 2:an blivit en 1:a så dröjde det inte så länge förrän det stod 0 och bussen kom x) Men nästa gång ni ska till gallerian, kolla på skylten så vet ni hur lång tid det är kvar! :D
 
Själva gallerian tycker jag är riktigt fin!
 
 
 
 
 
Riktigt fräscha affärer, känns nästan som att gå i en riktig affär där inne. Lite skillnad mot shopparna i resten av Jorvik C;
 
 
Hästshopen var ju riktigt söt, Snow fick en box att stå i xD En sak jag märkte dock är att jag följde med här! Snow står själv i boxen när man köper hästutrustning, men när man köper hästaccessoarer följer karaktären med haha cx
Diggar det nya systemet när man shoppar by the way! Väldigt smidigt och man hittar lätt det man letar efter :D
 
 
Caféet tycker jag är hur mysigt som helst. Vänliga färger för ögonen och hemtrevliga dekorationer.  Om det hade funnits soffor i ett hörn som man kunde sitta och fika vid hade jag helt klart hängt här ofta :D
 
 
Rulltrapporna var roliga tycker jag x') Ser så roligt ut när alla åkter upp och ner haha! Jag är rätt säker på att det väldigt snart kommer kännas segt och man önskar att rulltrapporna gick fortare xD
 
 
Nu shoppade inte jag så mycket så att väskan blev full, men om det är så att vissa får det så är det otroligt smidigt med dessa förvaringsskåpen. Det är som att öppna garderoben i sitt hemstall, allt ligger där! Sjukt bra :D För att kolla vad jag köpte, kolla nästa inlägg!
 
En annan sak som jag upptäckte var när jag kollade på kartan, så verkar det som att de har flyttat Jorvik City från där de placerade staden förut.
 
 
Eftersom jag loggade ut igår pga nätvärksfelet mitt under ett uppdrag fanns det en liten gul prick på kartan för mig mitt ute i ingentstans. Och som ni kan se på kartan som visas när man åker färja (som ni säkert har gissat är stjärnan platsen där den gula pricken är) så har de flyttat Jorvik City västerut. Kan det vara något tillfälligt eller har de flyttat staden för att den ska finnas på vår karta när den väl släpps?
 
Som alltid så skapas det nya frågor när något nytt kommer till spelet, men annars så tycker jag gallerian var ett trevligt tillskott i spelet! Jag lär nog åka dit och shoppa mer :D Inom en snar framtid ehehe.
 

Första shoppingrundan

 
Detta är det jag köpte! ^^
 
 
Jag vet att både Ding Dong-tröjan och den rosa västen fick man från uppdragen men jag la till dem ändå xD Gud som jag längtat efter ett silvrigt schabrak! *-* Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har gjort en outfit och behövt ett sådant.
 
Av det orangea jag köpte blev det en ny outfit :D
 
 
Jag älskar starka färger, eller ja, kanske inte starka färger men tvärtemot matt färg. Om ni kollar på bilden med sakerna jag köpte. Bilden med det silvriga schabraket, sadeln jag har där - den svarta färgen är väldigt matt i jämförelse med den svarta sadeln jag köpte där den svarta färgen är stark (eller hur man nu säger). Så om jag får lov att använda det uttrycket i det här inlägget, så föredrar jag starka färger istället för matta.
Och det var det starka tränset och sadeln som fångade min blick, de var så fina och hade en underbar guld-orange färg som jag bara var tvungen att skaffa :D Jag ska säga att det var svårt att hitta en topp som passande men GÅD jackan funkar finfint om jag får säga det själv!
 

Snabb-titt

 
Jag fick bara en snabb liten titt på Jorvik City Plaza innan jag fick nätverksfel kanske 5 minuter efter jag loggat in... Undrar om de kan bero på för att det är många online samtidigt? Att man får nätverksfel?
 
 
Tror jag loggar in på imorgon på förmiddagen istället C: Mest för att skippa fler spelare och hoppas på att det inte är lika mycket fel med servern då! Och då kan jag även njuta av gallerian och göra uppdragen i lugn och ro. Jag kollade inte i någon shop alls förut - utan bara gjorde uppdrag-, så jag har mycket att titta på imorgon x')
 

Ett tomt blad

 
Oh well... vad ska jag slänga in här? Vet verkligen inte vad jag ska blogga om just nu. Dock lär det nog bli mer imorgon då Jorvik City Plaza kommer!
 
Jag slänger in en låt som jag lyssnar på väldigt mycket just nu, en norsk :3 Hittade den genom att kolla topplistan i Norge på Spotify.