Kärleken stiger...

 
Jag har alltid tyckt att fux-andalusiern har varit fin, men just nu tycker jag den är ännu finare än vad den var förut :o
 
Bild lånad ifrån Bam, hoppas det gick bra! <3
 
För liksom, när jag såg bilden på andalusiern när SSO annonserade ut på sin Nyhetssida att de skulle komma, så tyckte jag att det var jättevacker! Jag var fullkomligt föräskad i färgen, för den var perfekt. Men när jag sen såg den i spelet så kände jag, va? Det är ju inte samma!
Egentligen var det ju det, men på bilden var hästen bara lite ljusare än vad den var i spelet. Ändock, så var det inte tillräckligt för mig haha.
 
Men nu har jag fått upp ögonen för den igen. Jag gillar hästar som glänser (ehe, bara kolla på Ashy, Nivea, Joy och nästan Vargen), och på den här andalusiern är det manen som glänser (om manen inte är 'frieser-frisyren') mot pälsen, och jag tycker det är så sjukt snyggt *-* Det är dessutom snyggt med de vita strumporna på benen. Det har blivit så stort nu, att jag nästan velar mellan att inte gå och köpa, och att köpa.
 
 
Är den värd köpet?
 
#1 - Haley Sunbear

Frågar du mig. JA.

#2 - Melissa Silverforce

Frågar du mig. JA.

#3 - Calimbi

HAHAAH! Jag tänkte precis skriva, men vi ser ju likadana ut XD HAHA Fireflame va ett av mina bästa köp! mer nöjd med honom än med SnowAngel (vita Andyn)
Men hon behövs för inspelning X)

Svar: HAHA XD Åhh så pass :D
Rännan

#4 - Lily Winterstar

sjukt värd köpet, min sso älsklingshäst <3 (sjukt fina steg och sjukt fin och sjukt ja perfa)

#5 - Esmeralda Eastdotter

JA, den är värt det! Älskar min Chanezza ♥

#6 - Manda

För mig är "gillar" jag inte de större hästarna, men när jag funderade på om jag skulle skaffa en andy vart det såklart denna jag funderade på. Men som sagt, de är inget för mig räcker med min frieser xD
Men tycker att det är en "Rännan Häst"
Skaffa den så levlar vi tillsammans ;)<3