Klubbnamnskaos

 
Jag kollade på klubbnamn idag och jag måste säga, det var ingen rolig upplevelse. 90% av alla namnen jag tog som förslag var upptagna. Jag kände liksom what the actual heck??
 
Låt mig visa ett exempel.
 
 
Jag valde Night som första namn och kollade igenom alla förlsag för namn nummer 2. Gissa hur många som var upptagna? Alla utom Night Gorillas, den klubben fanns tydligen inte. Bara detta är otroligt många klubbar!! Till och med när spelet plockar fram ett random namn åt en (som Trotting Walruses Unit) så är det namnet upptaget. Då känner man verkligen, "va fan game?".
 
Jag tycker verkligen det är på tiden att SSO lägger till fler alternativ som man kan välja mellan. Alltså vi kan inte ha det såhär :/ Efter ett tag blev jag glad att ett namn ens funkade, oavsett vad det var för namn. Nu är det verkligen kaos.
 
Men ja, varför jag kollar på klubbnamn är för att Saturn Protectors har upplösts. Eller ja ska upplösas ska jag väl säga. Ledarna har pratats vid och vi känner att eftersom ingen av oss är särskilt aktiva kan vi inte hålla i en klubb som försöker vara någorlunda aktiv. Så Mammut har bestämt sig för att upplösa innan klubben blir för stor. Så nu tittade jag på namn till min oaktiva klubb, och den är 100% oaktiv. Den finns endast för att jag ska slippa klubbinbjudningar.
 
Då tänker kanske ni "Så du har skapat en ny klubb? Då hittade du alltså ett namn du gillade och valde?" Ja det stämmer, men det var fasiken inte lätt när typ allt är upptaget lol. Det fick bli Fire Swallows som betyder rätt och slätt Eld Svalor. Jag hade en himla tur att jag hittade något som jag tyckte om xD Jag tänkte på the Mockingjay's bild när jag fick fram Fire Swallows haha!
 
 
Jag hittade Fire Swallows av en ren tur, först kollade jag på namn som skulle vara mysigt att ha och passar för en rätt oaktiv klubb. Summer Woods, Silent Sisters, Enigma Hunters. Alla är namn jag skulle med glädje välja, men tro fasen att alla är upptagna! Alla bra namn är det :(
 
Det finns dock ett namn som jag skulle bli hur glad som helst om det blev ledigt.
Dragon Riders.
Återigen, ni vet att jag är ett fantasyfan och Eragon-böckerna är mina favoritböcker ever, så ni kan nog gissa hur glad jag skulle bli om Dragon Riders blev ledigt! Mammut och jag kollade på namnet till och med när vi skulle skapa Saturn Protectors (då Sun Chariots) men of course så var det upptaget då med. Dragon Riders skulle vara det ultimata klubbnamnet för mig, jag skulle välja det istället för Lightning Wolves Order, och jag fattar knappt själv att jag säger det eftersom LWO betyder en hel del för mig.
Jag skojar inte när jag säger att jag skulle ge 100 SC till vem som än äger Dragon Riders just nu om jag fick namnet av henne eller honom. Fantasy ligger mig så varmt om hjärtat att det skulle inte göra min dag, utan det skulle göra hela min vecka om jag fick det namnet. Jag tror nästan jag skulle kunna bli mer aktiv på SSO till och med haha :')
 
För att sammanfatta detta inlägg, jag vill att SSO lägger till fler alternativ på klubbnamn, jag har skapat en klubb vid namn Fire Swallows för att slippa klubbförfrågningar och jag skulle blir hur lycklig som helst som jag fick klubbnamnet Dragon Riders.
 


Once a Shur´tugal, always a Shur´tugal. :)

Atra esterní ono thelduin, Reneé.

Svar: Always! Atra du evarínya ono varda, vinr.
Rännan

2015-03-11 // 20:07:44

Håller helt med! Jag fick söka ett klubbnamn i en timme! xc

2015-04-30 // 20:17:59

jag startade för en halvtimme sen inte ett enda litet namn är ledigt!!!blir så sur!!

2015-05-27 // 19:08:58

jag startade för en halvtimme sen inte ett enda litet namn är ledigt!!!blir så sur!!

2015-05-27 // 19:09:00

Hhah

2016-03-20 // 15:47:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback