Nästan alla samlade!

 
Nu saknas bara Lisa, Anne och Concorde...
 
 
Sen är alla 4 Soulriders och deras hästar samlade c8
 
För er som inte vet, Linda, Alex, Lisa och Anne är med i tidigare spel som heter Starshine Legacy! Det är 4 spel i SSL serien, som handlar lite extra mycket om varje tjej.
 
Denna text är tagen från SSO Wikin:
 
De fyra spelen handlar om tonårsflickorna Linda, Lisa, Alex och Anne som bor på ön Jorvik. Det de alla har gemensamt är kärleken till hästarna, och Jorviks ridskola. Men då mörkrets krafter reser sig visar det sig att var och en av flickorna har en egen, kosmisk förmåga. Lisa kan hela skador, Linda ser visioner och profetior, Anne kan öppna portar till dimensionen Pandoria och Alex har en offensiv kraft som stoppar upp allt i hennes väg. Tillsammans med deras hästar måste flickorna rädda sin ö innan den ondskefulle Mr Sands tillsammans med Jessica, Sabine och Katja lyckas återuppliva Garnok, ett mystiskt och förödande monster.
 
SSL fanns INNAN SSO, så alltså kommer vår historia efter SSL's! Hittills så är Lisa och Anne (med sin häst Concorde) försvunna, medan vi hittat resten ;)
 
Har ni tänkt på det, att Linda, Lisa, Alex och Anne har varsitt element av Solen, Blixten, Månen och Stjärnan? Medan vår karaktär har alla fyra...
#1 - Emma

Hihihi spännande, eller hur 8D

Svar: Jaa c8
Rännan